Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
adra_bell spune:
Multumim mult! Si noi ne minunam de ea (ca ciorile de propria progenitura), ba chiar am ajuns la concluzia ca ne-au dat alt copil de la maternitate, si, fiindca e si cuminte, am decis ca o pastram, nici gand sa o ducem inapoi.
Visurile urate cred ca sunt caracteristice mamelor. Nu cred ca mai scapam toata viata de ele.
Aralia, , si eu ma intreb cum de mi s-a dat mie atata fericire!
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
bb_yasmi spune:
aaa uitasem sa va spun: ieri am avut primul sertar deschis.....de iasmi bineinteles!!! si se uita asa smechereste.....
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
bb_yasmi spune:
mami de sophia, multa rabdare!!!! noi am inceput de pe la 4 luni cu papa si vreau sa iti spun ca abia de pe la 5.5-6 luni a inceput sa pape cu adevarat!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
sanduta spune:
quote:
Originally posted by logam
I-am dat piure de legume: morcov, teina, patrunjel. Asa mai papa dar nu pot sa ii dau toata ziua numai asta. Cartof nu ca asa a zis doctorita.
Si nu ma supar ca nu-s suparacioasa de felul meu.
Nu ma mai alarmez acum ca mi-ai zis ca abia pe la 8 luni papa cum trebuie.
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Eu asa stiu ca pireul de legume, care se da la 13, adica ca masa principala, timp de o luna sau cel putin 2 saptamani e aceasi compozitie in fiecare zi, ca sa se obisnuiasca cu ele. Nu le place la inceput dar se obisnuiesc ei. Cartoful daca doctorita a zis nu, Dovlecelul e voie??? Cartoful nu inteleg de ce e nu din moment ce e foarte bun la varsta lor, in special cel dulce. Fiecare doctor e cu schema lui, banuiesc.
Pireu de fructe sa inteleg ca nu ii place. Ai incercat tot felul de combinatii? Mar, para sau para - caisa, para-piersica, mar-caisa, mar-piersica, banana-caisa, banana-piersica, banana-mar, banana-para, poti sa incerci si cu pepene, ca fetele pe aici au dat.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
esma_angel spune:
salutare si de la noi....
avem si noi o intrebare... pentru mamicica care dati FIEr la bebici... ce fier dati, cate picaturi, cate zile si in urma analizelor sau ca asa a spus dr????dc constipa? si dc da, ce ati facut?
va rog frumos astept raspuns, multumesc anticpat
PS acum ca tot am citit ca va chinuiti cu bb vostrii cu mancarea... sa-mi dau si eu cu parerea, dar fara sa va suparati pe mine plssss
am vazut cu unele mamici folosesc lingurite din alea de la primii pasi, dc nu ma insel, din alea de latex....fetita mea cea mica nu a vrut deloc sa manance cu lingurita din aia, masa noastra dura vreo 2 ore pana ii dadeam sa manance, apoi am schimbat lingurita cu una de la revista mami si am avut succes mai mare cu ea...
la noi schimbatul linguritei a mers...
apoi ce am mai facut ca masa noastra sa dureze 10-15 min/masa (ma refer la legume si fructe)...pe langa linguritele de mancare pe care le primea, ii mai trag mancare intr-o seringa de nurefon si ii dau in gurita...
la lingurita normala jumatate din mancare mi-o scoate inapoi si apoi eu i-o tot aduc inapoi in gurita, dar dc ii dau cu seringa mancarea scoasa este mult mai putina si masa dureaza mai putin...
deci sa nu intelegeti ca toata mancarea i-o dau cu seringa, nuu, cu lingurita, dar din cand in cand ii mai "bag" si cate o serinta pe gat...
sper sa va fie de folos....
va rog nu ma uitati cu fierul...
logam spune:
I-am dat fructe dar nu prea ii plac, nici macar din borcanel. Mai astept si mai incerc peste vreo saptamana.
Am palalie si eu! http://community.webshots.com/album/563589634Bakpkn
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
sanduta spune:
Sunt nervoasa rau de tot. deja e al 4 magazin virtual care imi spune ca nu are pe stoc patul pliant Chico pe care il vreau
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
adelamaria spune:
Buna! Nu stiu daca va mai amintiti, da' suntem si noi in zona...Mai rar, ce-i drept!...Va scriu ca sa linistesc si eu cum pot cateva mamici. Ilana are doar 5.700 kg (cu indulgenta de mama in pragul disperarii!) la 6 luni si aproape jumate'! Mai e cineva ca noi???...Cred ca nu...
Program de masa:
la 7-8: laptic de mami (intre 50 si 80 ml, zic eu)
la 10-11.30: fructe +/- cam 2 lg de cereale sau o bucatica mica de branzica (intre 40-80 gr,depinde de zi )
12-13.30: lapte de mami (cantitate variabila; poate sa fie doar de rasfat sau masa serioasa daca nu vrea fructele)
16.00: legume +/- carnita si cu iaurt cam 70 gr (40-130gr, cum mi-e norocul si cat ma tin nervii)
19.oo: laptic de mami
21.30: laptic de mami si somn
Noaptea...depinde: doar la 3.00 papa san (daca am noroc); daca nu, se scoala si la 12.00-1.00. Vad ca de cand creste cantitatea de papa si nu mai suge ziua asa mult, se scoala mai mult noaptea...ca sa compenseze, cred. Am senzatia ca ii lipseste tzitzi de peste zi
Tot ce-a scris e cu cantec, scandal, jucarii si ce mai vreti voi...In afara de laptic...Asa ca...se poate si mai rau...A, si luam si vitamine de 2 luni, zilnic!
Daca aveti ceva idei...le primesc bucuroasa!
Vise urate am si eu (cand apuc mai mult de 2 ore de somn legate!)...Pussi, la tine si oboseala si grijile sunt duble, ai mare grija de tine! N-ai mai luat pe nimeni sa te ajute? Parca asa ziceai...
Imi pare rau ca nu scriu mai des, dar cu asa mofturici langa mine...uneori sunt deprimata rau, alteori nervoasa, alteori doar caut idei si retete, solutii si explicatii...Dar va citesc si va simt aproape. Si va multumesc pentru ideile de papica, cereale, jucarii si tot restul!
Va pupam si noi cu drag!
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
ank ce fetita??? ai aflat ce e???? mi-a scapat ceva???
am vazut ca am mai fost felicitata... dar am tacut chitic ca poate chiar se prinde.Inca nu stiu nimic... dupa cum vedeti am doar 11 sapt
Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito