Piticlonti de iulie - august 2004 (254)
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
POLUX
Sa ai parte de tot binele din lume !
Sper ca intri sa ne povestesti de voi ... te asteptam cu drag !!!
Am dus cupilu` la gradi, am golit magazinele de bodyuri pt 36 de luni si mi-am promis ca altele nu mai cumpar.
Fabiola, eu vin cu o CocaCola rece cu gheatza :-)
Kro, ne-am dus sa vizitam fabricuta, ne-au aratat butoaie, sticle, kestii, explicat procese tehnologice ... copiii au avut o singura preocupare: sa bea Fanta cat mai repede :-))) Drept suvenir am primit kestii de plastic care devin flacoane, copiii au fost in extaz :-) si baxuri cu sprite si fanta pt serbari :-)
Si Rox, zi-ne tooot, ai fost la doc ? Sau aseara ai vazut cele doua II Ce sentiment minunat e !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
ina32 spune:
Duamna Roxana felicitari si sa aveti o sarcina fara probleme!!
La multi ani fericiti Liliana si sot de Olivia, sa fiti sanatosi.
Papa-multa bafta, sa scapati de operatie. Si Radu da vina pe ceilalti pentru toate "nefericirile" lui.
Super toate pozele de vacanta!!!
Ioana-sanatate sotului si felicitari pentru premiu
papadie spune:
Polux sa fii sanatoasa si voioasa si sa ne dai o veste :-)
dnu Kimm frumos cadou!
restu tineti pumnii la Mama Cristala ca s-a dus iar peste aia la parlamentu europii sa-si ceara hectarele inapoi :-)
fabiola io ma inscriu la cafea:) daca se poate direct in vena sa ma iutesc ca ma uit in jurul meu si-mi dau palme. cum e posibil sa fac curat in fiecare dimineata si seara sa fie catastrofal?! vb. lu' Catrina "e cam olibil":) Si cine a facut mami oribilu'? "Cled ca eu si cam Shofia si cam tata da' lasa ca lepali tu la lok"
asa ca ma iau de "reparatii":)
Daria da' de ce mai iei body uri acu ca vine vara?! La catri la gradi ii tin in picioarele goale si au pus si o cadita cu apa si se bat astia cu furtunu' cu apa:)) Nu mai zic ca toti se sterg pe picioare cu acelasi prosop etc.
kro- sarumina. te pup
joanna sanatate la hasbandu'. da' ce-are? (al emu se tot plange de stomac si crede ca facu un ulcer da' inca nu s-a urnit la doctor)
Roxa ai gretze? sau numa pofte? :-))
papadie, zen-sei
papadie spune:
quote:
Originally posted by ina32
Si Radu da vina pe ceilalti pentru toate "nefericirile" lui.
asta e deja model de patentat pt iul-aug!
vai de sufletu' meu va dati seama ca acusi fac astia 4 ani, acusi pleaca la scoala? OLIBIL, cu alte cuvinte! io am suferit ca un caine cand am dat-o la gradinita. mama nebuna...
papadie, zen-sei
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by papadiequote:
Originally posted by ina32
Si Radu da vina pe ceilalti pentru toate "nefericirile" lui.
asta e deja model de patentat pt iul-aug!
vai de sufletu' meu va dati seama ca acusi fac astia 4 ani, acusi pleaca la scoala? OLIBIL, cu alte cuvinte! io am suferit ca un caine cand am dat-o la gradinita. mama nebuna...
papadie, zen-sei
...scoala,care scoala..ce mai ie obligatorie scoala??...pe mine ma doare capu cand ma gandesc,tacsu a zis ca el nu vrea sa auda de teme, sedinte si alte alea..el este responsabil doar de partea sportiva...btw zilele trecute o intrebam pe mandra ce a facut in parc ,si-mi raspunde..am facut matematica..io nestiutoare:ce-i aia matematica?...adica 1 plus 2 fac 3..1 plus 5 fac zece:))
(tati are de asta vara o pacatoasa de rectocolita hemoragica)
...mei Cristalina noastra-i boieroaica cu sange albastru?????Roxi vezi ca nu ai voie de cafea:)))iese bb agitat..
roxanaz spune:
mah nu fiti ticaloase
n-am nici greturi nici pofte deocamdata, sper sa fie ca la Pat, adica sa am greturi doar la fructe, nu si la carnati
si nici sa nu imi luati cafeaua mea zilnica, vreti sa mor pe aci de tensiune minima? las ca merge una pe zi (o cana adicatelea ).
Daria, doo linii vazui marti de dimineata, ieri doar saculetul la eco, estimare 4 saptamani 2z, DPN cica aprox. 29 ianuarie. nici nu ma gandesc inainte de 10, sa trec in liniste sarbatorile
szivarvany spune:
domnului Kim !
Papadieee, si chiar asa olibil ie ? :-)
Eu de cand sunt in conced de boala, in fiecare seara am avut vizite cu copii. Mie-mi place, singurul bai e ca nu ma poci apleca sa adun toate ashe rapid.
Rox, pupici la burtik de 4 saptamani !!!
Si`amu heeeeeeeeelp, ce sa-i dau Giuliei pt tuse, da` o tuse din`aia sparta, nici seaca nu e ca se mai aude una alta, doar ca o face sa vomite. Pediatra a bifat si a zis Aerius. Dar altceva ???????????
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
fabiola73 spune:
Papadie.. multa dreptate ai.
Eu seara fac curat inainte de culcare ,dimineata plecam si de cand ajungem acasa dupa ora 20.30pana la 22 este la loc .
Nu cred ca v am dat datele Bogdan 21.08.2004 eu 1.06.1973
Fabiola
Dorsilia spune:
buna dimineata!, sa nu credeti ca-s pe alta planeta, sunt doar nedormita si obosita, asa ca daca reactionez cu intarziere sa NU ma bateti....ROXANA, felicitari maxime pt bb de 4 saptamani, (sarcina usoara si celorlalte gravidute de bb2: Diana, Vrabiuta, Dana), DARIA, vad ca esti ok si inteleg ca a decurs totul bine, pt GIULIA, sanatate si Eurespal, pt PAPADIE, medalia de onoare din partea mea, ca-i o mamica pusa pe glume mereu, pe shotii, si cu o forta psihica incredibila
va pup in grup si merg sa amerizez intr-o cana maaare de cafea atat de necesare dupa o noapte aproape carunta, pe fuga, cu copiii intre craci, evident
papadie spune:
Dorsilie poi ce sa fac, fata mea? St. absolut singura aici. Dnu papadie isi termina si el finally doctoratu deci are timp 0 de noi. ca atare sunt eu cu mine insami, doua in una ca ou kinder. n-am de ales decat sa ma obisnuiesc cu faptul ca nu e foarte curat, nu pot gati chiar zilnic - da o data la doua zile trebe ca dnu si mielu nu mananca "vechetule" asta e varianta lu' catri la vechituri
sa nu mai zic ca Mielu se joaca singura, sisi gaseste de treaba da Macu e ca o capusa. Pana nu te duci cu ea peste tot nu te lasa "hai, hai, hai, hai":)) Si mai nou facem "toltulet de mushi". Catri a invatat-o pe Sof sa se scobeasca in nas si strang amandoua muci intr-un servetel sa faca toltuletz sau castel...Olibil, dupe cum spuneam:) Asta cu oribilu a cules-o de pe minimax si ma seaca de fro 2 sapt cu "olibil", "nu poci sa faci asa ceva". ca sa nu mai zic ca face niste istericale de mi se ridica parul pe sira spinarii si o trimit in camera ei sa urle si de acolo o aud cum bodogane "si am supalat-o pe mama blablabla"... si eu evident cand o aud ca m-a suparat ma duare inima si ma duc sa ne impacam. cum apauc sa zic nu la ceva cum inceoe si am supalat-o pe mamaaaaaaaaa...sa nu mai zic ca minte asa nevinovaaaaaaaaat dar ma baga in ceata. ca mi-a zis ca si alte fetite la gradi au bube d-alea pe maini iar educatoarea zice ca n-a mai vazut la nici un copil (pb e ca ea nu avzus enici la catrina...hmmmmmm).
daria noi numa prospan servim indiferent de tuse. in cazu in care servim ceva:)))
joanna multa sanatate!
dati-mi un sut ca am treaba.
ai va pupix!
papadie, zen-sei