Piticlonti de iulie - august 2004 (254)
Raspunsuri - Pagina 11
amironeanu spune:
LILIANA
Felicitari Roxana! Un bebe sanatos si o sarcina usoara iti dorim si noi!
tati de Luca cel fara de stare!
Toata admiratia mea pentru Papa si Cristalina, care indiferent cat de greu le este par a fi mereu cu moralul sus. Papa, si noi ne gandim la voi si sa fie totul bine!
Si noi am avut cea mai grea noapte de cand s-a nascut Matei. Iar a racit, ii ies si incisivi laterali, of, mi-e asa mila de puiul mic, parca ar spune, mami, fa ceva sa-mi fie bine ... Acum este afara cu buna, sper sa doarma un pic. Eu fug la hartiile mele, dar nu inainte de a va ura o zi buna si de a va lua o gura de cafea
carmenp spune:
la multi ani, liliana! sa ai parte de tot ce-ti doresti de la viata!
daria, din ce zici e tusea aia de`i in trend;)) incearca cu humex dextro_nu_mai_stiu_cum
carmenp spune:
quote:
Originally posted by papadie
Si mai nou facem "toltulet de mushi". Catri a invatat-o pe Sof sa se scobeasca in nas si strang amandoua muci intr-un servetel sa faca toltuletz sau castel...
papadie, zen-sei
BLUE ANGEL spune:
ioiiiii , ce vesti marete pe aici ..
Felicitari Vrabiutei si Roxanei !!! Sarcina usoara si fara greturi ... ma bucur nespus pentru voi !
Noi suntem deja pe ultima suta de metri ...aseara am fost la dok si am stabilit si data nasterii :17.06 -va fi data intalnirii cu Codrin Octavian (nume ales de Luca ) ...sper asa sa fie ... si nu mai devreme ... ca mi-am propus sa ma odihnesc nitzel ..Pufu este la gradi ..sot la munca ..iar eu pe terasa cu trandafirii si pasarelele mele ...
vroiam sa va multumesc pentru gandurile bune indreptate catre noi chiar si in perioada absentei de pe forum ..dar la munca parca au innebunit , apoi a urmat o perioada foarta plina cu mutatul al casa , adaptarea , etc
in conditiile astea nu mai apucam sa intru pe forum ... doar sa corespondez pe mail cu unele dintre voi ...
am vazut si pozicile ... copiii foarte frumosi si mamici pe masura !!!
Sarcina asta a fost foarte ciudata ...am fost ravasita in special de o furtuna hormonala , pe langa greturile de rigoare ...de aceea ma si gandeam ca va fi fetitza ...
acum mai am putin si o iau de la capat ...incredibil , ce repede uiti cat de mici au fost piticlontii nostri ... cand am fost sa cumpar hainute ptr bb mi se pareau foarte , foarte mici
aseara am hotarat si cu dok sa-mi lege trompele ... avand in vedere ca anul acesta voi implini 40 de ani si sunt deja la a doau cezariana ... am fost cam indoita la inceput ..dar dupa ce mi-a explicat ce si cum ..mi-am dat seama ca-i cea mai buan solutie ..voi ce parere aveti ???
vroiam sa ma sfatuiesc cu voi intr-o problema ... ce parere aveti despre recoltarea de celule stem ? am luat deja legatura cu doua firme din Ro care se ocupa cu asa ceva ..dar sunt totusi sceptica ... ati face asa ceva daca ar trebui sa nasteti din nou si vi s-ar oferi aceasta posibilitate ???
hai ca m-am intins la povesti ...
pupici mii
Simona , Pufulescu si bb mic
roxanaz spune:
mdea, uite vezi mie de aia imi e frica de frati mai mari
carmencito facusi testu'?
dextrometorfan e ala.
si sa v-o dau in vileag pe Ioana Filipescu cu care am dat nas in nas la gravidele de ian-febr 2009 si care nu a mai scris de un secol la noi ca e si ea insarcinata. asa ca Daria cand ai timp imbulineaz-o pe lista
(Ioana F, treci la raport, credeai ca scapi? azi sunt pusa pe prostii)
Simonel hai ca am scris in acelasi timp. pfffuuu ce repede terce timpul! 17.06 zici? sa scoatem deci majoretele de la naftalina ca au cam somat de cand a nascut Gabi. eu sunt pro legare trompe (daca nasc tot ceza cred ca o fac si eu) iar ptr recoltarea de celule stem, tot pro. daca imi aduc aminte bine dintr-o prezentare nu platesti decat daca proba prelevata e viabila si necontaminata deci pan la urma nu-i aproape nici un risc. cu cine ai vb, cu cord blood center?
leeloo2004 spune:
Neata, neata - si la mai multe dimineata din astea ca vad ca e ziua si vestea cea mare!!
FELICITARI din suflet Roxana - sa ai o sarcina usoara si un bebeloi frumos cum e Pat!!! Multi, multi !
Si daca tot m-am pus pe felicitat LA MULTI ANI - pentru Polux si pentru sot de Kim si tati de Luca!
Doamna Bibi - multumesc frumos de urari; am vazut si pozele, Bobo e un frumos!
Chiar, de Nicole mai stie cineva ceva??
Papadik - deci abia in august e programata operatia? Eu va tin pumnii sa iasa totul bine, ma gindesc ce stres e si pe voi...dar sunt sigura ca totul va fi bine!
Cu vacanta, asa e, ai dreptate, e mult mai usor la drum cu bebeii decit cu ei mari - probabil ca o sa mergem la turci, aici am fost multumita si de serviciile medicale, asa ca probabil e cea mai buna alegere!
Am reusit sa scriu si povestea lui Tudorica - daca vreti sa ne cititi "aventurile", le gasiti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121863
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Gabitz cu Nicole am vb acum doua zile, a fost singura cu o pretena la Paris asa ca s-au destrabalat raaau (iar dau in vileag ). saru mana mult de tot de urari.
ma duc sa citesc povestea
kro spune:
quote:
Originally posted by papadie
Si mai nou facem "toltulet de mushi". Catri a invatat-o pe Sof sa se scobeasca in nas si strang amandoua muci intr-un servetel sa faca toltuletz sau castel...
papadie, zen-sei
Bestial
De departe, cea mai tare "inventie" patentata de vre'un piticlont ...
Papa, sa-ti traiasca "pontoasele" ... cred ca te mostenesc la unor
Simona ce bine ca ne mai scrii ... Inteleg ca acum esti acasa si ne vei scrie mai des, nu-i asa?
Felicitari pentru casa ... si pentru bb mic din burtica ...
Poze noi nu ne arati, ca pe voi chiar ca nu v-am mai vazut de un car de ani ...
Roxi, deci a avut dreptate Papa cand a zis ca mai vede inca doua gravidute in globul ei ... Ia sa vedem, cine se mai anunta!
Ioana F. - felicitari si sarcina usoara!
Am vazut si pozele Monicai cu un Bogdanel frumusel si o mamica plina de viata ... Se vede ca v-ati bucurat din plin de vacanta ...
BLUE ANGEL spune:
oauuuu , ce poveste frumoasa are Tudor Andrei !!! Sa-ti traiasca flacaii ??? stai ca vin si eu imediat !!! Brrr , am emotii ...
Da Roxana cu ei ... si cu cei de la Biogenis ..dar cei de la cordcenter mi s-au parut mai seriosi si mai bine oragnizati ..
(ah , ce ma enerveaza reclama asta cu filmuletul de la pamp)
Va multumim ca nu ne-ati uitat ...o sa mai punem si pozici ..si cu siguranta voi intra mai des pana pe 17 ... apoi ..daca si bb este la fel ca d-l Pufulescu ..ne vedem si dupa ..
He , he ..Roxana multi pupici pentru Nicole si moatza ei ...dar de Adina ..ce mai stiti ?
ma duc sa fac o varza ...