Bulgarasi si globulete de nov-dec (69)
Raspunsuri - Pagina 13
lixa spune:
quote:
Originally posted by Ank83quote:
Originally posted by cristi07
ce imi place ca avem o graviduta printre noi...sa o putem "rasfata"
Imi place ...imi place ideea... Eu zic sa insistati pe ea...
Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito
Ce ratez daca ma culc devreme... Numai petreceri si voie buna dupa 12 seara p-aici
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
lixa spune:
quote:
Originally posted by mihuta
salutare fetele,
Am fost la cosmetica cu Sophia, la pedichiura a stat in bratele mele (si am facut programul obisnuit : cum face vaca ? muuuu, cum face magarul? iha iha, cum faca rata ? mam mac mac? cum face gasca ? ga ga ga ), la manichiura a atipit, iar la pensat a stat la mine pe burta, a studiat toate miscarile, a prins-o putin pe cosmeticiana de par, si uite asa a trecut.
Vineri plecam si incep si eu ca Adina, trebuie sa fac bagaje, m-am apucat aseara sa intocmesc lista : eu - de probat in ce mai intru, el - 3 pantaloni, 5 tricouri 2 bluzoane la alegere si la Sophia - am scris vreo 2 pagini pana m-a pocnit revelatia : fac lista gresita ! E mai simplu sa fac lista cu ce las acasa...
mami de Sophia
Pai mai lasi ceva acasa? Poate doar mobila... goala, evident
lixa spune:
quote:
Originally posted by slimatei
fetelor n-am citit din urma mai nimic... dar am muuuulte noutati sa va spun..in asa putine zile
in ceea ce o priveste pe junioara.a inceput deja sa ma dadaie..... a redevenit fetita cuminte..ii dau o jucarica si ea se joaca acolo..
ei'... si ar mai fi mai multe cu ea.. 2 dintisori intre timp...
dar ceea ma framanta pe mine.. e ca desi vreau ..parca mi se pare prea devreme... e ca o sa-i fac pereche lui Ank
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
Felicitari broscutzei iepurita!
Iar cu sa iasa cum vrei tu!
Cand faci testul?
sanduta spune:
quote:
Originally posted by ellis
ADRIANA, fata mea doarme de la 14.30-15 pana la 17, exclus sa putem iesi mai devreme.
noi azi am papat piure clasic de cartof, radacinoase, dovlcel+ branza, maine fasole verde cu manzat
- joi bagam niste stevie si asa pacalim si saptamana asta
SANDUTA - eu mixez si ardeiul, fara ceapa, insa de ce nu si sfecla rosie? eu am citit ca e f buna! inca nu am gasit dar aveam de gand sa caut.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Nu pun ardeul din cauza ca am simptit ca nu prea place, lui Cezar ii place un pic mai dulce, Sfecla rosie nu mai tin minte de ce nu o fac in pireu, oricum in curand vom fii la etapa de a face diverse feluri de mancare si atunci ii voi da si fiarta. Noi introducem ficatul de pui saptamana asta iar urmatoarea pestele si apoi carnea de vita. Ficatul ii place.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
sanduta spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
MIHA,ai incercat sa-i dai para mestecata de tine???Adica sa musti din fruct,sa mesteci un pic si apoi sa-i dai ei???Am avut surpriza sa constat ca fata mea prefera sa simta ce mananca,asa ca fructele i le pasez cu furculita si-i ii plac tare mult.Para este preferata ei...
Pupam Amira inainte de vaccin(pt curaj) si dupa(sa nu mai doara piciorusul).
Fetele,am incercat sa fac branzica dulce,la 250 ml lapte(dorna rosu) am pus 2 pastile calciu macinate.Le-am adaugat cand aproape era sa dea laptele in fiert...Mi-au iesit 2 fire...Intrebarea mea e:AM PROCEDAT CORECT???Si ...alta intrebare:CAT TIMP II POT DA BRANZICA FACUTA AZI,CE TERMEN DE VALABILITATE ARE?
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
Ai mare grija cu datul mancari din gura ta. Sper ca stii ca odata cu mancarea ii dai si bacteriile din gura ta. Nu e bine deloc pt dantura ei. Ai grija, mai bine gusta dupa ce ai zdrobit fructele.
Poze Cezar
sanduta spune:
quote:
Originally posted by slimatei
mai nu ma felicitati inca..ca nu se stie sigur..inca n'am curajul sa fac test..dar e clar..aceeleasi siptome ca la stefy.. adica ...no CM..(ultima data cand mi-a intarziat in toata viata mea am concepit-o pe stefy)... si mai am somn muuuult(exact ca la ea)... si pe deasupra luna trecuta am mai avut si greturi..si iaca ca nu stiam de la ce's..noi ne-am ferit.. dar nu se vede... si azi parca deja am simtit ca-mi misca ceva prin burta... mie mi-e frica..nu mai ziceti ...felicitaridar va las sa ma incurajati... ca n-am curaj nici macar sa fac testul..
oare'l fac pe valentin sau pe giulia..fac pe mine prima de toate desi ... sunt multe pro si contra...
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
Eu zic ca sa fie intr-un ceas bun
Poze Cezar
sanduta spune:
Am si eu o intrebare: care dintre voi foloseste porumbul boabe in mancarea copiilor? Adica in pireu si cum il folositi?
Poze Cezar
ellis spune:
SANDUTA eu stiu ca sfecla e ok; dar nu e devreme pt peste? mie mi s-a zis la 9 luni; nici ficatul nu l-am bagat, abia am introdus galbenusul duminica; mai am ficatul si smantana...restul vin de la sine.
ADINA - ce e zuchini?
schiloada mea a facut un spectacol de numa ca a vrut sa pape 300 de lapte cu cereale...mi-a stat inima, mi-era frica sa nu verse;
acum acum trimit si eu poze cu palalii
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI