Mamici ce asteapta al doilea copil (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

quote:
Originally posted by danybv
Andrei al meu s-a intarcat singur la 1 an si 2 luni si de atunci numai bea lapte deloc,mananca lactate de tot felul dar lapte nu bea sub nici o forma .[/black]

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria [/b]

L-ai alaptat la san 1 an si 2 luni si dupa asta n-a mai vrut deloc san brusc?

KHRISU 21+, mamik de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Iata-ma si pe mine. Ieri am fost la control, fara eco. Totul pare sa fie bine. Peste 4 sapt. am inca o ecografie, ultima cred si atunci sper sa aflu exact ce avem in burtica. Am reusit sa pun o parte din poze pe net si anume pe cele din Romania, de la bunici (de la tara si din oras) si de la nunta. Iata-le

Oana, iti tin pumnii sa ai parte de o ultima suta de metri usoara. Acusica vine marele moment; abia astept.

Va pup pe toate si promit sa revin cu povesti si poze de la sarbatorile orasului de week-endul trecut. O zi faina!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
26+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetele... lipsesc si eu o zi si uite ce active sunteti...pacat ca nu am fost si eu pe faza.

Ieri am fost la Baia Mare la consultatie si sa vad clinica privata, mi-a placut foarte mult si cred ca voi naste acolo. Am avut si o surpriza alaltaieri, nu mai stiu daca v-am pove dar ma tot deranja cicatricea de la cezariana, ei bine alaltaieri seara mi s-a deschis si a inceput sa sangereze, nu m-am speriat foarte tare deoarece stiam ca e din cauza firelor care nu s-au reabsorbit. Ei bine ieri dr de la Baia Mare m-a operat pe viu si mi-a scos vre-o 2 fire cu noduri multe pe ele si mi-a promis ca la operatia viitoare mi le scoate pe toate. Mai bine spun si eu esentialul sa nu ma tot lungesc atat: voi avea cezariana programata la spitalul privat Euromedica cu o saptamana mai devreme decat am DPN, urmeaza sa alegem data cu exactitate peste o luna cand mai merg la control. Bebe din burtic e bine.

Din pacate nu am timp sa pove mai multe sper sa revin mai tarziu si sa recuperez tot ce ati scris. Va pup pe toate.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ada30+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Claudia superbe poze, cred ca v-ati simtit ff bine la bunici!
Ada m-au trecut fiorii! Cum sa se deschida operatia? Tu stiai dinainte ca ceva nu-i in regula? Nu de alta dar si eu am sarcina dupa cezariana si va fi tot cezariana, dar inainte de a vrea bb2 am fost la control si mi-a zis ca cicatricea e inchisa fedeles
Pai daca nasti in BM te voi vizita (oricum tinem legatura, mai e un pic pana atunci)

20+ cu si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Claudia,superbe pozele.Mi-a placut rochia,dar si pantofii,care cred ca au fost totusi comozi.De cavaler ce sa zic,numai cuvinte de laudaMi-a placut revederea dintre voi in mod deosebit
Ada,chiar daca nu te-ai speriat ,consider ca ai fost curajoasa de la A la Z
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Neata fetele, am facut o cafeluta si pana o savurez m-am pus pe recuperat caci am ramas putin in urma.

Am uitat sa va pove cum a fost la festival.....a iesit bine, tata a fost tare incantat, a adunat donatii pt renovarea bisericii ca de 5 ani se chinuie sa termine renovarea si numai nu au suficiente fonduri apoi au mai adunat fonduri pt o fundatie, a fost de mancare tot ce ai vrut(asa ca la ziua orasului), au organizat si un campionat de fotbal la care au participat 6 echipe de juniori, iar seara s-a facut un bal si costul biletelor s-a donat tot bisericii.
Per total a fost bine, cu mici lupte politice deoarece au aflat partidele de festival si au venit sa isi faca campanie, aproape ca s-au batut... tata candideaza ca independent la functia de consilier a orasului(singurul candidat independent de pana acum). Pana la urma s-au rezolvat toate, a doua zi au venit unii dintre candidati sa isi ceara scuze, cum ca nu au stiut ce fac membrii partidelor, etc.
Din pacate eu nu m-am simtit bine deloc nu pt ca nu a fost frumos ci pt ca m-am intalnit cu foarte multe persoane (fosti colegi de generala, vecini, prieteni din copilarie, etc) care nu m-au vazut de pe vremea cand nu eram maritata si aveam vre-o 50 de kg si acum asa insarcinata cu cele 80 de kile......pe deasupra imi spuneau si ce bine arat, imi dau seama ce soc o fi fost pt ei........eu ma asteptam sa ma intrebe careva: hei ce ai facut cu Ada? Noroc cu baietii mei, am fost foarte mandra de ei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
BB2

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

khrisu, ma bucur ca te-ai linistit in legatura cu circulara, sper sa fie totul ok.

Mada, foarte ingenioasa faza cu buchetul si eu as fi facut la fel.

Iulia, mie Anastasia si Alexandra imi plac la fel de mult. Ioana nu imi place deloc, dar poate pt faptul ca il asociez cu o cunostinta.

Camisi-au mai revenit fetele cu somnul?
In leg cu kilogramele, las ca ne inscriem la odisea slabitului si dam noi jos. Mai vroiam sa te intreb despre anestezie, tu ai facut anestezie totala la ambele cezariene? Eu am facut anestezie rahi la prima acum am intze ca vor sa imi fac totala si nu stiu cum e mai bine, poate ma ajuti tu.

Sanziana, mie imi place David Gabriel, dar mai aveti timp sa va hotarati.

Crengu, cum a fost la eco?

dany, cum sa fie obeza Maria?

Oana, ma bucur ca e bine bebelusha....imi pare rau ca ai avut o noapte de nesomn, dar am vesti...vor mai urma cateva de acum in colo. Si tu tot cu cezariana o sa nasti ca parca ai fost operata pe abdomen, cum o sa procedati, te-a programat medicul sau asteptati sa inceapa travaliul?

Amalia

Claudia, am vazut pozele..tare tare frumosi sunteti toti si ce cavaler la nunta...ce bine i-a stat in frac. Se vede ca v-ati simtit bine acasa, asteptam pozele de la ziua orasului.

BB2

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ada, nu-ti fa tu pb pt cele foste 50 kg.... baietzii tai sunt mai importanti decat talie de viespe (asta imi spun si mie de multe ori )
Nu stiu cum voi naste - medicul zicea ca el crede ca o sa fie un bebe de 3-3.5 kg si ca imi da sanse mari la naturala da' numai sa am travaliu bun - cicatricea de la cezariana arata f bine
Eu nu vreau cezariana ca as fi taiata sub buric cam 4-5 cm a 3-a oara - e prea mult , si oricum la cezariana stai mai mult in spital si e ingrozitor de cald, in fine, cum vrea DD ca el stie cel mai bine cum e bine pt noi

Oana 37+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanziana27

Claudia superbe poze, cred ca v-ati simtit ff bine la bunici!
Ada m-au trecut fiorii! Cum sa se deschida operatia? Tu stiai dinainte ca ceva nu-i in regula? Nu de alta dar si eu am sarcina dupa cezariana si va fi tot cezariana, dar inainte de a vrea bb2 am fost la control si mi-a zis ca cicatricea e inchisa fedeles
Pai daca nasti in BM te voi vizita (oricum tinem legatura, mai e un pic pana atunci)

20+ cu si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2

Sanziana nu te speria ca nu cred sa fie problema la tine. Eu din pacate am intoleranta la ata chirurgicala si organismul se lupta sa imi dea afara firele in loc sa le absoarba, ii spune granulom de fir. Dupa nasterea lui Alvin m-am chinuit 10 luni pana s-a inchis operatia si mi-au ramas multe cusaturi sub piele. Medicul a zis ca cicatricea de pe uter arata foarte bine doar ca toate firele de pe uter imi sunt imprastiate prin abdomen si o sa le scoata la cezariana viitoare. O sa ma coase un pic altfel de data asta sa nu mai am probleme in viitor, probabil nu v-a arata la fel de bine cicatricea dar decat sa ma chinui mai bine asa. Acum cum mi-a crescut burtica au inceput sa ma jeneze acele fire si pe la mijlocul cicatricei mi s-a deschis din nou. Mi-a scos 2 fire dar se pare ca au mai ramas ca nu se inchide la loc, asa ca trebuie sa ma chinui in continuare cu pansat si dezinfectat, de durut nu doare foarte tare. Sper sa nu ma chinuie din nou cand merg peste o luna la control. Nici nu stiu de ce li se spune fire ca sunt asa de tari ca o sarma, am 2 bucati puse in cutia cu amintiri pe care le-am scos eu, sunt ciudata, nu?
In legatura cu vizita......abia astept sa ne vedem, dar puteti sa ne vizitati si in Satu Mare oricand aveti chef, tare mult mi-ar placea sa va cunosc personal nu numai din poze.
Cred ca am uitat sa iti laud balconul.......sa sti ca mi-a placut foarte mult si ce priveliste frumoasa aveti voi acolo.

Iulia, multumesc pt apreciere, esti o dulce.......nu m-a durut foarte tare deoarece locul e amortit din cauza operatiei de cezariana, am fost mai mult luata prin surprindere ca nu mi-a zis ce face doar m-a asezat pe un pat a fixat niste lumini pe mine, am vazut ca scoate tot felul de ustensile medicale si apoi ..... restul banuiesti tu, nu pove ca nu vreau sa i se faca rau cuiva.

Of of ce activa am fost azi...pot sta o saptamana pe tusa pana recuperati si voi.la toate.

BB2

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

Eu nu am mai scris dar am citit. Sunt intr-o pasa mai proasta se pare ca in sf incepe greul si la sarcina asta ma dor coastele de cateva zile f tare si am senzatia aia ca raman mereu fara aer si nici o pozitie nu e buna plus ca au cam inceput si insomniile si nu reusesc decat la pranz sa adorm efectiv adanc da nu dureaza nici asta mult ca se trezeste fata si se duce si somnul meu, asa ca nu ma simt excelent. da na mai e putin si trec toate si vine bebitza.
Asa ca sa stiti ca sunt prin zona da daca nu scriu nu ma dati disparuta is numai intr-o stare mai nasoala.
Pupici tuturor.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput