Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 16
ramonab spune:
Stoisor ma bucur ca ati rezolvat problema cat de cat.Sa stii ca si eu cand i-am dat debridat la Razvan mai mult a vomitat, asa ca am renuntat dupa vreo trei zile ca vedeam ca nu il ajuta deloc.El l-a luat pt reflux.
Noi am facut vaccinul acum.Vreau s ail laud pe bobo meu care nu a plans absolut deloc, nici macar o strambatura din nas, nimic, nimic.Inca dupa ce a terminat d-na asistenta a avut chef mai departe de chitzaieli parca nu s-ar fi intamplat nimic.
Acuma, multumesc fetelor care v-ati uitat la pozicile noastre.
Alma, Anna Laura, Sara Denisa, Andrei Cristian, Radu Teodor, Rares Stefan
Remiclea bine ai revenit.Ma bucur ca sunteti bine.
Ancab ce frumos zambet are Stefan, imi place foarte mult cum rade el cu tot: gura ochi, nas. Si imi place tricoul ala cu fotbal.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr
ramonab spune:
Fetele care mai alaptati stiti ce imi mareste mie productia de lapte foarte mult dar foarte mult: pizza.Eu cand mananc pizza asa mi se umplu sanii de dau pe dinafara si in plus e si foarte gras laptele. La voi functioneaza? Daca nu ati incercat, faceti-o,la mine tare bine merge.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr
stancutza spune:
Buna zuzici din nou!
Ellenuta, Sofia e botezata deci e ok sa o tundem. Vreau sa-i tai putin parul, nu e o schimbare dramatica de look :-)
Ramona, eu cred ca tu oricum ai productia buna...pana acum eu am incercat: lactate mai multe, Galafor, acum spirulina, bere Bavaria fara alcool, ceai de lactatie beau zilnic de 4 luni incoace iar tinctura de marar iadu de vreo 2, dar nu sunt convinsa ce vreuna din asta face minuni in cazul meu. Nu ma plang, inca sunt ok, dar la limita. Azi am mancat pizza, deocamdata nu am obs nimic. Mai am o felie, ma duc sa o termin, poate ma "umflu" de lapte, mai stii?
Cristina, ma bucur ca ni te-ai alaturat. Mai ai un pic si n-o sa-ti mai fie moderate mesajele. Am vazut pozele, gaza voastra a crescut intre timp, deci vrem si unele la zi ca s-o putem admira!!!
Sofia iarasi a adormit la 8 seara ... imediat ce am venit din parc (unde n-a inchis ochii), si fix inainte de baie si de masa de seara. Am pus-o repede la san si a mai papat ceva, si in cateva minute a cazut rapusa...Ma duc sa mulg ce nu a papat...
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Lala_D spune:
Multumim pentru felicitari, Andrei trimite pupici la toata lumea !Sarbatoritul meu si-a celebrat aniversarea cu doua chestii noi : a invatat sa stea in pozitie de-a busilea si sa se bataie fata spate ( din greseala si lateral drept pentu care a descoperit metoda de a se intoarce de pe burta pe spate ) si a inaugurat cu multa pofta piureul de legume cu carnita de pui ! In rest manechinul mamei nu a atins 7.000 kg , avem 6.900 kg si 67 de cm. Papa bine la lingurita, repede si frumos atat legume cat si fructe mai greu cu lapticul din biberon dar mami e smechera si il da in faza de semiadormire. Nu am inlocuit nicio masa de lapte, mai asteptam o luna. Flacaul este un hlizit, rade in hohote cand vorbeste cineva cu el, este foarte sociabil. Se joaca mult cu jucariile lui, le plimba dintr-o mana in alta si roade tot ce prinde. Seara si in timpul zilei se culca singur in patutul lui dupa ce isi mangaie jucariile de plus si le povesteste una alta, ba uneori chiar le cearta tipand la ele. De cand se rostogoleste de pe spate pe burta doarme numai in aceasta pozitie si isi mai indeasa si un deget in gura , plus un caine de plus (dodou) pe fata. Cand nu il mai vrea le arunca cu mana de pe fata. Am inaugurat si noi AC-ul in casa ( in masina de mult ). Cred ca ne paste si un dintisor deoarece e mult mai marait cand isi indeasa chestii in gura si gingia este unflata.
Va pupam si uram si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
stancutza hai ca sunt .. am vrut sa spun pana ii rupeti turta la un an ..
lala pe rostogoliciul fotomodel.
eu am cantarit-o in seara asta si are 7315g .. mi-a luat 270 g in 12 zile .. e bine?? acum vreo saptamana am si masurat-o si are 67 cm. e lunguta, nu?
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Mitsu-bishu spune:
Hi there!
Raspund si eu putin sa nu imi uit ideile... De fapt, mai mult intreb
ginnette, unde anume in Moghioros sunt hainutele? Ca stiu de Piciul de la Lujeru' da' l-am "epuizat", nu ma mai pasioneaza deocamdata, astept colectii noi, dar nu stiu unde se vindea branza...
Shose, amandoua invitatiile sunt superbe!!! Aia roz aprins e mai moderna si mai vesela, dar parca cea cu bebe schitat cum doarme, asa de sweet little creature, te atinge la suflet... Dar depinde si de ce fel de botez ai... Daca ai ceva clasic, si mai in familie, si o sa fie bb in centru merge aia cu bebe in creion, daca ai ceva modern, bebe sta acasa, lume tanara, dans, agitatie, merge aia roz, mai trendy... Eu asa zic.
Si eu am aflat ca pana la 2 anisori Vigantolul se da in fiecare zi. Abia dupa se da numai in lunile reci (alea care contin "r" - din sept. pana in aprilie inclusiv).
Lui Conrad ii place caldura ... Sau, ma rog, e mult spus ca ii place, dar o tolereaza neasteptat de bine. Eu l-am invatat mai.. dezbracat, asa, si transpira, saracutul, dar indura cu stoicism, nici soarele-n ochi nu-l deranjeaza, se foieste, se fereste, dar nu urla...
Ma duc sa mai citesc si revin cu "bagatul in seama"...
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
Mitsu-bishu spune:
ginnette, ce am mai ras, mi-o si imaginez pe Buburuza cu un piciorus in aer, gafaind si stresandu-se, hihihi! Mie mi se pare colosal sa se intoarca de pe spate pe burta... Invers, de pe burta pe spate, s-a intors si Conrad de vreo 2 - 3 ori, intr-o zi, de atunci nimic... Dar de pe spate pe burta nu pare sa aiba de gand, e un inocent...
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
Ellenuta spune:
lauricid ia uite ce rochitica ptr botez ..
http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/2525338076/in/set-72157602139157965/
liunk catre rochite
http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/sets/72157602139157965/
au adus hainute noi astia de la aramis. partea proasta este ca trebuie sa comanzi in valoare de 300 ron ...
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by stoisor
buna zuzelor....imi pare rau ca nu am mai intrat de 2 yile dar sunt ca o umbra si la propriu si la figurat si si pe forum din cate vad.....pt Sara am rezolvat cat de cat problema...i dau sa pape pusa pe o perina ,nu o mai ating deloc si se pare ca papa mai mult fara crize si tipaturi...nu stiu de ce dar deoca,data merge,tot nu papa ca inainte dar oricum e mai bine si fara tipaturile care m-au capiat....dar nu i mai dau nimic nici Debridat nici Sabaimplex caci se pare ca de la fiecare in parte se lasa cu vomitaturi,chiar nu a mai vomat deloc ....sper sa i fie bine.....
vad ca sunt bebei care fac vaccinul....pusi pt voi ingerasi sa nu va doara tare si sa uitati repede
imi pare rau pt ingerasul bolnavior cu mucisorii....sa treaca relpede
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
Ce bine! Sa dea Dumnezeu sa scapati de tot de belea si sara sa fie sanatoasa, mancacioasa si vesela!!!!
Cu doua saptamani in urma ma vaitam si eu ca eleni nu-mi mananca sau mananca foarte putin si acum... innebunesc pentru ca-mi mananca 250 de ml si mai vrea si la 3 ore in loc de 4 ore....
Au si ei, dragii de ei, niste toane....
si incearca si tu sa-ti ridici moralul. Totul va fi bine!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
alinaatudor spune:
Buna seara fetelor,
intru si eu in graba si am o mare intrebare....ce tetina trebuie sa folosesc maine cand o las pe pitik cu mama...cu curgere lenta sau curgere rapida?...si cam cat mananca la o masa...in conditiile in care ea mananca la 3 ore..adik..mai mult de 6 mese...offf..am asa emotii..lipsesc mult..de la 8 la 6...offf
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste