Strumfi de iulie-august 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Cafera, da, eu prin cosmetice m-am referit la farduri, rujuri, oje, rimeluri, fonduri de ten..chestii din astea. Nu sapunuri, geluri de dus, gel de spalat pe mani, cu alte cuvinte produse pentru mentinerea igienei corporale.
Cel putin cand am vazut linkul ala, si am vazut-o pe fetita aia machiata, aranjata ca o domnisoara, asta mi-a inspirat cuvantul cosmetice.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 15+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Loredana imi pare rau pt pierderea suferita. Nu gasesc prea multe cuvinte de spus ca sa te aline, dar sa stii ca suntem alaturi de tine si te sustinem

Anto calatorie placuta si linistita spre tara

Violeta

Oana, Lia imi plac teoriile voastre Nici eu nu sunt o mama perfecta, dar nici nu mi s-ar parea normal sa ma consider asa. Sunt o mama normala cu stari de spirit diferite, cu bucuriile mele si cu frustrari la purtator. Sper ca atunci cand Lori va creste sa putem discuta in termeni amiabili si sa ne intelegem reciproc. De fapt eu imi doresc sa fiu o mama mai buna decat mama mea cu care nu am putut fi deschisa si care mi-a impus prea multe rigori.
Si, da, imi las fata, ca si voi sa puna mana pe aproape orice, frunze, iarba, bete, rotile de la carucior (pietricelele inca nu au tentat-o), dar nu pot spune ca e ok daca le baga in gurita, pt ca pe frunzele/iarba/betele alea si-o fi marcat vreun catel terenul sau cine stie.
La partea cu cosmeticele... e discutabil. Eu una nu o sa-i "bag in cap" ca asa e frumos, dar nici nu pot sa-i interzic pt ca pierd mult teren. Acum zic eu ca solutia este o discutie mai serioasa cu o conditionare de genul "nu iesi cu prietenii daca te machiezi" (macar dau impresia ca o las sa aleaga). Bine, eu sunt viteaza acum, dar stati sa ma vedeti voi peste 5-6-10 ani

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

Salutare!!! Nu am reusit sa mai intru pe forum pentru ca Alexuta mea de cand a scapat la deplasat singurica nu mai am nici o clipa de alt ceva,acum sta cu tati si il cocoseaza pe el,ne ea de mana si se duce unde vrea ea sa nu cumva sa-i schimbi directia,ca pune buza de suparare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Alexia2007, ma bucur ca mai treci pe aici. Ma gandeam ca va vad in poze mai recente, dar se pare ca timpul ti-e limitat. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

o cafeluta mare si duuuulce de la noi

noi mai rar pe forum, de citit v-am citit, dar nu am avut inspiratie sa scriu ceva si plus de asta l-am avut pe David bolnav, a tusit destul de urat asa ca de o saptamana sunt cu amandoi copiii acasa dimineata, si "dai si lupta", am ajuns ca maimutele care isi cara puii peste tot (din cauza de soacra bolnava) ca am fost nevoita sa-i duc cu mine si la epilat , deci pe Mara o obisnuiesc de mica cu cabinetele cosmetice ... apropo, nici eu nu prea sunt de acord cu machiajul la varste fragede, copilul sa fie copil, natural, ca asa ii sta bine

cu slabitul stau prost, m-am sters din lista, ca inca nu am reusit sa ma mobilizez, ce am slabit pana acum a fost asa, din "inertie", dar vad ca nu mai tine, daca as mai da jos vreo 5 kg as fi multumita

in rest profitam de vara, maine mergem la ocna sibiului, am inteles ca s-a deschis de curand (sau s-a renovat) un complex balnear, care in poze arata foarte bine, sunt curioasa la fata locului, vom vedea

o zi frumoasa cu soare "potolit"

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Buna dimineata,

n-am mai scris de mult, dar fac un scurt rezumat ca sa nu raman datoare ca nu e frumos, daca raman cu tema nefacuta poate iau vreun 4 si ma cearta mama...

in primul rand multumesc pentru urarile de ziua sotului/mamei/tatalui... n-am sarbatorit cu parintii ci doar asa in cadru restrans, eu cu sotul, pentru ca unii aici altii la 500 km distanta, nu e chiar comod ...

apoi urez sanatate multor bebici care au mai suferit de cate ceva, care inca mai trateaza cate ceva, sper sa se faca toti bine ca nu e usor nici pentru ei nici pentru parinti... si e asa de trist cand vezi un copil cum sufera...

pentru Matei de Simo pentru ca ieri n-am intrat pe net decat in fuga.... avem 10 luni si la Matei si mami n-a zis nik... un tortulet ceva ... la asa baiat de nota 10, la 10 luni mergea f.bine tortuletu'

imi pare rau de necazul vostru Loredana... sper sa te refaci tu foarte bine intai si-ntai (si-apoi daca o fi sa reluati gandul cu bebe2)... si fizic si psihic... cred ca cel mai mult o sa va ajute David sa treceti peste asta! sanatate multa! ai grija de tine...

cafera ne-am mai lenevit cu facutul pozelor, cred ca mai am totusi cateva nepuse... dar nush cand o sa le vina randul sa le pun pe afis ........ noi p-aici, ba prin casa, ba pe-afara... ieri de exemplu am iesit pe la orele 14... ingrozitor de cald! cu masina, fara AC... nasol ... si nush cand o sa mai iesim noi afara ca daca e prea cald ma enerveazaaaaaaaaaaaaa! in jurul blocului in nici un caz nu pot iesi pt.ca se lucreaza la absolut toate trotuarele, strazile si asa mai departe... cred ca voi face cumva sa ies dimineata devreme si sa revin in casa seara cand soarele sa fi apus deja! nu? ideal pentru toata lumea; scapa de mine si sotu' , si soacra! (glumesc )

si daca tot ma veselesc singura pe aici, las si un banc in incheiere poate va veti inveseli si voi nitelus... (imi veni dor de Valen ca deh' cand zic banc, parca zic Valen - ca ea a propus treaba asta cu bancurile daca imi amintesc eu bine)

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, se duce la tuns.

Frizerita:
- Cum mai merge economia, domnu' guvernator?
- Bine, raspunde Isarescu, deranjat de intrebare.
Din 2 in 2 minute frizerita il intreaba:
- Cum mai merge economia?
- Bine, bine, dar de ce ma enervezi mereu cu intrebarea asta?
- Pentru ca vi se ridica parul in cap, si mi-e mai usor....

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata! In mare viteza scriu cateva randuri ca dupa-amiaza plecam la mare si venim in 7-8:
Loredana, nu exista cuvinte care sa te aline, dar ai curaj si mergi mai departe!
Brazuca, daca nu ajung azi in parc ne vedem cu prima ocazie.
Eles, Saby nu prea papa borcanele, la mare i-am facut eu legumele fierte si pasate si i-am dat si iaurt, branza dulce (exquisa) si multe fructe, cate un galbenus de ou... Ea nu prea papa carne asa ca a fost destul de simplu, exceptand faptul ca legumele se fierbeau intr-o ora
Anto, drum bun! Tu vii si noi plecam...
Valen, aniversare superba pentru Ines!
Violetan, pupici lui Laur si tie .

Era sa uit: aseara am vazut-o tot in mare viteza pe Olguttza cea vorbareata, sper ca atunci cand va avea mami masina sa ne vedem mai mult si mai des .

Gata, plecam prin oras sa mai alergam si sa stam cate 20 minute la un semafor si apoi ne indreptam spre aerul sarat.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Loredana, imi pare rau pt pierdere! iti doresc refacere rapida din toate punctele de vedere! si noi, toate, suntem alaturi de tine!
Carla, drum bun si vreme frumoasa! pana acum a fost, si am auzit ca o sa tot fie!

La discutii despre cosmetice si fetite nu ma bag ..inca poate cu putin noroc o sa ma gandesc si eu la asta..peste vreo 2 ani!

Duracellul meu merge din ce in ce mai bine. Acum mergem de o manuta fara probleme, se sustine singur si chiar se zbate sa-i dau drumul la mana, ca vrea el, singurel!
Si v-am mai zis ca am descoperit ca nu ii ies 2 dinti sus...ci 4 !!!!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/9.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna dimineata. Multumesc pentru incurajarile si gindurile voastre.
Olguttza nu am reusit cu scanerul dar mi-am adus aminte ca tu stai pe giurgiului si eu aici lucrez,daca ai drum iti dau reteta sa o faci.Daca o vrei spune-mi sa-ti dau nr de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

ola!

nush daca am mai apucat sa mentionez ca nu am nimic impotriva produselor de igiena corporala. doar ca nu le consider cosmetice, ci necesare. cosmetice pt mine sunt cele de infrumusetare, machiaj.

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput