Scandinavii... se intoarce (4)
Raspunsuri - Pagina 4
lilanda spune:
quote:
Originally posted by aecnaran
are careva iphone pe acilea ? ca nimic nu se poate pe el, cum dracu se pun poze, filmele cind le mut pe el imi dispare sonorul, inteleg ca word si excel si power point nu merg, dar zicea ca pdf filele s-ar deschide dar cum le bag pe el. ce rahat e cu apple asta
Ai incercat cu www.iphone-hacks.com/downloads/file/37" target="_blank">Ibricu'???
Gata, scapai si de prezentare Ma duc sa beau o bere, ca merit!! :-))
aecnaran spune:
vad ca nu merge nici macar instalat ibricu
tre sa mai vad cum il fac sa mearga
e belea, dar-ar dracii in el sa dea ... de ibric
voljena spune:
io vaz ca speed precizeaza ca se grabeste incet - clar nu merita amenda; cum numa' 2 puncte? la noi se vand in pachete de 3 - buy 2 get 1 free £60
mihaela - cat mai e potul la sverige? o singura data am cotizat acolo in 4 ani - ne asteptau la poalele unui deal abrupt unde nu aveai nici o sansa sa tii masina sub limita
un dispozitiv din ala de schimba nr masinii e bun, dar mie imi trebe si unul de schimba culoarea ei - e galbenaaaa
lilanda - pai cred ca daca adun toate depasirile mele de viteza inregistrate de radare trec cu mult de 300 de mile
si e o umezealaaa ... vreau soareee... ma paleste depresiaaa...
numa' vesti proaste azi - iphone e gunoi... si vroiam si io sa-mi iau , flamanzii astia de englezi rezervara locuri cu 2 luni inainte la carciuma noastra favorita si acum tre sa asteptam sa renunte careva sa mergem si noi de ziua lui hazband...
nu mai strang bani de trimis fata la oxbridge... pai ce? sa invete AIURELI?
speed spune:
buna dupa-amiaza ) pe noi ne tot ploua si abureste cu ceata...ca nu degeaba vine bank holiday weekend...
voljena,am luat numai 2 fiindca nu am depasit viteza legala cu mult...nu mai tin minte cu cit,dar daca depasesti cu peste 20km/h parca punctele sunt mai multe si se vind mai scump...alea 2 le-am luat pentru jumatea mea...restul (nu zic cite ) le-am luat pentru proprie initiativa ((( da' bineinteles ca am fost nedreptatita :))
apropo de masini,azi am facut-o...am lasat micuta dis de dimineata la after/pre-school si cind m-am intors in parcare sa-mi iau masina s-o tai la lucru am inghetat: o zgirietura maaaare rosie pe fatza-dreapta.mi s-a uscat gura,de-abia mi-am tirit picioarele spre masina.da,zgirietura nu a disparut,era tot acolo,mare,urita si rosie.ii dau eu tircoale,nu dispare.ma aplec,o frec putin cu degetele,nu iese.tiii ce necaz,nici nu mi-am putut explica cum am achizitionat-o ca la lucru mereu parchez intre 2 masini negre iar acasa parchez intre bordura si masina alba a jumatatii mele.cu coada ochiului am vazut cum una din educatoarele de la afterschool se uita la mine pe geam.m-am intors cu spatele spre geam si repede mi-am umezit degetele (da,ca o adevarata doamna) si frec din nou zgirietura.nu iese.no bine,ce sa fac.necajita tare dau sa urc in masina,masina nu se deschide.incep sa apas haotic toate butoanele de la telecomanda,nimic! pina la urma mi-a picat fisa sa ma uit la numarul masinii si evident nu era a mea!!! din pacate era masina educatoarei care ma urmarea confuza...si ui asa am scuipat )) masina bietei femei,cine stie ce s-o fi gindit...maine am hotarit sa nu duc eu micuta la gradinita...
doruletz,am scaldat-o cu urechea pina la urma si am ramas sa admiram niste picturi de ale domnului Golf... ))
edit: mihaela tot am vrut sa zic ceva de wii...sa-ti iei wristbands (daca nu ti-ai luat pina acum:) ) ca am auzit de la multi cum si-au stricat televizoarele,scapind/aruncind in toiul jocului telecomanda (sau cum ii zice) direct in ecran! oricum,distractie placuta! sper sa-mi aduca si mie mos craciun o dracie dintr-aia ))
lilanda,felicitari si enjoy the beer! ))
mihaela_s spune:
Lil' si multe felicitari!
speed, io nu mi-am luat inca Wii...sotu' zicea ca ne-om lua inainte de mobila din living . Noi am jucat la prietenii nostri, ei au. Telecomenzile au o banda, ca aparatele foto cele mici care se pun pe mana(poate de asta ziceai si tu) si nu le poti arunca . Cel mai fain a fost Wii Fit, unde te joci numai din corp .
Voljena, cred ca potu' depinde de nr. de km/h cu care ai depasit viteza legala. Cum la noi au fost 11 km/h in plus, potul a fost 2400 de coroane suedeze-cam 200 de lire cred.... Cam asa am simtit cand am auzit suma si mi-a trecut rasul . Culmea ca e drumul de fiecare dimineata, e zona de langa scoala Dianei, de aceea e impusa limita de 30...Ovi nici nu s-a mai uitat la vitezometru, ca mergeam incet. Las' ca Wii si mobila mai pot astepta! Poate pana scriem la Mosu' Craciunu' uitam si de amenda...
Tu cu cat ai contribuit la suedika?
Io maine merg cu "clasa" la profa acasa, suntem invitati la un pranz suedez, ca de final de semestru. Cum eu nu voi mai fi colega cu nici unul din actualii colegi, abia astept sa ne "petrecem" putin impreuna. Vineri e inchiderea anului si inmanarea diplomelor. Mai tineti minte de cand erati elevi?
vorbe de copil...
Hobby
doruletz spune:
lilanda, bravo, felicitari pentru sustinere! sa intelegem ca de ieri tot chefuiesti de nu mai detesi p'aci?
vere nn, lasa bre ifoanele ca si asa o sa dispara in curand si mai bine sari cu explicatiile acilea ca uite ne otravesc astia!! Cica acu UE se gandi sa ne bage in ciorba si puii americani dezinfectati cu ...clor! se pare ca asa scapa ei acolo de salmonelle si alte dracii bacteriene, www.reuters.com/article/marketsNews/idUSN2834728320080528" target="_blank">dezinfecteaza gaina cu Domestos inainte de a ti-o pune pe masa. Culmea culmilor e ca "tratamentul" asta nici macar nu are efect, cica 83% din puii americani sunt contaminati cu salmonele. Da' acu daca Europenii de la Bruxelles hotarara ca trebe sa inghitim si cloru si salmonelele, le-om inghiti pe toate, ce sa facem?!asa cevaaa ...
Uite conu NN e in domeniu, sa ne zica el ce efecte are un pui in sos de hipoclorit (ca sa fim exacti de fapt e vorba de imbaierea puiului in dioxid de clor, clorura de sodiu acidificata, fosfat trisodic si alte chestii unele mai apetisante ca altele:)
Si inca o www.jurnalul.ro/articole/125770/mireasa-nu-era-virgina.-eroare-de-calitate" target="_blank">veste socanta despre hotararea unui tribunal dintr-o tara europeana laica, in anul de gratie 2008 ...si dupa aia plec ca deja e prea mult pentru o singura zi.
mara03 spune:
buna ziua buna ziua!
multumesc mult pentru urari.
sabina, da, am tot acelasi numar de telefon. dar tu? noi o sa fim la saturn din 22 iunie pana in 1 iulie. sper sa ne vedem.
lil', bravo, ma bucur ca ai scapat de stres. sa inteleg ca de-acum esti in vacanta?
voljena am uitat sa iti felicit fetitu' pentru ziua ei. la multi ani si pentru ea si pentru hazband. iti trimit eu niste soare de-aici, ca la noi e o vreme perfecta.
va pup si vin mai tarziu ca ar fi cazul sa mai si muncesc ceva.
speed spune:
si la noi a dat putin soare! )) si luni avem liber! m-am gindit sa mergem la un show de gradini (ca a mea e tot in paragina si poate imi vin ceva idei si chef de munca) dar intrarea e de la 50 de lei in sus pentru toti trei si un sandwich de la vreo 15 euro in sus asa ca ma mai gindesc...azi am primit o cutie de ciocolata lux din partea after-school-ului (ca implinesc 10 ani de existenta) un fel de spaga inversa ))),tare-s bune...iar educatoarele i-au avertizat pe micuti ca ciocolatile contin alcool si numai parintii au voie sa le manince...(au primit si copilasii cite o ciocolatica mica)...
mihaela_s spune:
Yupiii, azi gatai si io scoala, primii si diploma s-o pun in rama! Asa ca de luni sunt in binemeritata vacanta, asta daca nu mi se rezolva cu praktik, ca terminara asistentele greva si vreau si io sa vaz cum se lucra pe aci in laborator...
Ieri furam la masa suedeza la profa, azi avuram festivitatea de inchidere si se lasa cu masa internationala...mancai si io thai si ma intrebam cu voce tare daca si copilasii thai mananca asa stark...la care ma lamuri profa, ca is ei obisnuiti din laptele pe care il sug de la mame . Si duminica mergem la o petrecere de "casa noua"...sa tot avem si in continuare!
Cum maine avem "gaura" in program, vrem sa mergem la plaja, n-or fi ele decat 20 de grade, dar macar stam la aer.
dorulets, suedejii conserva sill-ul in soda caustica, asa ca merge si un pui in hipoclorit, nu? Iese mancarea gata sarata!
vorbe de copil...
Hobby
lilanda spune:
quote:
Originally posted by doruletz
lilanda, bravo, felicitari pentru sustinere! sa intelegem ca de ieri tot chefuiesti de nu mai detesi p'aci?
Cam asa ceva :-))
Azi is insa cuminte, n-am nici bani, n-am nici acte Mi-am lasat ieri portmoneul in masina, masina o luat-o Niels la un team building...deci imi mai ramine sa iau bicicleta si sa ma duc la plaja. E o vreme superba!
Alminteri, ati vazut circul???