Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by lixa
Mai multe poze de la gustarea cu morcov de azi la albumul de la semnatura, la sfarsit (sau incepand de aici)

Ce pelerina contra averselor de...morcov v-ati tras. Pupici la mancacios.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by Victo

pai la ellis era vorba de gaze de alea..
la mine era vb de altceva, de gaze, a cu caciula (vietati)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mersi de lamuriri

Alexandra si Catalin (04.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Mai multe poze de la gustarea cu morcov de azi la albumul de la semnatura, la sfarsit (sau incepand de aici)

Ce pelerina contra averselor de...morcov v-ati tras. Pupici la mancacios.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Azi am vazut ca e strategica culoarea pelerinei (e de fapt babetica cu maneci), ca nu se vad prea tare urmele de morcov, ca-s de aceeasi culoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Multumesc mult MIHUTA, MIHA,LUMINITA. Sa dea Domnul sa nu fie nevoie de operatie!
MIHA, eu de balonari ziceam, de prtz-uri, VICTO a gasit ganganii, na ca era mai bine sa fie congelat.
Si eu am deschis un borcanel cu legume hipp si mirosea amar si a lipit si s-a stambat copilul de numa.

SORINA si eu as fi vrut sa-i dau fructele crude si am incercat o luna zi de zi, fiecare fruct in parte, combinari de cate 2,3, +- cereale, branzica, manca max 40-50, scotea limba sa vomite de 5-6 ori, chiar voma, am ajuns si la spital din cauza asta; prefer sa pape linistita un pic oparite, decat sa o chinui; ii mai pun caisa sau nectarina in iaurt si nu se prinde; voi mai incerca crude peste vreo luna sa uite stressul.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Am pus poze recente la semnatura cu iubita mea si cu un tortuleeeeeeeeeeetz!

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessia ALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

noi ama vut azi musafiri...eu am gatit...apoi am fost la ZOO si apoi la terasa la mici si bere... a fost o zi super!!!

iuli_ana, am scaunde masa de la miniblu, cu 3 nivele la spatar, si 7 nivele pe inaltime. in legatura cu masa de l0, nimik nu e batut in cuie, poti face ce combinatii vrei, eu de ex cand ii dau cerealele ii pun si fructe il ele.

roxxy, un pupi si mai mare de la noi!! multa sanatate mamei tale!!

pe noi masa de legume/fructe...de fapt orice masa ne tine 3 ore-3.5 ore!!!

sorina, mie una tnuva mi se pare destul de dulce in comparatie cu alte iaurturi. si eu i-am dat spanac facut ca si pt noi si a papat. bine a papat putin.

ank ce fetita??? ai aflat ce e???? mi-a scapat ceva???

ellis, mazare i-am dat de la borcanas nestle. nu are gaze de la ea. acuma ii voi face acasa, ca am primit mazare dulce proaspata din gradina. o voi fierbe normal, cu carnita!! a papat si brocoli si conopida, nu a avut gaze de la nimik.

ank, eu am cumparat de la nestle mazare+curcan si a fost super bunn!! am papat si eu... in schimb de la hipp... NO COMmENT!!

eu va pup!! merg in patut ca maine dimi ma trezesc devreme, merg sa ii fac pasaport iasminutei!!!

va pupacesc!!

aaaa si am uitat, de ceva vreme, "tzaraitoarea" mea striga intr-una TATA-TA-TA-TATI...iar tat'su e mandru tare!!!!

pusiiii

somnic pufos!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:

quote:
Originally posted by adinag

serios, Ank?

chiar, poate imi dati idei ce n-am voie sa uit (mergem cu avionul, deci trebuie impachetat logistic, strategic, incat sa avem loc liber mult la intoarcere)

Imi place faza cu "loc liber pentru intoarcere" Planuiesti multe cumparaturi?
In legatura cu ce intrebai, uite aici lista mea pentru plecari cu bebe, s-a dovedit la fix pentru ce am avut nevoie in avion si la Viena

Poze Viena

Buna,

noi (eu) am avut o zi extrem de obositoare :-((

Initial am vrut sa impachetez macar hainele ptr copii (destul de greu ptr mine, ca trebuie de toate si nu ma pot hotara niciodata - a propos de ce zicea Mihuta cu meniul la restaurant, cand ai prea muklte de ales... io-s exact la fel! ma uit juma de ora si aleg ceea ce mananc de obicei ca nu m-am putut hotara).
Oricum, a sfarsit prin rearanjarea dulapurilor cu hainele lor, triere (ce-i mic, iarna etc.), ce haine ale jasminei le poate purta candva floris etc. Intre timp desigur si hranit floris, hranit jasmina, jucat cu ei, ´. floris a avut o zi super, e mult nu a mai fost asa usor cu el, in schimb jasmina de mult nu a mai fost atat de enervanta si obositoare si... in sfarsit. cu crizele ei!

Oricum, iio-s moarta de oboseala! Extenuata!

Lixa, merci mult de lista! Cam ce ma gandeam si eu, doar ca nu folosesc (nici nu am) spirt si nu stiu ce-i aia panadol (paracetamol?), , rivanol, debridat - si ce se face cu glicerina? Scuze, dar cred ca m-a parasit si ultimul neuron, ala pe care-l crutase senilitatea deja provocata de alaptat ;-))

Noi mergem in Olanda, dar nu stam la socru, ca e mica tare camera. Si multumesc lui Dumnezeu nu trebuie stat nicaieri :-))) Plus ca ne face cadou de botez si plateste el bungalow-ul

Ah, intreba cineva: botezul nu-l facem acolo, fireste ca-l facem intr-o localitate, cu preotul care de vreo 40 de ani face toate ceremoniile in familia lui.

E tare haios Catalin cu papica lui - babetica asta a fost luata banuiesc intentionat in portocaliu? ;)

Ah, am citit acum si raspunsul cu pelerina si culoarea strategica

Acuma ma duc, ca inca am treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by ellis

Buna ziua!
Ce mai fac mamicile si bebeii? eu citesc, citesc, stiu ce faceti, doar ca nu mai apuc sa si scriu.
IULI-ANA - vezi ca Burtica sanatoasa coastipa, ca sunt cu orez si morcov; incearca novalac cu prune si caise pt efectul invers. Zic sa incerci sa ii faci un compotel din fructe - para, mar, caisa, nectarina, fa-l un piure mai moale si cu putine cereale(eu fol nutriben cu vanilie si se dizolva fff bine) - asa papam si noi fructe, am incercat tot felul de combinatii, creud nu vrea decat pepene galben, la altceva vomita; dar asa, fierte papa 150-170 ml - SUPER

-nici eu nu cred ca ingrasa cerealele astea pt bebei, Alessia papa cam 6 -7 masuri pe zi si are 7000 gr la 73 cm; eu nu vreau sa se ingrase ca si eu am probleme cu greutatea, bine nu le-am avut dintotdeauna, ci mai incoa, la batranete.

- noi am papat brocoli, pentru cele interesate, sa stitit ca au produs fff multe gaze si sigur ca si nervi la pitica; am facut la steamer si imediat a si papat , deci nu e un efect de la modul cum le-am gatit;
- azi am papat spanac cu out;
-spunea cineva ca bebeii nu au nevoie de diversitate, eu cred ca au, Alessia se plictiseste de acelasi gust si la fructe si la legume, asa ca eu nu ii dau doua zile la rand aceesi papa;

BB, IASMI nu are gaze de la mazare? Cum o gatesti? Dar orezul? a fecut cineva orez pt bebei la steamer?

- a mea nu vrea deloc borcanase, si eu imi facusem stosc, dar poate le mai combin cu papa mea;

ROXXY- si noi avem probleme cu tatal meu, am crezut ca il opereaza ieri, dar a scapat, momentan, vedem saptamana viitoare cand vine la control; si e greu ca ai mei sunt in privincie si trebuie sa ii aducem aici la medic, ca acolo... Multa sanatate mamei tale!

POVESTEA NASTERII

balonate mi-au fost amnadoua de la o linguita de conopida/2fete!

nici ale mele nu mai vor borcanase de 6+

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by iuli-ana
De aceea mai intreb o data:are ceva daca ii dau la masa de la 10 cereale cu lapte si ii dau suc de fructe intre mese???

Citeam zilele astea pe undeva ca masa de fructe poate "tine de foame" si pana la 2 ore,depinde de digestia fiecaruia,pe cand sucul de fructe nu tine mai mult de juma de ora.Plus ca cele mai multe proprietati benefice se pierd o data cu stoarcerea.
Laptele e in regula,cu sucul faci cum crezi.Rau n-are ce sa-i faca.

iuliana eu dau sucul de fructe intre mese, cel mai des dupa masa de legume... ca o gustare, mi se pare aiurea, eu n-as putea de exemplu sa mananc banana si dupa sa beau suc de mar

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

voi aveti cosmaruri cu ???? Sau am o problema la pana acum nu m-am plans de asta, dar azi m-a urmarit toata ziua visul ... si-mi venea tot sa plang. Nu stiu, sunt prea obosita, a intervenit uzura...Nu vreau sa ma credeti nebuna, dar daca mai are cineva probleme de genul asta v-as ruga sa-mi spuneti

somnic usor

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput