Strumfi de iulie-august 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 10
mamii spune:
loredana imi pare rau pentru pierderea ta!Te pupam dulce dulce
Cred ca , chestia asta cu machiatul este doar o fitza noi acu zicem multe despre chestia asta dar cand o sa inceapa fetita sa ceara mami vreau si eu oja pe unghii si etc...Cu siguranta o sa fie alta treaba.tin minte si acum ca eu ma fardam cu fardurile lu maikmea pe la vreo 5 ani si ma ojam si cand ajungea mama acasa eram toata un curcubeu pe fata!Plus fratimiu care ishi verifica talentele pe fata mea.Nu mai zic ca ii purtam toate fustele si pantofii si faceam dezastru in casa .Apoi mi-a trecut o faceam din plictiseala cred ...
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
violetan spune:
Buna dimi!
Ioanaiub, multumim de cafea!
Carlav, multi pupici si distractie super placuta!
O zi frumoasa la tota lumea!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
brazuca25 spune:
Ciao fetele! Cred ca toata lumea daca nu e in vacanta e pe afara, nu?
As fi fost curioasa daca ii spalati deja pe strumfi pe dinti si cu ce pasta si periuta. Denisa are doar un dinte dar vreau sa o invat cu procedura spalarii pe dinti, si plus ca ar trebui curatat de pufuletii si restul de mancare ce se mai depun pe el(dinte).
Carla oricand aveti drum ne putem vedea. Distractie placuta la mare!
Daca mai e cineva cu chef de o plimbare prin Parcul Circului, let me know.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
brazuca25 spune:
mamii voi deja treceti la maselute si noi abia avem 1 dinte. Ce baiat mare ai!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
violetan spune:
Brazuka, mi se pare atat de dulce si de amuzant sa speli pe (un)dintzishor pe cineva!
Eu i-am achizitionat lui laur o periutza de coltzishori la pachet cu alta periutza de scarpinat gingiutzele Am folosit doar aia de scarpinat gingia. Pasta nu am luat inca, desi laur are 6 dintisori + unul acum iesit proaspat. Chiar astept si eu sa vad ce zic si celelalte fete. Al meu abia a inceput sa roada la biscuiti nestle (desi m-am enervat crunt cand am vazut ca au zahar!), in rest papa numai pasat...l-as spala si eu cu pasta, dar nu stiu ce pasta si daca au voie la varsta asta...
brazuca25 spune:
Violeta tocmai pentru ca e doar un dintisor nu prea luasem in calcul spalatul pe dinti deocamdata, dar am vazut aseara ca i se lipisera pufuleti pe coltisor si asta cu siguranta nu are cum sa fie ceva bun pe termen lung. Oricum ma astept sa manance toata pasta ca nici cu gelul pentru calmarea durerilor de gingii nu ma lasa sa o dau ca il fura de pe deget sa il pape. Fomista mamii.
andicu spune:
Si eu sunt interesata de subiect. Noi avem doar 2 si mai urmeaza 4, dar cresc greeeu.
Am citit undeva ca pana la pasta de dinti,merge si cu tifon/compresa sterila inmuiata in apa plata(fiarta si racita) si curatati dintisorii...nici eu n-am facut nimic pana acum, dar ma tot gandesc.
In plus, am vazut ca pe toate drumurile apare Nenedent Baby, dar e ok si aia, ca ma gandesc ca or sa inghita pasta, nu??
Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/9.png" target="_blank">Cum crestem noi
catralu spune:
Buna fetelor!
Ne facem si noi aparitia!Suntem bine,avem 9.138kg si 75 cm la varsta de 9 luni.Din pacate suntem extrem de constipati:(
Vroiam sa va intreb ceva: pediatra noastra spune sa nu ii dau nici un fel de ceai,ci numai apa.E drept ca aici nici nu exista un ceai special pentru bebici,dar tot mi se pare ciudat.Voi cum faceti?
Nu stiu daca s-a discutat subiectul pe forum,dar aici a fost mare valva cu produsele(mai excat sticlele)de la Avent;au fost retrase de pe piata pentru ca s-a descoperit ca au o substanta periculoasa,BPA in plasticul din care erau facute.Cum e in Romania?
Si acum pentru mamici:
Loredana,nu ma pot pune in locul tau,insa iti trimit toate gandurile mele bune si iti strang pumnii pentru data viitoare.Stiu cum e sa vrei un copil si sa nu fie!O imbratisare calda din partea mea!
Mamici,aveti niste copii minunati,frumosi,ptiu sa nu le fie de deochi!:))I-am admirat pe toti si ii pupic dulce!
Punem poze aici:
http://www.ringo.com/photos/photo.html?photoId=265474752
Va pup,plec caci s-a terezit ghemotocul!
violetan spune:
Catralu, laur nu vrea decat ceai, apa refuza, laptik cu greu si in general doar cu cereale. Si bea mult ceai: ziceam eu in paginile trecute ca bea cel putin 300 ml de ceai de la Hipp pe zi. Mi-e teama sa nu fie rau sa bea atata ceai, dar nu mi-a raspuns nici una din fete ca ar fi rau pana acum...cu Aventul eu nu stiu nimic, n-am auzit de nici un scandal aici, in Ro. Pup baietzel frumos! Uf, iar inebunesccand aud de greutate. Al meu abia are 8,020 la 9 luni jumate
mamii spune:
Da brazuca e cam dintzos...ce sa-i fac.I-a iesit putin din maseluta un varfulet mic mic dar inca e bazaicios si nici nu prea doarme noaptea..Crestem.
Eu am luat pasta de dinti de la chicco cred ca se gaseste si in romania.
Catralu nici aici nu s-a auzit nimic de biberoanele de la avent.Nici eu nu ii dau ceai.Ii dau apa si nici aia prea multa cam 50 de ml.Cand au fost 38 de grade i-am dat putin mai multa transpira la greu si ma gandeam ca se deshidrateaza.Pediatra nu mi-a zis nimic de ceai vroiam sa incerc camumila daaa doar pentru somn asa dar nu cred ca are vr-un efect.
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz