Strumfi de iulie-august 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 11
brazuca25 spune:
Eu nu stiu ce sa mai cred cu fiica-mea ca parca acum si-a descoperit limbuta. Sta numai cu limba pe afara si se trage de ea, sa scarpina pe ea, si-o impinge cu degetele inapoi in gura. O fi normal sau o fi facut vreo infectie ceva?? Eu nu vad nimic suspect asa dupa mine pe limba.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
andicu spune:
Catralu, si Filip bea mai mult apa. Ceai mai mult inainte de somnul de dimineata. Pt constipatie ai incercat si cu suc de portocale? sau fructe precum prune, pere, portocale..ajuta mult. Si ceaiul de musetel ( eu intotdeauna i-am dat neindulcit). Sper sa va reveniti repede!
Brazuca, si Filip a avut o faza cu limba scoasa...acum a descoperit sa-si linga palma! si oface mereu! si isi mai provoaca sila cand nu mai vrea sa manance sau nu-i place ceva..a reusit sa vomite de 2 ori.
Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/9.png" target="_blank">Cum crestem noi
valen spune:
salutDin pacate intru din ce in ce mai rar pe aici insa atunci cand am timp, incerc sa citesc toate paginile restante.Ines face 1 anisor saptamana viitoare si nu contenesc sa ma mir; am doi copii mari de acum si eu tot nu realizez ca sunt mama. Imi este dor de discutiile de anul trecut cand asteptam sa nastem si ne incurajam care mai de care. Stiu c-am fost intr-o forma de zile mari in perioada de dinaintea nasterii si ca ma pregateam de impachetat sarmale cand miss a hotarat sa se nasca. Ines nu merge inca singurica desi ma asteptam sa alerge la 1 anisor, tinand cont de startul pe care l-a avut. O vad mai curajoasa cu fiecare zi si probabil ca in curand o vom vedea pasind fara ajutor. Merge la aceeasi gradinita cu Sarah (chiar sunt pe acelasi etaj) si se iubesc enorm; Sarah merge la ea si-i face cu mana la geam iar ea stie ca surioara ei este acolo asa incat educatoarele imi spun ca cea mai mare parte a timpului, Ines si-o petrece la geam, urmarind-o pe sora-sa (si maraind dupa ea probabil). Asa o gasesc in fiecare zi: la geam, ca o bunicutza. Azi a facut si febra si nu-mi explic motivul, ca in afara de o stare proasta, nu vad nici o schimbare. Sper sa fie totul ok si sa n-o aniversez bolnavioara. Andicu, l-am vazut pe Filip in ultimele poze si e foarte schimbat; aveti un copil tare reusit, felicitari!Simo, felicitari pt Matei umblaretu'! imi imaginez ca acum deja aleargaLorina001, am apreciat mult ultimele tale mesajewww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
claucia spune:
Fetelor, are nevoie o colega de-a mea de o rama foto cu amprenta bebe (acea rama dubla pe o parte poza pe o parte materialul in care se pune amprenta) si stiu ca si voi vorbeati la un moment dat, muuulte capitole in urma. Nu ma tin minte unde se gasea, ma poate ajuta cineva? nu de comandat de pe net, la ce magazin?
Multumim si va pupam
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
printesa mea Alessia
ddanagh spune:
la premaman
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.youtube.com/watch?v=ROMvWPsOyl0" target="_blank">filmulet - 9 luni
ddanagh spune:
fetelor Daria mi- a stricat mouse- ul. La trantit de la zapacit
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.youtube.com/watch?v=ROMvWPsOyl0" target="_blank">filmulet - 9 luni
lorinaoo1 spune:
Hello!
Mai scriu si eu ceva acum cat am timp
Anto, Valen
Valen ce fain povestesti de fetele tale Si ce repede a trecut timpul... Sa dea DD sa o sarbatoriti pe Ines sanatoasa tun
Alexia mai treci pe la noi cu poze proaspete
Andicu wooow, ce dintos o sa fie Filip
Brazuca eu am un set de 3 periute pe varste. Acum am trecut la periuta nr 2, dat fiind ca avem 6 dinti (i-a iesit, in sfarsit si al doilea lateral de sus). Pasta de dinti nu folosim, am citit pe undeva ca nu se foloseste pana nu invata copilul sa scuipe. E de ajuns sa cureti dintii cu periuta adecvata varstei, periuta pe care o speli cu apa calduta inainte si dupa periaj. Eu cand o iau la baie sa o spal pe fata si maini dimineata, iau si periuta sa o spal, sa se vada si in oglinda si sa fie o activitate placuta, sa invete ea miscarile pana va putea face asta singurica.
catralu eu personal ii dau numai apa plata, pt ca oricum ceaiul are si puteri curative. Nu am motive sa ii dau ceai de tei sau de musetel, menta pt ca nu vreau sa obtin efecte secundare. Dar sunt si ceiuturi de fructe numai bune pt copilasi. Daca nu bea ceai nu te stresa, nu e ciudat si nici anormal nu e. Am vazut si noile pozici, e frumos tare strumfulica al tau, ce gales se uita el si ce bine ii sta cu sapcuta
Dana cred ca avea Gabi un soricel sa-ti dea unul
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
Timi07 spune:
brazuca25 in brosura c e o am eu de la spital zice sa spalam usor dintisorii cu periuta&apa iar pasta de dinti cu flor sa se foloseasca dupa 2 ani.
Si gingiile se pot spala cau tifon&apa.
Anto ti-am admirat copilasii. Ce fain pozeaza Sonia in fotoliul ei si ce zambareata si dulce e in toate pozele....iar de Victor ce sa mai zic si frumos si harnic, transmite-i toata admiratia din partea mea.
Mada din 10 pana in 25 inie o sa fim in zona Narbonne, daca aveti in program o iesire la Carcassonne anunta-ma si dam o fuga sa ne intalnim. In primul weekend 13-15 iunie avem deja programata o intalnire cu niste prieteni dar in rest nu-i nimic batut in cuie.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
LuciaZ spune:
Bana fetelor!
Din pacate nu am mai intrat de mult pe forum. Se pare ca de la serviciu nu o pot face intrucat nu-mi deschide pagina.
In alta ordine de idei cineva intreba de cabinetul dr. Stanciu. Este pe str. Barza, undeva pe la Aparatorii Patriei. Str nu apare pe harta, fiindca e mica, dar apare str. cea pe care o intersecteaza, str. Anton Bacalbasa. Nr de telefon pt programari este 0724579372, de luni pana sambata, mai putin miercuri, incepand cu ora 15,00 pana pe la 19,00.
Se pare ca a fost un virus in atmosfera ca si eu vinerea trecuta pe la 18,00 eram la cabinet la dr. cu Crisitan. Tot asa febra si scaun moale. Intre timp s-a rezolvat si acum ne intoarcem incet incet la meniul obisnuit.
Salutari si pupici strumfilor frumosi si mamicilor lor.
mamii spune:
neatza pentru toata lumea Expresso bun bun dar si capucinoooo...cine mai doreshte cine mai pofteste?
Ce faceti fetele??pregatiti torturi si inghetzatzici pentru 1 iunie??
Off.. primul 1 iunie .. sunt asa de fericita
valen ma bucur nespus de fiecare data cand te citesc.multumim ca iti mai faci timp si pentru noi.Asteptam poze.Ai 2 fetite de o finete rar intalnita ( cel putin mie asa mi se pare).Sper sa ii treaca febra si o sa sarbatoriti fara problemute.Poate e de la dinti??
Lui Alex pe langa maselica ii mai da un dinte si parca mai vad alti 2 ca urmeaza si ei deoarece sunt foarte aproape de gingie.Plange noaptea si nu se odihneste mititelul.Gelul nu are nici un efect.I-am dat si panadol si nimic.Imi e asa mila de el ca se chinuie.Iaurtul in schimb il mananca rapid cred ca il calmeaza.Face toata ziua brum brum de la masini motociclete si altele..
fetele vroiam sa va intreb daca cunoashteti vre-o crema miraculoasa pentru tonus??Am o burtica cam fleoshcaita..
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz