Puiuti de Randunici 2008 !! (21)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
lyvy spune:
Am uitat sa va spun , mi-a murit cainele de vreo saptamana de batranete, si acuma am un catelus(cateloi), un puiut ciobanesc carpatin, ma capiaza cat latra toata noaptea, e deodata cu Iris, e copil si are si el nevoie de afectiune, da nu se mai opreste frate!!Cred ca are colici, ce bine, eu spun si eu ma amuz.
No bine, ma duc la somn, ne vedem maine !!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Simo27 spune:
Livi,nu te las sa te amuzi singura,uite-tare catel ai!!!a,si imi pare rau pt catelul mort
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mstela spune:
Seara buna,randunici si multzam de urari!
Am reusit,in sfarsit, sa intru putin!Am apucat sa citesc doar despre botezul sublim al Iuliei si am vazut-o in rochita de printesa!Si la noi totul a fost splendid,imediat dupa botez,Teodora a adormit bustean,s-a linistit si a dormit, frate,ca a sarit si orele de masa..bine,a dormit in carucior afara la aer.Am petrecut la o terasa superba plina de trandafiri si ne-am simtit minunat..Dar,Teodora,a dormit toata ziua,incat invitatii nu s-au putut poza cu ea.Si nici noi nu prea.Plus ca a si varsat la fiecare masa..Naty,raportez si eu o ciudatenie:azi,dupa botez deci,Teodora la fel de matzaita ca si Iulia a fost.Pe deasupra a si varsat mult,mai devreme cu jet puternuic,iar de ieri nu a facut kk si azi i-am dat ceai de musetel,dupa care a dat in diaree (cred eu,fiindca s-a umplut pana-n gat si era cam moale) si s-a tot vaitat de burtik..Ma ingrijoreaza ca tot varsa intr-una..abia astept sa mergem la control pe 5!Ofof mai mai..si uite asa,sunt eu zombi acum.
LA MULTI ANI,DRAGA CLAU,SA FII FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA!!
Pozici - maine,ca-s terminata!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
gudinde spune:
lyvy imi pare tare rau ca ti-a murit catelul.
Iar noul puiut probabil ca vrea si el sa fie alintat, ca Iris
.
simo multam de raspuns. Era doar o curiozitate. Oricum, daca se dovedeste a fi adevarat si chiar s-a mutat la Brasov, sa sti ca ati "castigat" un medic bun.
Maine te asteptam cu rezultate bune la analize. Sa sti ca am sa trag cu ochiul de la servici. Pupici Barosanelului.
elara spune:
Buna seara, dragelor!
Felicit si eu puiutii proaspat crestinati, Matei Cristian, Iulia Elena si (editez ca acu' am citit)Teodora mult dorita!
Eu sunt f incantata ca azi mi-am gasit si eu, pentru la botez,o rochie dragutica in care sa ascund si eu multele mele sunci
si ca am reusit sa rezolv tot deodata: si rochie si un bolero dragut din saten pt ascuns bratele de halterofil...
si pantofi de lac sa se asorteze la bolero si ciorapi subtirei sa nu mor de cald.
In schimb sunt nemultumita ca mi-am luat si o centura (ca un chilot) pt indesat burta si e frectie la picior de lemn. Burta mea razbate triumfatoare prin el in toata "splendoarea". Si doar eu stiu ce rau era la proba rochitei sa o ascund.....abia respiram....
Loc..are ea si in rochitza dar nu vreu eu sa o las sa-si arate "moaca"dintre faldurile gratioasei "rochitze"
marimea 46
Cred ca o sa ma duc sa iau o centura de la farmacie, din aia post-natala, ca un brau.
Botezul nostru e duminica ce vine, pe 1 iunie, asa ca nu stiu sigur dac amai pot veni la intalnire, ca s-ar putea ca a doua zi sa fie baia de mir. Se face a doua zi? Sau la 3 zile sau la o saptamana? Sau cand? Ca a doua zi fiind luni..nasii lucreaza...eu nici nu i-am intrebat ca am uitat...
Nico, uite te poti orienta si dupa cum a crescut fata mea hranita doar la san:
3.650 - la nastere
3.280 - la externare la 4 zile
4.300 - la 3 sapt
4.690 - la 5 sapt
4.790 - la 6 sapt
5.020 - la 7 sapt
5.170 - la 8 sapt
5.330 - la 9 sapt
Va pup si ma duc si eu la nani.
Noapte buna, somnoroase pasarele.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Am uitat sa va spun o chestie...
Acum vreo 3 zile, avusesem noaptea cam putin laptic..si nu a vrut sa doarma decat dupa ce i-am dat si de la sanul al doilea, pe urma ziua la fel cerea des si sanii mei erau mult mai moi. Pe compresele cu care ii sterg ochisorii, ca face un tratament, abia ma storceam si inainte curgea jet...Asa ca m-am dus la farmacie si mi-am luat Galactogil pentru stimularea secretiei lactate. Lapticul a revenit la normal dar eu tot mai beau (1 lg de 3 ori pe zi, prima zi mi-am facut cate 2 lg de 3 ori pe zi) si vreau sa va zic CA E BUUUUUUUUUUN...MMMMMMMMM
Deci, Nico, daca iti faci griji ia niste Galactogil, ca e bun rau, e indicat in alimentatia zilnica a femeilor ce alapteaza, e facut in Franta..numai ca e cam scumputz..e 500 mii cutia de 210g.
Mai ales cu laptic e f bun, dar e bun si cu ceai sau chiar cu apa simpla... E f duulce si gustooooossssssss si aromaaat mmmmm , poate putin cam dulce pt gustul unora dar eu il ador. Nu stiu ce ma fac cand termin cutia.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
gecko spune:
La Multe Luni si Anisori!!!
bb Clara de Mary_lou123!!!
bb Bogdan Alexandru de claudia99!!!
bb Robert Cristian de somnorica!!!
gecko spune:
Dragele mele,
Este ora 3:45, v-am pus cafeaua si apa in filtru, am bagat filtru in priza...canile sunt pe masa, laptele e in frigider iar zaharul il gasiti pe polita de sus...ramane doar sa apasati butonul si cafeaua e .... gata, calda, aburinda...
Eu ma prgatesc de consult...sper sa nu incurc si de data asta orele...
O zi minunata,
Gecko
natynic spune:
Succes la consult, Gecko si du-te mai devreme in statia de autobuz!
Multumim pt cafea, eu as incerca sa mai trag un pui de somn, dar copilu nu stiu daca o sa ma lase...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
CristinaGoji spune:
Si eu prezenta la , ca de obicei
La multi ani Clara, Bogdan Alexandru, Robert Cristian
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria