Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
adra_bell spune:
A mea e mai cuminte, a mancat cam un sfert de borcanel in tot atata timp, dar l-a vomitat adineauri
quote:
Originally posted by g24hit
na ca m-am chinuit 35 min si a mancat 2 lingurite.........................
ENI si IULIA( 13.11.2007)
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
g24hit spune:
quote:
Originally posted by adelamaria
Buna! Nu stiu daca va mai amintiti, da' suntem si noi in zona...Mai rar, ce-i drept!...Va scriu ca sa linistesc si eu cum pot cateva mamici. Ilana are doar 5.700 kg (cu indulgenta de mama in pragul disperarii!) la 6 luni si aproape jumate'! Mai e cineva ca noi???...Cred ca nu...
Program de masa:
la 7-8: laptic de mami (intre 50 si 80 ml, zic eu)
la 10-11.30: fructe +/- cam 2 lg de cereale sau o bucatica mica de branzica (intre 40-80 gr,depinde de zi )
12-13.30: lapte de mami (cantitate variabila; poate sa fie doar de rasfat sau masa serioasa daca nu vrea fructele)
16.00: legume +/- carnita si cu iaurt cam 70 gr (40-130gr, cum mi-e norocul si cat ma tin nervii)
19.oo: laptic de mami
21.30: laptic de mami si somn
Noaptea...depinde: doar la 3.00 papa san (daca am noroc); daca nu, se scoala si la 12.00-1.00. Vad ca de cand creste cantitatea de papa si nu mai suge ziua asa mult, se scoala mai mult noaptea...ca sa compenseze, cred. Am senzatia ca ii lipseste tzitzi de peste zi
Tot ce-a scris e cu cantec, scandal, jucarii si ce mai vreti voi...In afara de laptic...Asa ca...se poate si mai rau...A, si luam si vitamine de 2 luni, zilnic!
Daca aveti ceva idei...le primesc bucuroasa!
Vise urate am si eu (cand apuc mai mult de 2 ore de somn legate!)...Pussi, la tine si oboseala si grijile sunt duble, ai mare grija de tine! N-ai mai luat pe nimeni sa te ajute? Parca asa ziceai...
Imi pare rau ca nu scriu mai des, dar cu asa mofturici langa mine...uneori sunt deprimata rau, alteori nervoasa, alteori doar caut idei si retete, solutii si explicatii...Dar va citesc si va simt aproape. Si va multumesc pentru ideile de papica, cereale, jucarii si tot restul!
Va pupam si noi cu drag!
si voi ati fost mici de la bun inceput ca si noi! asta e....Ilana cat e de lunga?poate a crescut mai mult in lungime si nu a mai pus in greutate....ma gandesc si eu...ca nici nu stii la ce sa te mai gandesti cu fotomodelele de fete ale noastre...important sa fie sanatoase si cu chiu cu vai or mai pune si ele cate ceva....
g24hit spune:
quote:
Originally posted by esma_angel
salutare si de la noi....
avem si noi o intrebare... pentru mamicica care dati FIEr la bebici... ce fier dati, cate picaturi, cate zile si in urma analizelor sau ca asa a spus dr????dc constipa? si dc da, ce ati facut?
va rog frumos astept raspuns, multumesc anticpat
PS acum ca tot am citit ca va chinuiti cu bb vostrii cu mancarea... sa-mi dau si eu cu parerea, dar fara sa va suparati pe mine plssss
am vazut cu unele mamici folosesc lingurite din alea de la primii pasi, dc nu ma insel, din alea de latex....fetita mea cea mica nu a vrut deloc sa manance cu lingurita din aia, masa noastra dura vreo 2 ore pana ii dadeam sa manance, apoi am schimbat lingurita cu una de la revista mami si am avut succes mai mare cu ea...
la noi schimbatul linguritei a mers...
apoi ce am mai facut ca masa noastra sa dureze 10-15 min/masa (ma refer la legume si fructe)...pe langa linguritele de mancare pe care le primea, ii mai trag mancare intr-o seringa de nurefon si ii dau in gurita...
la lingurita normala jumatate din mancare mi-o scoate inapoi si apoi eu i-o tot aduc inapoi in gurita, dar dc ii dau cu seringa mancarea scoasa este mult mai putina si masa dureaza mai putin...
deci sa nu intelegeti ca toata mancarea i-o dau cu seringa, nuu, cu lingurita, dar din cand in cand ii mai "bag" si cate o serinta pe gat...
sper sa va fie de folos....
va rog nu ma uitati cu fierul...
Melek, mami de Esma (06.10.2003), si Nur (20.11.2007)
fier haussman-profilactic( pt anemie pt ca isi termina rezervele de la nastere) 4 picaturi de doua ori pe zi.
logam spune:
Mie nu mi-a zis doctorita sa ii dau fier! Voua v-a spus de le dati sau asa de la voi?
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
sanduta spune:
Mie mi-a spus ca daca mananca carnita bine pe la 6 luni nu-mi recomanda.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
adelamaria spune:
Da, Iulia, asa e! Multumesc de incurajare!
Si eu dau fier, exact cum spune Iulia, de la 2 luni. Ma cam deranjeaza ca nu i-a facut analize inainte, cica il da preventiv ca e mica si poate fi anemica si cica anemia da lipsa poftei de mancare. Asa ca ii dau. Tot incerc sa-mi fac curaj sa ma duc cu ea la niste analize...Ce laborator imi recomandati? Mi-e tare frica de momentul cand o vor intepa...:(
adelamaria spune:
Scuze mii!!! Te-am botezat! SUnt cam nedormita de vreo 2 saptamani! Iertare!
Ilana are vreo 62 cm; s-a nascut cu 49.
logam spune:
quote:
Originally posted by sanduta
Avem poze noi. Sa poftiti sa ne vedeti!
Poze Cezar
De pe acuma ii dati bere?
Si noi am pus poze noi!
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by sanduta
Avem poze noi. Sa poftiti sa ne vedeti!
Poze Cezar
Mare smecher Cezarica
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii