Puiuti de Randunici 2008 !! (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ariel bine ca nu e meningita! las' ca 2 zile trec imediat si iti vine alexutza acasa! sanatate multa!

lyvy, naty sarumana de sfaturi! dar ceva injectabil ce ma sfatuiti sa fac? eu ma gandeam la un voltaren, merge?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

CUSCRA din cate stiu eu, voltarenul e tot diclofenac, asa ca merge...dar sa vedem ce zic fetele care-s de meserie! sper sa te simti mai bine

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

multzumesc cuscra! asa vazui si eu, ca are diclofenac! ma gandeam ca injectabil si-o face mai repede efectul!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

eu va zic "noapte buna" si ne auzim maine, mai vesele si mai sanatoase decat azi!

multi

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Roxana, injectabil iti recomand Profenid 100 mg, contine ketoprofen, si se prepara cand se foloseste,nu ca alte forme, deci e mai bun, si nici nu doare ca celelalte antiinflamatoare injectabile care sunt uleioase,ITI AJUNG 6 ZILE DE TRATAMENT, 1/zi.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

De acord cu Lyvy.
Olgutz, ce-ti veni? Doamne, nu ma lua in seama, am avut o zi tare grea, asta dupa alte 2 zile grele. Exact ca si Ariel, m-a secat copilu cu plansu/mataiala azi. Probabil imi va trece, dar azi m-a apucat descurajarea, ca nu voi face fata. Cu cat va creste Iulia va fi mai greu. Dupa ce sotul mi-a zis la telefon ca ia el de mancare, sa nu ma stresez sa prepar ceva, eu i-am zis ca facem salata de rosii si omului i s-a facut o pofta turbata, a venit chitit pe rosii. Cand colo, mai era in frigider o rosie jumate stricata. S-a enervat, pe buna dreptate, ca nici macar nu stiu ce avem in frigider si ce nu. Asta si fiindca eu de zile intregi nu se mai poate numi ca mananc normal, caci fix cand ma asez incepe Iulia cu ceva. "In puii mei", vorba lui Cleme, nici macar cu plimbatul copilului nu se gandeste nimeni sa ma ajute, sa-mi adun si eu mintile si la altceva...De-aia am fost mai absenta de pe crenguta azi, dar te pupic dulce.
Vio, EU sunt interesata de subiectul diversificare. Ma rog, la mine treaba cu cititul e f derutanta cand vine vorba de orice chestie legata de varsta...De-aia am cam renuntat sa citesc. La noi toate progresele vor veni mai tarziu. Probabil de-asta nici prin cap nu-mi da acum sa ma gandesc la intoarcerea la serviciu...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

am adormit si eu strumful, dupa ce a papat...fug sa ma spal pe par cu ultimele puteri si apoi la nani. va pe toate si pe puiutii vostri

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gudinde,zau,nu stiu nimic de Dr.Preda Mircea iar Larei 20 i-am dat PM
Naty,pe cuvant daca stateam in Bucuresti imi lasam copilu cu mama si o luam eu la plimbarica pe Iulia!cum Doamne Sfinte sa nu te ajute nimeni?!dar,nu are bunici...ce inima au????na,ca m-am indispus si eu!
Olga ,bine ai revenit din strainataturi...arata-ne poze cu Sophie
Maria,si eu o sa ii dau de la 3 luni,suc de morcov si mar
Roxana,multa sanatate
Cuscra,da nu vi si tu sa ne povestesti cum a fost la botez???sa ne arati poze cu Teodora?
Sovi?????Luny???????

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Hmmmmmmmmm, ma repet, e suspect de goala crengutza!!!

Ma duc si eu la tv si la somn!!!Va pup pe toate!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

am plecat si eu la !a,azi am fost cu copii in Parcul Titulescu,super!David nu a ratat nici o distractie:masini,topogan ,invatitoare,s-a dat cu barcuta pe apa,iar noi am plimbat Odorul!cateva mamici cu copilasi s-au socat cand au auzit cat timp are...Naty,te inteleg cum e sa se holbeze la copil oamenii si sa se mire...tare ciudat!m-au intrebat daca l-am nascut cu 6 kg....ciudoasele

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput