Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 3
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Victo
pai nu suntem 100 de mamici, pt ca unele au cate 2 bebei, de aceea nu iese socoteala, suntem doar 97 de mamici.deci, miha..schimba la loc
Am schimbat! Pe incredere,pe nenumaratelea!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
ellis..bine ca mi-ai zis de broccoli..eu am achizitionat ieri una bucata steamer..azi am preparat legume..insa desi am spalat si ras/spalat broccoliul ala..cd sa il pasez vad ca era plin de gaze moarte pe acolo..bleah..noroc ca l-am pus separat de restul
Cand am citit ce-a scris Ellis despre brocoli eu am inteles ca era vb despre gaze de-alea......Acu tu zici de ganganii....Cre ca de la caldura mi se trage...
Ma'c sa-i fac programul Amirei.Sper sa revin.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
lixa spune:
quote:
Originally posted by adinag
Merci, BB, avem bungalow cu salon cu bucatarie (practic cu bb) si doua dormitoare . Si terasa. Si abia astept sa mrergem si la piscina acolo, au si un service, daca vrei, iti aduc in fiecare zi cornuri si chifle proaspete dimineata ptr micul dejun la usa...
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Chiar arata bine complexul ala! Dar am si eu o nelamurire, sper ca nu te superi ca intreb. Nu ziceai ca mergeti la socri? Ca in RO, daca mergi la rude, vrei - nu vrei, stai la ei. Sa inteleg ca in Olanda nu-i asa?
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze Viena
lixa spune:
quote:
serios, Ank?
chiar, poate imi dati idei ce n-am voie sa uit (mergem cu avionul, deci trebuie impachetat logistic, strategic, incat sa avem loc liber mult la intoarcere)
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Imi place faza cu "loc liber pentru intoarcere" Planuiesti multe cumparaturi?
In legatura cu ce intrebai, uite aici lista mea pentru plecari cu bebe, s-a dovedit la fix pentru ce am avut nevoie in avion si la Viena
Poze Viena
Sorina7 spune:
Luminita, sunt din Baia Mare (adica locuiesc aici ca sunt de fel din Arad). Cred ca e o zona super acolo unde locuiti, nu v-au deranjat niscai vampirasi ? Banuiesc ca e plin de turisti in zona.
Tocmai am admirat-o pe tiza mea, este frumoasa foc si are niste obrajori de imi vine sa o pap ! sa va traiasca si sa creasca mare !
lixa spune:
quote:
Lixa, ce-a papat Catalin?
Piure de morcov facut la steamer. Azi n-a fost atat de reticent ca ieri, ca i-am facut mai fluid. Chiar a luat si lingurita sa pape. Mai multe poze de la gustarea cu morcov de azi la albumul de la semnatura, la sfarsit (sau incepand de aici)
lixa spune:
Alina, cum a fost plimbarea de weekend? Ati inaugurat masinuta noua la drum mai lung? Sa inteleg ca ai luat si scaun pentru Maria?
lixa spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
ellis..bine ca mi-ai zis de broccoli..eu am achizitionat ieri una bucata steamer..azi am preparat legume..insa desi am spalat si ras/spalat broccoliul ala..cd sa il pasez vad ca era plin de gaze moarte pe acolo..bleah..noroc ca l-am pus separat de restul
Cand am citit ce-a scris Ellis despre brocoli eu am inteles ca era vb despre gaze de-alea......Acu tu zici de ganganii....Cre ca de la caldura mi se trage...
Ma'c sa-i fac programul Amirei.Sper sa revin.
Si eu tot de gaze de-alea am inteles ca e vorba.. Pana la urma, ellis, despre care era vorba?
Victo spune:
pai la ellis era vorba de gaze de alea..
la mine era vb de altceva, de gaze, a cu caciula (vietati)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)