Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neatza!

BB, felicitari taticului! Sotul meu ii tot repeta Mariei "ma-ma-ma-ma". :))
Roxxy, Ellis, multa sanatate parintilor!
Adina, vad ca ai inceput sa gatesti dulciuri! Miha ne intinde curse. :)) Spor la treaba. Parca si curatenia o amanasei pt marea mutare.
Lixa, cand am reusit eu sa citesc tot deja eram super obosita si zapacita, asa ca m-am dus la culcare! ;)) Nu am luat scaun de masina, am pus-o in scoica. Nu a mai comentat de data asta. Marti-miercuri primesc un nou transport cei de la Lyada si iau cel mai probabil Iseos Neo. Sunt foarte putine scaune cu isofix... inca nu stiu 100% ce voi face.

Ah, Maria a inceput sa manance cu mare placere legumele, cred ca e combinatia actuala care-i place. Deja sunt 3 sau 4 zile de cand se intinde dupa lingurita: cartof, morcov, pastarnac, patrunjel radacina si dovlecel. Azi cred ca incerc si carnita.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

mai fetelor cat papa bebeii vostri? Iulia doar 400ml lapte /24 ore, putine fructe, 80-100ml legume , branzica sau cereale cu fructe 60g(aprox). cu lapticul ma cam ingrijorez, ca e cam putin....

Ellis cum e meniul Alessiei ca ea e subtirica si as vrea sa fac o comparatie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Buna dimineata!
Luminita, mie mi-a zis doctorita sa nu ii dau cereale deocamdata, ca este cam grasuta si sa am grija la supraalimentare.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Merci!
O poza superba! Nu ratati!http://good-times.webshots.com/photo/2084033480101682984UnaZRV

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Mergi la inceput

Pussi voi cum mai stati cu greutatea? tustele cat laptic mai papa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Frumoasa Eva!
ENI asa papam:
7-180-200 lapte+cereale
10 - 150compot fructe cu cereale/branza
13.30-14 - 200-220 piure(mai moale)azi avem fasole verde + carnita sau ou sau branza
17.30-18 - 200 iaurt+ fruct+cereale
21.30 - 250 lapte+ cereale

gata nu o mai laud, sa nu dea cu mamaliga-n geam!
cereale in total nu sunt mai mult de 6 masuri(de lapte)/zi
cu toate astea(dar mananca bine de vreo 20 de zile) a luat 160 gr in ultima luna(pana pe 20 mai)

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessia ALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis

Frumoasa Eva!
ENI asa papam:
7-180-200 lapte+cereale
10 - 150compot fructe cu cereale/branza
13.30-14 - 200-220 piure(mai moale)azi avem fasole verde + carnita sau ou sau branza
17.30-18 - 200 iaurt+ fruct+cereale
21.30 - 250 lapte+ cereale

gata nu o mai laud, sa nu dea cu mamaliga-n geam!
cereale in total nu sunt mai mult de 6 masuri(de lapte)/zi
cu toate astea(dar mananca bine de vreo 20 de zile) a luat 160 gr in ultima luna(pana pe 20 mai)

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

chiar ca mananca bine....Iulia jumatate cat ea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by ellis

nu se mai uita nimeni la pozele noastre? printesa mea nu merita putina atentie? sau e prea uratzica si nu aveti ce spune de ea?

Cum zici tu asa ceva? E o dulcica mica! Si chiar e printesica, are o atitudine..are clasa!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

La multi ani sarbatoritilor !

Ellis, tare sfarleaza pare Alessia, pare in permanenta miscare, m-a amuzat tare poze asta

Alina, felicitari pentru reusita cu legumele, mie nu imi mananca mai mult de cateva lingurite, acum ii dau si fructe undeva dimineata, le accepta mai bine. AM inceput sa fac piureul de pranz cu carnita + o singura leguma, daca tot mananca putin macar sa ia ceva mai mult fier in lingurita...

Lumi, eu zic sa incerci intai cu legume si fructe, cerealele lasa-le pe mai tarziu. Nu neaparat ca ingrasa, dar bebelusii alaptati renunta greu la san, asa ca ei continua sa pape cam la fel de mult lapte, nu inlocuiesc mesele de lapte cu altceva cum fac bebeii care papa formula, la noi sunt mesele solide de completare.

Eni, de ce te ingrijorezi, cat are in greutate Iulia ? Poate ca asta e ritmul ei, daca e sanatoasa si vioaie inseamna ca doar de atata papa are nevoie, nu ?

Noi suntem tot la
mama desi taica-su ii explica zilnic ca exista si tata...

mami de Sophia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

La multi ani sarbatoritilor !

Eni, de ce te ingrijorezi, cat are in greutate Iulia ? Poate ca asta e ritmul ei, daca e sanatoasa si vioaie inseamna ca doar de atata papa are nevoie, nu ?

Noi suntem tot la
mama desi taica-su ii explica zilnic ca exista si tata...

mami de Sophia

acu o saptamana avea 6740g. si e tot timpul intr-o agitatie....nici cat mananca nu sta o clipa locului....si nu mananca in brate ca nu se poate desfasura....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by logam

quote:
Originally posted by adra_bell

Buna dimineata!
Luminita, mie mi-a zis doctorita sa nu ii dau cereale deocamdata, ca este cam grasuta si sa am grija la supraalimentare.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Merci!
O poza superba! Nu ratati!http://good-times.webshots.com/photo/2084033480101682984UnaZRV

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

SUPERBA POZA

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput