Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
mihuta spune:
Mai, eu n-am sau nu-mi amintesc. Te-a ajuns oboseala, si grija pe care le-o porti tustelor plus presiunea sub care ai dus sarcina se exprima poate prin cosmaruri. Stiu cum e, eu cand visez ceva urat ma urmareste visul cateva zile...
mami de Sophia
sanduta spune:
Buna fetelor !
Noi am fost azi la nunta. A fost bine, dar gandul meu a fost tot timpul la micutul meu. De la caldura i-au aparut niste cosulete pe spatele capului, acolo unde nu are par, si i s-au facut mari. Nu parea ca-l dor, dar eu ma tot uitam la el cu mila.
Am incercat sa-l culc pe burta, dar fara nici o sansa.. Dormea 20 - 30 de minute dupa care un scandal monstruos si il invarteam la loc.
Ieri insa am patit-o rau de tot. Ieri am avut vizitatori asa ca am stat in patul mare. Pe la 18 sa iesim la plimbare, eu sa-l dau cu crema pe stapele capului si ma i-au si-l pun pe burta. Crema bineinteles ca e in baie. L-am pus pe burta in mijlocul patului cu picioarele catre margine si capul catre spatar. Cand ma intorc din baie el cu burta pe marginea patului, cu picioarele in aer. Ce m-am speriat . L-am luat repede, dar cum a ajuns el acolo ca nu stie sa mearga in patru labe???? Uite ca e prima data cand merge ca racul Ce sperietura am tras.
=De dormit, dormim singuri. Adica dupa biberonul de seara, il pun in patut si plec de langa el. Mai spune el cate ceva pe acolo si apoi liniste. Daca mai se maraie ma duc si ii dau szuszi in gurita.
Mancam de maine ficat de pui, sper sa-i placa.
Ne chinuim inca cu dintisorii care nu vor sa erupa nici cum. il manaca gingia enorm de mult, de nu mai stie saracu ce sa muste. Si el are periuta de dinti dar dupa ce o molfaie vreo 10 minute o invarte si se da la coada. Si eu o i-au si o invart si el nervos iarasi si-o invarte si uite tot asa pana ma enervez si o i-au de tot.
In timp ce el papa ii dau in mana o alta lingurita si si-o baga cateodata pana in gat de ii vine greata si io iau atunci.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
sanduta spune:
Nu v-am spus despre jucarii. Avem o gramada: pt rontait (degetel, frunza si un iepuras), pt aruncat (minge, cub), pt sunat (sunatoare cu codita, sosetute cu clopotei), pt balit (un porcusor, un ponei), ceva ciudat (azi am luat de la promotie ceva catelus care vibreaza) si cutiuta lui mama in care sufla si face balonase de sapun . In rest televizorul, calculatorul, mainile lui mama si tata facand avionul, parul lui mama, nasul lui tata si bineinteles degetele de la picioruse, care sunt atat de gustoase.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
logam spune:
Buna dimineata!
tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!
Vad ca sunt prima asa ca va invit la si la. Am si fursecuri la cafea!
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
logam spune:
Pussi, si eu am cosmaruri cu bebe, asa de urate ca ma infoara cateva zile dupa aia. Dar ce zici ca eu si in timpul zilei, fara sa dorm imi inchipui tot felul de lucruri urate. Dar eu am de multa vreme problema asta pentru ca eram micuta si pateam la fel cu fratiorii mei mai mici: visam ca le-am bagat degetele in ochi si i-am scos sau ca i-am strans unuia din ei o mana in usa.
poze Sorinutza mica
logam spune:
quote:
Originally posted by Sorina7
Luminita, sunt din Baia Mare (adica locuiesc aici ca sunt de fel din Arad). Cred ca e o zona super acolo unde locuiti, nu v-au deranjat niscai vampirasi ? Banuiesc ca e plin de turisti in zona.
Tocmai am admirat-o pe tiza mea, este frumoasa foc si are niste obrajori de imi vine sa o pap ! sa va traiasca si sa creasca mare !
Vampirashi? Mai vin cateodata asa seara dar noi ii primim in casa si le dam de baut si de mancare ca ,deh, sunt musafiri,nu?
Multumim de complimente, la fel si voua! (tu nu ai nimic la semnatura?)
poze Sorinutza mica
logam spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Lumi, am admirat-o (iar) pe Sorinutza, e foarte frumusica !
mami de Sophia
Multumim, multumim!
Sophiuta ta e scumpica foc si are parutul luuung si mumos! Sa cleasca male si flumoasa!
poze Sorinutza mica
iuli-ana spune:
Buna dimineata,fetele!
LUMI,multam de ,chiar era mare nevoie!!!
LA MULTE LUNITE,ANYA!!!
LA MULTE LUNITE SI FETEI MELE!!!
Ellis,sa dea Dumnezeu sa fie toate bune,insanatosire tatalui tau si tie si familiei multa putere sa treceti prin toate!
Ai avut dreptate cu broccoli,si noi am patit-o,mi-a facut Daria o criza de burtica de toata frumusetea,nu-mi dadeam seama ce are si basta!!!
Fetele noastre au carutzuri la fel...
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
logam spune:
Am pus si ieri intrebarea asta: daca are 9400 gr la 69 cm am voie sa ii dau cereale, nu o mai umfla? Ca eu nu i-am dat deloc pana acum.Daca pot sa ii dau voi ce fel de cereale imi recomandati sa-i iau?(cu apa nu cu lapte ca o mai alaptez). Astept raspunsuri!
poze Sorinutza mica
iuli-ana spune:
Pussi,eu am cosmaruri de genul ca-mi uit fata in vreun supermarket sau mi-o fura cineva...
Fetele,ne auzim mai pe seara,de azi voi deveni un alt om!!!
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni