Piticlonti de iulie - august 2004 (254)
Raspunsuri - Pagina 8
papadie spune:
nu.
hint: are un cupil cu oki frumosi!
(v-am spart tinand cont ca toti copiii di pa topika au nejte oki de te baga-n boale)
papadie, zen-sei
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by papadie
hint secund: e, deci, o mama cu un cupil si cu unu pe drum:)
papadie, zen-sei
deci nu ejti sanatoasa
papadie spune:
quote:
Originally posted by roxanazquote:
Originally posted by papadie
hint secund: e, deci, o mama cu un cupil si cu unu pe drum:)
papadie, zen-sei
deci nu ejti sanatoasa
asta e hintu numaru' 3? :))))))
papadie, zen-sei
g_ioana spune:
Roxi ie????
edit...ps1.ma duc sa fac dush,la intoarcere vreau sa aflu daca am castigat si ce:)))momentan ma simt in minoritate si-mi roood unghiile de la maini si de la picioare!
ps2.Vivia ieste ziua lu' cuscru??
kim222 spune:
Noua ne-a luat toata dimineata sa facem cadoul pt tati:
http://good-times.webshots.com/photo/2120050160100032467VblPZG?vhost=good-times
acum ma duc sa beau si eu cafeaua de dimineata
g_ioana spune:
..deci am castigat,yupiiiPapa poate te fofilezi si nu-mi dai premiu:)Roxi sa fie intr-un ceas bun si sa a o sarcina usoara!!!
Papa tinem pumnii pentru Sofia si pupicei lu pinochina...si a mea minte la greu...de fapt da vina pe altii,imi zice chiar senina"minciuneste bunica Geta"...io atunci ii zic ca i-a crescut nasul si schimba personajul...
Am admirat toate pozele,frumoase peisajele Barcelona si muntii si foarte frumosi protagonstii,doamna Bibi si Bogdanel si familionul lui Pupi..si nu in ultimul rand supercocheta de Giulik
Vivia....MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAIASCA,LA MUUULTI ANIII!CUSCRU SA TRAIASCA!!!!...foarte frumos cadoul...da' vorba lu' Uka tortul unde-i???
hai pupicei,merg sa culc mandra care acum bate de zor "clopotul ca maine e duminica"!
papadie spune:
Si premiul merge laaaaaaaaaaaaaaa Joannaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-)
www.youtube.com/watch?v=M3T_xeoGES8" target="_blank">FELICITARI
si gratioase felicitari lu' Roxa o sarcina frumoasa si "fara grete":-) Si sa ai o atitudine rock'n'roll asa cum te stim noi:-)
Bravo!
papadie, zen-sei
papadie spune:
Si pentru Andreea un www.youtube.com/watch?v=G9fXbJ1tFIg" target="_blank">premiu de consolare:-) Pup:-) (asta e una dintre favoritele mele)
papadie, zen-sei