Strumfi de iulie-august 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna .Olguttza eu am sunat luni dar la Budimex ca eu nu am mai fost pina acum la el si nu stiu unde are cabinet ,si m-a programat pentru joi in policlinica.Si David la fel avea carne vie i-am luat de la mustella crema ,bepanten ,dermacare.nu i-a trecut cu nimic.Am fost la pediatra lui si a zis sa-l spal cu apa cu bicarbonat 10 lgt la 1 l de apa si mi-a dat sa-i prepar o crema la farmacie si e f buna .I-a trecut intr-o singura zi.Incerc sa o scanez dar nu prea ma pricep ca de abia am luat un ap multifunctional dc nu reusesc o scriu cu toate ca nu prea inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Loredana, multumesc muuuuuuult ca ai raspuns asa repede. cu bicarbonat o sa incerc si eu chiar acu, dupa ce s-o trezi. despre crema aia din farmacie, cre'ca trebuie musai reteta ca s-o prepare, nu? eu tot incerc sa sun la cabinet si vad ca n-am noroc....

edit, ca acu am realizat ca e vb de policlinica. daca as merge si eu maine dimineata la plezneala, oare as putea patrunde?!

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrinutza spune:

Buna Olguttza! Vreau sa-ti raspund pt ca si Maria Bianca mea a fost foarte iritat intr-o perioada si pediatra mi-a zis sa o schimb la 3 ore nu mai tarziu si sa o spal cu apa si cu vata iar de uscat sa o usuc cu uscatorul de par sa nu o mai frec cu nimic altceva.I-a trecut destul de repede.Am folosit o crema dar nu-mi mai amintesc cum se chema pt ca a trecut ceva timp si am aruncat flaconul, dar in prezent folosesc crema de galbenele cu miere se cheama Melkfet, mi-a luat mama mea din tara si mi-a trimis,tot cu crema asta o dau seara dupa baie cand ii fac masajul.Sper sa te ajute ceea ce ti-am scris.
Multa multa sanatate va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Incearca sa suni ,poate a renuntat cineva la programare. www.mscurie.ro
Eu incerc sa instalez scanerul sa-ti trimit reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Loredana, imi pare rau pt pierderea ta. Sper ca tu esti bine .

Eles, eu nu mai sterilizez biberoanele de vreo luna.

Multumesc fetelor care mi-au raspuns.

Va pup, ne "vedem" peste vreo 10-11 zile.
Numai bine,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ah, uitasem, nu cred ca voi avea internet la Bucuresti, asa ca vreau sa urez de acum:

La Multi Ani! anticipat pt Ines. Multa sanatate, fericire si noroc. Felicitari parintilor pentru ca au o familie atat de implinita, cu doua comori mici si frumoase.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Loredana, imi pare f rau! Nici nu stiu ce ti-as mai putea zice..n-a fost sa fie. Doamne ajuta pt data viitoare
Olgutzza, si noi am fost saptamana trecute stricate la burtica, la fel cu scaune apoase, si multe. Nu miroseaua altfel decat kk obisnuit, dar clar erau cam apoase. La fel am fost si noi la regim: lapte HN, si mancarica mai de regim, adica fara frcuet crude (mar ras, piersica, para), decat mar copt si banana, branza de vaci, morcov cu albitura, - fara cartof, ca poate sa fermenteze, ca cereale - cereale cu orez...
In rest mi-a mai zis sa-i dau Biotics baby, sa-i pun in lapte (mai regleaza flora intestinala), putin ceai de menta, ca sa o mai "stranga" un pic, si in general multe lichide, ca sa nu se deshidrateze. Usor usor i-a trecut, si acum facem trecerea catre un regim normal de mancare, ii bag usor usor alimentele de dinainte.

Referitor la iesitul pe afara, si eu o las sa faca ce vrea ea, normal, in niste limite (adica sa nu bage in gura te miri ce - cu toate ca s-a mai intamplat), nu am nici o treaba cu murdaritul hainelor, asta e se murdaresc, se murdaresc, de tinut, o mai tin si in carucior si pe jos, ii place sa mearga pe jos, de manuta.
In weekenduri mai mergem pe la tara, si acolo chiar sta f mult la aer, la fel , o tinem si in carucior, dar si pe jos, am lasat-o si pe iarba, s-a inverzit pe ciorapi sau pantaloni, s-a murdart pe manute, i l-am spalat mai tarziu... Singura mea retinere pe iarba a fost sa nu fie prea rece pe jos, si sa nu raceasca..asta era pe la inceputul lunii... I-am pus paturici pe jos, dar repede depaseste perimetrul
Si eu vreau ca Andreea si Ana Maria (viitorul bebe) sa aibe o copilarie frumoasa, sa se joace impreuna, sa se inteleaga....chiar sunt curioasa ce fire va avea fiecare.. Si vreau sa-si traiasca copilaria, nu tin sa fie pasionate de cosmetice, ,farduri s.a inainte de vreme. Mama (adica eu ) nici acum nu e innebunita dupa dintr-astea... Si recunosc, arat nu cine stie ce, de ma ia lumea ca abia am terminat si eu liceul ..adica copil, asa...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 15+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

loredana imi pare rau pentru sarcina ta. Am o prietena care a trecut prin asta si dupa vreo 2 luni a ramas din nou insarcinata si a nascut duminica asta o fetita de 4 kg dupa o sarcina perfect normala. Multa sanatate iti doresc ca sa te apuci cat mai curand de bebe 2.

olgutzza, am patit si eu o iritatie foarte urata cu Deni din cauza chiloteilor pampers, tot cu rana la fundulet. Am dat-o cu toate cele, si pana nu am lasat-o sa stea in fundul gol si cremuita, nu a scapat de iritatii.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mai fetelor, tot citesc mesajele voastre. La ce va referiti voi cand vorbiti de cosmetice? Eu o incurajez pe Alexia in primul rand sa-si acorde importanta igienei ei corporale, deci sa foloseasca produsele aferente. Dar cred ca vorbim de lucruri diferite. Voi va ganditi la farduri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mie chiar nu mi se pare nimic in neregula sa o incurajez sa aibe trusa ei de unghii, sapunuri preferate, sampoane si balsamuri care sa-i descurce parul. Chiar mi se pare firesc. M-ar deranja mai mult sa nu fie preocupata de ele, sa umble nepieptanata, cu unghiile murdare, etc.
Chiar face remarci de genul..."uite o fetita neingrijita", sau " imi place ca miroase a proaspat".

Mergi la inceput