Piticlonti de iulie - august 2004 (254)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

papa, sa nu care cumva sa ma cobesti;)) mac sa`mi fac testu`;))

quote:
Originally posted by papadie

Mare CONCURS maaaaaaaaaaaaaaaare!

Cine ghiceste cea mai proaspata gravida de pe topik primeste o frumoasa si simtita dedicatie muzicala:)
hai sa vad pronosticuri, ghicitori. cdaca vreti hint-uri, cereti!

si sa fie intr-un ceas bun

papadie, zen-sei

edit, felicitari roxana! sarcina usoara si sa fiti sanatosi!
acu ca nu tre sa`mi fac testu` mac sa vad pozili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by carmenp
acu ca nu tre sa`mi fac testu` tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Aaaaaaaaaaaaa de ce NU? Mie mi se arata-n glob c-ar mai fi fo doo :))) deci ai sanse mari:-)))

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

io va invidiez profund pe cele cu doi copilasi..daca aveam si eu un copilas mai linistit,poate il induplecam pe tati

sint la job sa vad ce-mi mai amintesc din ce-am citit azi dimineata..
Gabi vazut si eu closca cu pui...sinteti frumosi!
Adela bafta la sustinerea tezei!!!
Monica eu nu ma mir..eu stiam ca iar vei avea peripetii...toate mi se intimpla numai mie...ai vazut filmul?
Ioana merci de urari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Papa..dupa ce-am cititi mesajul tau..cicatricea lui Luca..parea..ridicola..Of, sa te intareasca viata si sa-i ajute corsetul pt nu a ajunge la operatie..
ID si email am eu ,dar nu-ti vor ajuta la nimic...nu raspunde am incercat de citeva ori..nici macar sotul ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Felicitari Rox !
Primul gand la tine m-a dus citind in urma ... sa ai o sarcina usoara, un bb sanatos !!!
Ce veste frumoasaaa !!!

Merg sa te scriu pe listuta !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,misto tare premiile..hai ca azi am chef de multa ciocoterapie,vaz ca Vivia nu a sarit cu nik de mancat si beut in cinstea lui tati de Uka...mai avem o sansa....
LA MULTI ANI LILIANA!!!!MULTA FERICIRE ALATURI DE SCUMPA TA ADELUTZA!!![/red]...
(io-s cu nervii prastie zilele astea,am o mie de treburi la servici iar tati al nostru nu se simte prea bine)
hai sa avem o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Felicitari Roxana ! Sa fie intr-un ceas bun!
Sarcina usoara si fara probleme!

Papa, o sa fie bine, vei vedea ... Trebuie sa fie bine! Ne gandim la voi

Andreea, peisajele sunt minunate, pozele foarte reusite, iar voi - o familie frumoasa ... Astazi vizionez si cealalta jumatate din poze ... Sunt sigura ca Pupi va fi un mare iubitor de natura, la cate excursii faceti cu el ...

Olivia, sa-ti traiasca sotul ... Frumos cadoul, cred ca in ochii lui a valorat mai mult decat cel mai mare tort - doar a fost facut cu dragoste

Daria, am vazut pozele ... Dar eu astept si o relatare a excursiei, ca sunt tare curioasa - ce le-au aratat copiilor acolo ?

LA MULTI ANI LILIANA! Sa fii sanatoasa si fericita!

Ioana, sanatate sotului tau ...

PS. Bey, pe mine m-a innebunit reclama asta verde din dreapta paginii ... O mai trece mult pana o schimba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabiola73 spune:

Buna
Felicitari Roxi multa sanatate si o sarcina usoara.
La multi ani Liliana
Sa va povestesc de Bogdan al meu.Cum nu am gasit gradinita decat din toamana momentan sta la soacra mea .Dimineata la 7 il duc si la 17 il iau.Eu obosita de la servici el fresh.. ma asteapta sa merg in parc si plecata de acasa de la 6.45 ajung in casa la ora 21.
Astazi mi a spus ca vrea o fetita " care vorbeste " sa se joace cu mingea cu ea...
Ati baut cafea ?
Fabiola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Felicitari Roxana!
Sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara!

La multi ani Liliana, o viata plina de bucurii sa ai!

Olivia, sa iti traiasca sotul! La multi ani fericiti si din partea noastra!

Vad ca am ratat concursul cu premii...:)))
Am ratat si intalneala cu Papadicea, am ratat si rolul principal in spectacolul de exhibitionism (daca imi imprumuta Papadie haine...:)))

Daria, Ioana, sa va treaca gatul repede!
Amironeanu, vazi cum te intelegi cu Nora ca vrem sa-i vedem pe Rares si pe Stefi dansand!!!...:)))

Ieri am fost la Parlamentul Europei...nu m-a lasat portarul sa intru, nu am insistat...:)
M-am dus la Curtea Drepturilor Omului...nici acolo nu mi-au dat voie desi imi atarnasem ecusonul de gat in speranta ca pacalesc pe cineva...hehehe
La Consiliul Europei mi-au zis sa-mi fac programare, era cat pe ce sa le zic ca nu am nevoie, m-am epilat acasa...
Ce ti-e si cu europa asta...

Azi ma duc la vanatoare de jucarii...Pentru ca sunt in ""plantza" si trebuie sa cumpar "o sirena care sta asa cu piciorul" asta imi arata Maria prin telefon...si o coada de sirena...:))))
Asa ca o sa am zi grea...:)

O zi frumoasa tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata dragele mele
multumesc tuturor de urari. sper ca nu va suparati ca nu am dat eu vestea, Papa trebuia sa isi faca concursul dar am stricat eu totul intrand cu comentariile razacioase, recunosc ca nu ma puteam abtine de ras .
Liliana, la multi ani fericiti impreuna cu familia ta frumoasa, sa ai o viata plina de bucurii!!
Oliv mama ce frumos cadoul pentru Sorriin!!!! execptional! inca o data la multi ani fericiti, sa va traiasca si sa va asculte
Cristal musai sa gasesti sirena care sta cu piciorul asa si cu coada da' ce vroiai tu de la parlamentul european ma rog? pantaloni gasisi?
Fabiola, multumesc de cafea, chiar am nevoie . pune-ne niste poze cu nazdravanul tau te rugam!
sa aveti o zi super!

Mergi la inceput