Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Mamicilor si noi suntem pt clima, mai ales ca nici bibi nu suporta caldura. La masina eu o tin pe 24 de grade pt ca asa ne simtim toti bine si incerc cat de mult sa nu bata spre el.
Si mai vroiam sa va intreb daca stiti cam cat ar trebui sa ia in greutate bebeii de acum in colo.... Luca in aproape o luna de zile mi-a luat doar 250 de grame.... oricum astept pana joi sa vad sigur.
Curba de crestere e ascendenta dar vroiam sa stiu asa o medie pt baietei..... de gandurile imi zboara prin cap intr-un mod........
Multi pupici.

Ramona ai dreptate bebelul tau cam seamana cu al meu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Multumim pentru felicitari, Andrei trimite pupici la toata lumea !Sarbatoritul meu si-a celebrat aniversarea cu doua chestii noi : a invatat sa stea in pozitie de-a busilea si sa se bataie fata spate ( din greseala si lateral drept pentu care a descoperit metoda de a se intoarce de pe burta pe spate ) si a inaugurat cu multa pofta piureul de legume cu carnita de pui ! In rest manechinul mamei nu a atins 7.000 kg , avem 6.900 kg si 67 de cm. Papa bine la lingurita, repede si frumos atat legume cat si fructe mai greu cu lapticul din biberon dar mami e smechera si il da in faza de semiadormire. Nu am inlocuit nicio masa de lapte, mai asteptam o luna. Flacaul este un hlizit, rade in hohote cand vorbeste cineva cu el, este foarte sociabil. Se joaca mult cu jucariile lui, le plimba dintr-o mana in alta si roade tot ce prinde. Seara si in timpul zilei se culca singur in patutul lui dupa ce isi mangaie jucariile de plus si le povesteste una alta, ba uneori chiar le cearta tipand la ele. De cand se rostogoleste de pe spate pe burta doarme numai in aceasta pozitie si isi mai indeasa si un deget in gura , plus un caine de plus (dodou) pe fata. Cand nu il mai vrea le arunca cu mana de pe fata. Am inaugurat si noi AC-ul in casa ( in masina de mult ). Cred ca ne paste si un dintisor deoarece e mult mai marait cand isi indeasa chestii in gura si gingia este unflata.
Va pupam si uram si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor!

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

O minune de copil !!! Frumos, vesel si cuminte!!!
pentru el dar nu-l uit nici pe fratiorul mai mare:

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ellenuta

stancutza hai ca sunt .. am vrut sa spun pana ii rupeti turta la un an ..

lala pe rostogoliciul fotomodel.

eu am cantarit-o in seara asta si are 7315g .. mi-a luat 270 g in 12 zile .. e bine?? acum vreo saptamana am si masurat-o si are 67 cm. e lunguta, nu?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

eu zic ca este bine!!!
si, pentru ca o stiu si personal pot sa afirm si ca arata tare bine si este o frumoasa de fetita!!!
stai linistita!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

buna seara zuze dragi!

am gasit urmatorul mesaj pe mailul comun dar din pacate nu am reusit sa ii indeplinesc eu dorinta proaspetei venite cristacoman. m-am logat cu userul comun dar nu ma lasa sa modific mesajul, nu stiu de ce.

"Buna ziua,

As vrea sa apar in lista cu "clopoteii lunii ianuarie 2008".
Am nascut pe 29.01.2008, ora 2.05, username cristacoman (5.09.1976), 39 saptamani, natural cu epidurala. Bebitza - Antonia Izabela, 3300 g, 50 cm, Apgar 9, Spitalul Filantropia Bucuresti, Dr. Catalin Petru Haiduc.

Va multumesc."

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Gabritzza, te-am sunat pe mobil si ti-am trimis si mesaj pe mesenger. gasesti dres alb pentru Daria la un magazin de langa Domo din Pta Iancului.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ellenuta

lauricid ia uite ce rochitica ptr botez ..

http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/2525338076/in/set-72157602139157965/

liunk catre rochite

http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/sets/72157602139157965/

au adus hainute noi astia de la aramis. partea proasta este ca trebuie sa comanzi in valoare de 300 ron ...

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

super frumoase!!!!
as strange hainute de 3 milioane daca ii iau si lui dimitris cate ceva...
dar astia de la aramis nu au si magazin?
doar pe net poti cumpara?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinaatudor

Buna seara fetelor,
intru si eu in graba si am o mare intrebare....ce tetina trebuie sa folosesc maine cand o las pe pitik cu mama...cu curgere lenta sau curgere rapida?...si cam cat mananca la o masa...in conditiile in care ea mananca la 3 ore..adik..mai mult de 6 mese...offf..am asa emotii..lipsesc mult..de la 8 la 6...offf

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

succes maine! incepi deja munca??
eu lui eleni ii dau inca cu tetine de bebe nou nascut dar am biberoane de la chicco si ii reglez fluxul de lapte din inelul ce tine tetina...
Astazi am folosit pentru prima data tetina nr. 2 , din aceea cu gaura in forma de cruce si am vazut ca a mancat foarte bine.
Este greu de spus cum va prefera stefi...
ca daca curge prea mult se poate inneca, daca este prea putin se poate enerva si plange de foame ...
Si referitor la cantitate... eleni mananca acum cel putin 200 de ml ... si tot la 3 ore.... Maine va fi prima data cand va manca laptic de la biberon?? Cu cine o vei lasa?
si nu sta stresata. totul va fi bine!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna fetelor,

S-o iau pe rand; a adormit buburuza si am zis sa mai vad si eu poze (pe 'flickr' ca la munca ciuciu - scuzati expresia)

Asa, Shose, votez pt ptima invitatie - diafana si gingasha; nici a doua nu e rea, dar imi place mult prima; Pipetzica e o dulcinee si sunteti adorabili in poza toti trei.

Ancab, ce-mi place de Stefan cum rade cu pofta! si ce haios l-ai imbracat.

Lala_D, piure + carnita??? nu-i cam devreme? (intreb si eu; stiu ca nu-i dai nimik dupa ureche)

Lavi (Mishu), sa vezi acum explicatie: cum mergi spre tarabe, dupa ce treci de marketul ala Netto (parca) o iei in stanga , pe langa magazinul cu produse 'matache macelaru' - inainte, pe partea dreapta era alt market alimentar, acum nu stiu ce este, da' am vazut c-au facut un gang. Cum mergi, pe stanga e gogoserie si alt magazin de mezeluri, iar pe dreapta, incepe partea unde sunt aia cu tzoale, dar nu se vad ca sunt gherete inchise (acolo se vindea branza inainte); ei, si putin mai inainte, spre capatul "aleii" asteia, pe dreapta, este un magazin cu hainutze (si parca si chestii de bb: suzete, tetine) si in vitrina au, pe langa haine, niste biberoane mari cadou, cu funda si umplute cu jucarii, alte bibe mai mici, tetine. Au tot felul de hainutze; mi mi s-au parut ok la pret si nu sunt nici asa de nashpa (bine, nu se compara cu grain de ble de la Z, dar eu i-am luat costumase - tricou + pantaloni scurti - si se comporta bine)

Sper c-am fost destul de coerenta (sau nu?! )

Stoisor, o pt tine ca sa-ti treaca supararea; cred ca toat am trecut prin "invizibilitate" pe forum.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mari am trecut-o pe pe cristina pe listuta, dont worry. am intrat sa vad lista cu diversificarea.

laurici poti merge la ei la sediu sa vezi hainutele si sa cumperi. au sediu pe bd alexandru obregia .. e cam departe dar merita. eu am un magazxin aici langa mine care vinde aceleasi hainute ca cei de la aramis - am impresia ca de la ei la cumpara - si setul de 5 bodyuri costa 75 ron .. pe site e 30 ron .. merita!

ARAMIS COM SRL
B-DUL ALEXANDRU OBREGIA nr.36 BUCURESTI
TEL.0726489742 / 0318091638
octavian_69ro@yahoo.com
ID Yahoo Messenger: octavian_69ro

cristina te-am trecut pe listuta. sa ne povestesti despre voi si sa pui pozute, desigur!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Laura..nu incep serv..am un cuyrs de 2 zile...dar il voi incepe la 1 iulie...
oofff..si da, maine va face cunostinta cu biberonul..tare imi e teama ca nu il va vrea...ii las mamei mele mai multe variante...poate o vrea stefy...sa vedem..am mari emotii...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput