Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
logam spune:
quote:
Originally posted by mihuta
La multi ani sarbatoritilor !
Ellis, tare sfarleaza pare Alessia, pare in permanenta miscare, m-a amuzat tare poze asta
Alina, felicitari pentru reusita cu legumele, mie nu imi mananca mai mult de cateva lingurite, acum ii dau si fructe undeva dimineata, le accepta mai bine. AM inceput sa fac piureul de pranz cu carnita + o singura leguma, daca tot mananca putin macar sa ia ceva mai mult fier in lingurita...
Lumi, eu zic sa incerci intai cu legume si fructe, cerealele lasa-le pe mai tarziu. Nu neaparat ca ingrasa, dar bebelusii alaptati renunta greu la san, asa ca ei continua sa pape cam la fel de mult lapte, nu inlocuiesc mesele de lapte cu altceva cum fac bebeii care papa formula, la noi sunt mesele solide de completare.
Eni, de ce te ingrijorezi, cat are in greutate Iulia ? Poate ca asta e ritmul ei, daca e sanatoasa si vioaie inseamna ca doar de atata papa are nevoie, nu ?
Noi suntem tot la
mama desi taica-su ii explica zilnic ca exista si tata...
mami de Sophia
Legume si fructe i-am dat dar nu prea ii plac si ma gandeam ca poate ar vrea altceva... Ieri i-am dat si putina carne si a luat o lingurita. Azi sa vedem ce-o face. M-am linistit cu cerealele: nu ii dau deocamdata. Oricum, in ritmul asta da papat cred ca o voi alapta pana la adanci batraneti.
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sanduta spune:
quote:
Originally posted by g24hit
mai fetelor cat papa bebeii vostri? Iulia doar 400ml lapte /24 ore, putine fructe, 80-100ml legume , branzica sau cereale cu fructe 60g(aprox). cu lapticul ma cam ingrijorez, ca e cam putin....
Ellis cum e meniul Alessiei ca ea e subtirica si as vrea sa fac o comparatie.....
ENI si IULIA( 13.11.2007)
Noi papam 450 ml in 24 de ore.
Circa 100 gr sau 200 gr cereale cu fructe la 10. Cam tot atat pireu de legume cu carnita sau ou la 13 si branza de vaca cu fructe circa 150 gr la 17. In rest cam 20 ml ceai sau apa fiarta si 80 ml suc de portocale amestecat cu un pic de grapfruit.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
sanduta spune:
quote:
Originally posted by logamquote:
Originally posted by mihuta
La multi ani sarbatoritilor !
Ellis, tare sfarleaza pare Alessia, pare in permanenta miscare, m-a amuzat tare poze asta
Alina, felicitari pentru reusita cu legumele, mie nu imi mananca mai mult de cateva lingurite, acum ii dau si fructe undeva dimineata, le accepta mai bine. AM inceput sa fac piureul de pranz cu carnita + o singura leguma, daca tot mananca putin macar sa ia ceva mai mult fier in lingurita...
Lumi, eu zic sa incerci intai cu legume si fructe, cerealele lasa-le pe mai tarziu. Nu neaparat ca ingrasa, dar bebelusii alaptati renunta greu la san, asa ca ei continua sa pape cam la fel de mult lapte, nu inlocuiesc mesele de lapte cu altceva cum fac bebeii care papa formula, la noi sunt mesele solide de completare.
Eni, de ce te ingrijorezi, cat are in greutate Iulia ? Poate ca asta e ritmul ei, daca e sanatoasa si vioaie inseamna ca doar de atata papa are nevoie, nu ?
Noi suntem tot la
mama desi taica-su ii explica zilnic ca exista si tata...
mami de Sophia
Legume si fructe i-am dat dar nu prea ii plac si ma gandeam ca poate ar vrea altceva... Ieri i-am dat si putina carne si a luat o lingurita. Azi sa vedem ce-o face. M-am linistit cu cerealele: nu ii dau deocamdata. Oricum, in ritmul asta da papat cred ca o voi alapta pana la adanci batraneti.Indata are 7 luni si tot tzitzi
poze Sorinutza mica
Cred, sincer, ca te stresezi cam mult. Scuze daca te superi. Te-ai gandit ca poate nu e inca pregatita pt mancarica? Testeaz-o din 3 in 3 zile vezi daca cumva nu iti acespa pireul de legume. o sa fii surprinsa cand dintr-odata o sa manance. Oricum de la 8 luni trebuie sa manance.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
mihuta spune:
daaa, si eu am admirat-o indelung...
mami de Sophia
EDIT : ma refeream la Eva Adrei, dar intre timp mai trageam cu ochiul pe culinar.ro si am postat mesajul mai tarziu
logam spune:
Cum cantariti voi papa de stiti exact ?
poze Sorinutza mica
pussi spune:
vad ca nu sunt singura cu visuri tampite, dar nu stiu ce sa fac sa nu mai apara
si sa-mi revin cu moralul... ca iar sunt in butoi
eni destul de nasol, Ana 6.350 gr si Elena 6.200 gr.! Voi? Le-am trecut la 4 mese.. azi voi decide daca raman pe 4 sau pe 5. Ana mai nou 2 zile mananca cca 700-800ml/zi, ca nu cantaresc ci masor cu sticluta de lapte, apoi urmeaza 2 zile de supravietuire cu 300-550ml/zi... asta ma termina. Elena baga constant 650-750 ml1
merg sa pregatesc papa
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
logam spune:
I-am dat piure de legume: morcov, teina, patrunjel. Asa mai papa dar nu pot sa ii dau toata ziua numai asta. Cartof nu ca asa a zis doctorita.
Si nu ma supar ca nu-s suparacioasa de felul meu.
Nu ma mai alarmez acum ca mi-ai zis ca abia pe la 8 luni papa cum trebuie.
poze Sorinutza mica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ellis
merci BB, dar nu mi-ai zis cum faci orezul?! eu as incerca la steamer, desi nu ma grabesc, pt ca e constipata de la fier.
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessia ALESSIA 6LUNI
helloo
il fierb impreuna cu o ceapa, un morcov si carnita de pui.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
![](vampa.gif)
![](copilas.gif)
![](zana.gif)
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
ellis, am vazut si eu pozele aseara, dar nu am mai apucat sa iti laud printesa!!! e o scumpa!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
mihuta spune:
hai ca iar ma intorc, oare n-am perseverat eu destul cu legumele ? Continui sa ii dau in fiecare zi dar mie mi se pare ca nu am avansat deloc chiar dimpotriva...
mami de Sophia