Mamici ce asteapta al doilea copil (10)
Raspunsuri - Pagina 3
danybv spune:
buna fetele 
Incep prin a va raspunde la fiecare , deci sanziana va cei casoi mare si frumos ai , si ce frumos ati amenajat voi pe balcon , bravo , sa stapaniti sanatosi casuta si lucrurile noi 
frumoase poze
spor la cumparaturi la piata .
mada pupici multi 

julax eu as opta pentru numele : Anastasia ( mie imi place foarte mult si numele Anisia se serbeaza pe 30 Dec , urmatorul bebe daca o sa fie fata asa ii voi pune numele ), ce dragut este Alex ca pupa burtica lui mami ![]()

cami ce draguta esti
, nu trebuie sa te sperii
ce sa fac trebuie sa fac treaba desi am 2 bebei profit de fiecare clipa si fac cate ceva , cand ei dorm atunci gatesc sau fac curat prin casa. Si Maria mea s-a trezit azi dimineata la 6
avea chef de joaca si a trebuit sa stau sa ma joc cu ea pana la ora 7 si ceva cand a adormit din nou .
crengu ai sa vezi ca o sa fie bine la eco 

krishu sarcina usoara si sa te ajute DD sa nasti la BV cum iti doresti 
Sa raportam si noi ce am facut azi , am fost plecate la dr sa-i fac vaccinul Mariei , s-a comportat foare bine , impartea zambete in stanga si-n dreapta la toti bebelusii si mamicile lor , cand i-a facut vaccinul a tipat doar odata si a plans cateva secunde dupa care gata : fetita serioasa
mi-a spus dr ca este obeza 
sa incerc s-o tin la regim , sa incep diversificarea , eu acum ii dau doar lapte , n-am inceput diversificarea fiindca am asteptat sa-i fac vaccinul si dupa aceea sa incep , asa ca de maine va intra in randul bebelusilor papaciosi
cum Dumnezeu sa nu se ingrase , cand ea mananca cate o sticluta de 220 ml la o masa si doarme ca puturoasa toata ziua ( aproximativ )
Gata mi-am varsat si eu oful , va las acum dar mai revin mai tarziu 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria
sanziana27 spune:
Mama Dany m-ai dat gata cu Maria obeza! Nu cred ca-i obeza, dar sa pape 220 ml la o masa.wau! impresionant de-a dreptul...eu fac comparatie cu sclifosila al meu care nu a baut in viata lui mai mult de 275 ml/ masa pana acum la 1 an si 8 luni!
20+ cu
si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
OanaRusu spune:
Erika, felicitari, sa va bucure sufletul printesa 

Mada, esti o miresuca tare frumoasa
asa multa fericre radiezi
Norocos Flo al tau cu doua fete asa frumoase si inca una pe drum 
Ce tort.... yami....
Khrisu, eu il tot zapacesc pe medicul meu sa-mi zica de circulara - da' fin'ca am pitici
acuma insa gata, suntem pe ultima suta de metri si nu mai avem voie stress ![]()
Ma bucur ca te-ai mai linistit ![]()
Noi am vazut ochisorii la echo, clipea si isi papa antebratul
draga de ea, a crescut bine - si se pare ca galeria poate sa mai astepte
ca medicul spune ca el crede ca inainte de 10 iunie n-o sa ne intalnim ![]()
Eu totusi sper sa fie intre 10 si 15, sa nu mai depasesc iar ca si cu Paul ![]()
Va pup pe toate
azi noapte tot numai cateva ore am domrit si mi se inhid ochii... m-a fugarit Paul prin casa intre 2 si 4 dimineata
n-am idee de ce
da' eram praf la un moment dat.... si cand a adormit el a inceput cea mica sa se agite in burtica, sa ma tina si ea treaza.....
cam atata ![]()
A, da, Dany, cum adica obeza? da' ce masuratori are? adica cate kg si cm? mie in poze nu-mi pare obeza - si din pacate am vazut pe-aici cam prea multe cazuri de obezitate..... deci am termen de comparatie ![]()
Eu cand vad poze cu Paul la 11 luni imi pare (Acuma) ca era dolofan bine, si acuma ii numar coastele... ca de cand merge mult pe jos (nu mai serveste carucior de anul trecut de prin toamna) si a inceput sa se lungeasca, oricat papa nu reuseste decat sa stagneze, n-a mai luat in greutate...
Sa nu mai vb ca o sa vina vremea dintilor cand bebeii sunt adesea capriciosi - deci le trebuie un pic de rezerva pt orice eventualitate, nu?
Oana
37+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
danybv spune:
nici eu nu cred ca este Maria mea obeza ca nu arata deloc grasa tare , are putine sunculite pe ea dar nici asa de tare cum zice dr , are 8 kg si 74 cm ,eu ma bucur ca este "grasuta" si ca este sanatoasa in rest totul este bine
Oanace ma bucur ca ai vazut pe bebelusa la eco si ca totul este bine , si nu coboram deloc galeria sa stii 

aa sa nu uit si Andrei al meu era grasut cand era mic si dupa ce a inceput sa mearga s-a dus grasimea ....pa pa .... acum la fel ca si tine ii numar coastele si ma sperii, mananca foarte mult dar are o energie de numa numa , cand o sa fie baiat mare atunci va lua el in greutate si va avea si muschii 
Odihna placuta iti doresc 
sanziana Andrei al meu s-a intarcat singur la 1 an si 2 luni si de atunci numai bea lapte deloc,mananca lactate de tot felul dar lapte nu bea sub nici o forma .
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria
MissJJ spune:
Dany vai eu deja ma infurii cum sa fie copilul obez??? Medicii astia din ro serios is belea. Si fata mea mereu a fost grasunica de mica da sa zica ca e obeza in nici un caz eu zic sa ii dai in continuare laptic cat simte ea nevoie si sa incepi diversificarea de la 6 luni nu mai devreme. Aici nici nu se incurajeaza diversificarea mai devreme de 6 luni. Fata mea la 6 luni avea 9 kg si ceva si mereu a fost desupra liniei medii din graficele de greutate, da asta nu inseamna ca e obeza sunt multi copii care sunt f grasunei cand sunt mici si apoi cand mai cresc sunt super slabi.
Sper ca nu te superi ca mi-am dat cu parerea da nu cred ca poti zice de un bebe la cateva luni ca e obez si nici nu mi se pare normal sa iti recomande diversificarea asa devreme, cum am zis aici abia de la 6 luni incolo se recomanda si aici se incepe cu cereale, adik orez din ala de bebe si fructe si legume piureuri, nicidecum cu sucuri si alte minunatii.
Acuma m-am uitat pe graficele din caietul fetei si tot cam asa avea si Ari in jur de 5 luni 8 kg si un pic.
Asa ca parerea mea lasa bebitza sa bea laptic cat are nevoie si nu te mai stresa ca nu e obez copilul, e un bebe sanatos.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 5 saptamani
MissJJ spune:
Iulia si eu votez pt Anastasia.
Oana multumim mult.
Imi pare rau ca nu te-ai odihnit nici eu nu am reusit aseara sa dorm mai deloc am mai recuperat la amiaza cat a dormit Ari.
Sanziana a iesit super in balcon.
Cami noi botezul il facem aici asa am facut si la fata o sa vina ia mei din ro si fratii lui Flo din Italia ca cel mai mare e nasul la fata. E mai usor de facut aici botezul mai greu e cu hartoagele ca is multe de pus apostile de tradus apoi mers la consulat si iar depus apoi facut procuri pt tata sa le faca in ro si tot asa.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 5 saptamani
danybv spune:
asa este mada ai dreptate in privinta dr de aici , eu nu-i prea ascult , eu nu o consider deloc grasa ba chiar ma bucur ca mananca si nu am probleme cu ea ,Andrei a fost la fel de grasut si pe urma a slabit cand a inceput sa mearga.Nu stiu de ce dar de data asta nu ma grabesc deloc cu diversificarea , la Andrei eram disperata sa faca 4 luni sa incep sa-i dau mancare dar la Maria nu-s asa de grabita
, stai linistita ca nu ma supar deloc ca ti-ai dat cu parearea , doar de asta am si scris ce mi-a zis dr , ca sa vedeti si voi ce gandire au ei ( medicii)uneori exagereaza
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria
Amalia spune:
Seara buna, fetelor!
Danybv stai linistita ca Maria arata perfect normal. Asa era si David la varsta ei. Cand ajung pe la 1 an isi pierd din aspectul asta de ursuleti de la cat efort depun sa alerge
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
17+
MissJJ spune:
Dany ma bucur ca nu te-ai suparat eu de cand sunt aici am invatat multe de la ei mi s-a parut ciudat sistemul lor dar in multe privinte au mare dreptate, iar ce a zis doctorita mie una mi se pare aberant Maria nu e nici pe departe obeza eu nu zic exista si cazuri de obezitate la bebelusi da ea e departe de asa ceva mai ales ca e si lungutza.
Aici de obezitate la copii abia de pe la 3 ani in sus se poate vb cand copilul mananca ca si un adult si aici se chinuie sa ii indoape parintii pe copii cu fast food si etc si au diverse scheme de papat sanatos si in scoli si peste tot.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 5 saptamani
julax spune:
Cami,merci pentru parere
Sper sa dormiti bine in noaptea asta
Sanziana,merci
Gabriel Hurezan imi suna a vedeta tv,iar David imi place...
Unde vad si eu florile din balcon,ca nu am gasit.Am citit in schimb povestea nasterii lui Dragos.Impresionant
Crengu,multumesc de opinie
Astept vesti bune de la eco!
khrisu,sper sa nasti la brasov ,asa cum iti doresti.Pe mine medicii de aici m-au incurajat sa nasc natural,nu stiam ca in alte zone lucrurile stau altfel
Dany,merci
Anastasia e varianta cea mai recenta,cautand un nume oarecum deosebit,dar care sa se regaseasca si in calendar.De Anisia nu am auzit,dar e frumos.Hmmm,grea alegere
Si eu
pe Maria grasunica si frumoasa,in niciun caz obeza
Oana,nastere usoara cand ti-o doresti.Mai aman putin galeria
Mada,merci de parere
Ma bucur ca ai recuperat somnulIulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica