Puiuti de Randunici 2008 !! (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

'neata vin si eu la cafea cu voi. gecko, succes la control.
Cristina, Naty .

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Marutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Si eu la cafeluta .

Naty, imi pare tare rau de zilele astea grele . Nici pe nimeni nu ma ajuta nimeni, insa am noroc de copil extrem de putin solicitant. Insa ma duc la piata cu ea, ma duc la doctor cu ea, as vrea sa ma duc la o nunta sambata cu ea, fac absolut totul cu ea. M-am obisnuit sa o am "la purtator", asa ca nici ma mai gandesc cum ar fi sa fie cineva care sa stea cu ea...si din pacate, trebuie sa incep sa o fac, pentru ca pe 28 iunie ma intorc la serviciu. Asa ca esti norocoasa ca poti sta cu Iulia, cu toate zilele ei mai grele, dar care raman doar ale voastre! Iar de bunice ce sa zic?! Habar nu au ce pierd! O zi usoara si o Iulie vesela azi ! Si multe rosii proaspete in frigider .

Gecko, bafta la consult! Si autobuz nou in poarta .

Nicoleta, uite linkul de care vorbeam, graficele le poti gasi si pe mailul comun trimise de Gudinde ( sunt aceleasi ) :

http://pediatrics.about.com/cs/growthcharts2/l/bl_growthcharts.htm

Simo, te astept si eu cu vesti bune !

Si vreau pozeee de la Stela, Luny si Sovi. Si Cleme ar putea fi mai generoasa .

Nu mai stiu ce si cui vroiam sa zic..A! Ioana pe unde e??!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Elara, si eu tot cu 46 ma laud la haine. Nu fi deprimata, sunt alaturi de tine . Si sa va povestesc treaba "cu burta": in ziua baitei, ma duc sa cumpar prajituri. Radu ramane in masina cu copchilul, eu intru in cofetarie. La coada, o fosta colega de la baschet, pe care nu o vazusem de vreo doi ani. Si cand ma vede, explodeaza de fericire, spunand in timp ce mangaia pe burta mea de gravida in trei luni: "Baaaai, felicitari!!! Chiar acum doua saptamani m-am intalnit cu Cire si mi-a spus ca esti graviduta!!!!" Nu ca Cire ar fi fost la curent cu faptul ca nascusem deja de doua luni si jumatate, dar va dati seama ca si Loredanei i se parea verosimil sa fiu gravida cu burta aia...

Concluzie: de atunci port tricourile lui Radu si gata .

Livi, tare catzelul colicios !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

'neatza Olgutza, asa suntem si noi, eu cu iedu' nedespartite, sambata am fost la o nunta cu tot cu ied, iar duminica am fost la Buftea la gratar bineinteles tot cu ied. Dar asa cum spui si tu si iedutzul meu e super cuminte, imi pare tare rau ca trebuie sa mergi la munca, eu m-am hotarat sa incerc sa ma descurc cu ce o sa avem dar sa raman cu fata acasa. Daca ma duc la munca mai devreme de ora 20 nu ajung acasa si mi se pare trist sa pierd astia 2 ani din viata fetei, ani pe care nu ii mai capat niciodata. Dar aici fiecare le stie pe ale lui.
Naty sa ai o Iuliutza cuminte.

Am pus poze noi cu iedutz cuminte.

Marutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

neata
Felicitari pt Iulia,Sasha,Mufa,Teodora si pui de Cleme care s-au crestinat week-endul asta
La multi aniClau si sot de Naty!Cu intirziere, dar sper ca inca mai primiti urari de bine si sanatate!
Ariel, nu stiu ce sa zic, v-ati hotarit sa adunati toti carcalacii?Him, poate ca asta sa fie ultima zvicnitura a bestiei, ca v-o ajunge cit ati tras de la mic la mare si viceversa.Multa sanatate!
Olgutza, bine ai revenit.Astept poze si povesti mai amanuntite, ca stii ca si eu as vrea sa ma plimb vara si parca n-am curaj!
Naty e superba Iulia, parca ar fi alt copil.A crescut mult si are o fatuca multumita.A meritat tot efortul tau iar randunoiului recomanda-i sa deschida frigiderul sa investigheze singur ce trebuie cumparat .E tare greu sa fii atenta la toate, iti mai ziceam eu asta si cu alta ocazie.
Gecko
Ziceai tu ca daca am fi fost crescute la aceeasi tita n-am fi semanat asa de bine, dar la faza cu policlinica si eu exact asa reactionam.Esti f funy; as vrea sa citesc si eu povestea aia la care tot asteapta lumea continuarea, ca am sarit peste ea si nu stiu unde sa caut acum
Vio, mai scrie ce se mai "poarta" pe acolo in materie de bebei, ca e interesant.
Acum despre noi....vineri Teo da testul de engleza pt ca scoala la care invata ea si unde vrea sa ramana este bilingva (romana-engleza) si asteptam cu nerabdare sa se inscrie si sa vedem repartitiile finale.Doamne ajuta-ne sa iasa bine si sa ne imbatam crunt!
Bebelache are peste 7 kg , maninca 5x150 ml/zi, doarme noaptea fara intreruperi, e hlizit de nu mai poate, bolboroseste intr-una.Aseara , din intimplare, statea cu fata spre tv (de obicei am grija sa nu stea asa) si incepuse sa vorbeasca cu prezentatorii aia.Cred ca se duce si la vot, gata s-a elucidat aseara, stie cu cine sa voteze.
In week end am facut turul curtilor prietenilor, am mers din vizita in vizita cu bebe cu tot.Intai am fost sa ne intilnim cu o viitoare posibila bona, o tanti din Voluntari.Vine miine prima data si pentru inceput va veni de 2 ori/sapt de la 12 la 8-9 seara si una din zilele de week end.N-am discutat de bani inca, a zis ca o sa ne intelegem noi.Ce-mi place mie asta la romani
Si nu in ultimul rand, am ajuns la Corbeanca in "Paradisul Verde" (tot in vizita) si mi-a placut enorm.A fost pria data cind merg acolo dar sunt de parere ca e singura zona rezidentiala din jurul capitalei, cu adevarat cum trebuie sa fie.M-am cam dezumflat cind am aflat cit costa terenul, dar inca visez sa cistig la loto data viitoare. F frumos, ce sa zic!
Pupicimulti la toate ciripelele

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Mai ce bebelusi hliziti aveti, m-am uitat la Sofia si Vladut, iar Sofia cu bentitza ei e super, mi-a pus zambetul pe buze de dimineatza.

Marutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Va salut, randunici! Bine ati venit acasica, Olgutz... Zilele astea promit ca vin in Ploiesti cu David si ne vedem...

Fetelor, cred ca am luat-o razna. De ieri tot caut o locatie unde sa ne petrecem vacanta in vara asta si nu stiu ce vreau. La inceput as fi vrut Grecia sau Turcia, dar m-am gandit mai bine ca nu pot sa car dupa mine carutul (care e f greu), patutul... Nu stiu ce sa fac. Apoi m-am hotarat la Mamaia, la o vila, dar nu gasesc nimic fain prin centru, pe langa satul de vacanta... Cred ca nu stiu sa caut. Daca ma poate ajuta cineva i-as ramane datoare. Vreau Mamaia, pt ca sunt vile/hoteluri care au plaja f aproape...

Pupici tuturor!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata,

Gecko, multam de cafea si succes azi la doftor!

Ioana, ai lipsit zilele astea. Nu stiu ce sa zic de Mamaia, eu sunt indragostita de Neptun - Olimp, asa ca o sa mergem tot acolo si anul asta cu bebe mic.

Oooooo, s-a trezit...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

La Multi Ani, Clara, Bogdanel si Robert!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!!!!

Varuna ! E foarte tare bentita, am fost foarte fericita cand am gasit-o . E roz, si i-am mai luat una alba, tot cu fundita, dar din alt material. Iar Sophie radea de rasul nostru . Cat despre intoarcerea la serviciu, pot macar sa ma duc la program de numai 6 ore. Deci la 14:30 as fi acasa, si nu as rata decat o masa, de lapte de la mine lasat in bibe...E vorba de bani, de relatia cu sefii, cu colegii carora le-am lasat provizoriu treaba mea, nefiind adus nimeni nou pe postul meu, in ideea ca ma intorc eu repede, de cuvantul dat ( mult prea usor, acum imi dau seama! )...Asta este!

Simo-Mimo, intreaba, ca-s atat de multe de povestit . Cel mai greu mi s-a parut la baie cu shoarecul! Am avut peste tot numai chiuvete ffff mici, deci nu ramanea decat varianta dusului. Prima oara am pus dusul pe ea si a inceput sa urle, efectiv, de m-am speriat RAU, pentru ca era prima oara cand facea atat de urat!!! La sfarsit ne-am gandit ca poate s-a speriat de dus, si de-aia plansul ala, asa ca a doua zi, am scos mutzutzuiul de la dus si apa curgea ca la chiuveta, iar copilul e redevenit fericit . Radu o tinea si o rasucea pe toate partile, eu o udam si o spalam...baile mici...noi doi mari...nu era foarte comod, insa am reusit! Iar de dormit, a dormit cu noi in pat, ca nu am mai avut loc si de patut in portbagaj. Acum la intoarcere, a revenit fara probleme in patul ei, unde ajunge semiadormita, si in cateva minute doarme bustean. De hranit, asa cum spuneam, pe peste tot pe unde se nimerea, asemenea cu schimbatul. Pus aleza in caruciorul, schimbat copilul! Asta unde nu gaseam locuri de schimbat copilul special amenajate ( exista inclusiv pe autostrazi, in locurile de odihna ). Nu a fost loc unde sa nu putem ajunge cu caruciorul, exista peste tot trasee marcate de acces pentru handicapati ( si noi am asimilat caruciorul unui handicap ), asa ca manutzele mele fine nu au fost solicitate pentru a ridica , caruciorul. Cat despre locurile vazute...de vis, ce sa zic!!! Data trecuta am alergat din muzeu in muzeu, acum insa am preferat sa batem strazile, in muzee nu am fost decat la Salzburg. Pot vorbi pana maine...Felicitari pentru gasirea bonei!!! Cum ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si noi mergeam la Neptun, Clau, dar e cam departe plaja... Asa ma gandeam ca poate gasim ceva cu plaja proprie la Mamaia. Dar daca stii ceva pe langa plaja in Neptun, cred ca ar fi super!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput