Scandinavii... se intoarce (4)
Raspunsuri - Pagina 5
Adela99 spune:
lilutz, felicitari! pentru sustinere nu pentru ca ai ramas fara bani si acte
si aici e o vreme superba! prea superba, daca ma intrebati pe mine care nu prea suport caldura ... asa ceva
mihaela_s spune:
Azi am inaugurat plaja gotlandeza...zau daca nu ma simteam ca in Grecia, numai ca era muuuult prea putina lume, asa pe placul meu! Copiii au facut si o baie scurta, eu nu am indraznit sa intru in apa...nu cred ca avea mai mult de 14-15 grade. Dar ne-am relaxat...Maine mergem iar, sa se vada ca vin si io de la mare . Peste 3 saptamani plecam spre Romanika!
lil' pana la urma ai fost la plaja? Tot asa frumos fu si la voi? Pe noi ne-a "mintit" netul, avuram 25 de grade...superb!
speed, facurati turul gradinilor?
vorbe de copil...
Hobby
Sabina spune:
saliuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Noi veniram de la busteni acu vreo cateva ore.
Lil spor la bicilit
Mara, apai vom fi la o aruncatura de bat unii de altii.
Alta sansa sa vezi bb Gheorghe nu cred ca mai pupi prea curand...asa ca tre sa organizam o zi de intalneala. Am acelasi nr si eu.
Doru, lasa asta.
Lil, lasa circu.
Noi azi am primit un sms nici mai mult nici mai putin decat dela ...Ludovic Orban. ca cica sa mergem, sa votam PNL. Textual scria, maine transcriu totul eventual, ca e mortal, acu sunt rupta de somn
pe telefon nu aparea vreun nr, ci pur si simplu L.Orban. Junioru zice ca o fi trimis de pe Skype:)))
acu...e teapa, nu? ca da ca nu e...e naspa:)))
Miha, am uitat sa te felicit pt certificatu de imba suedeza. Brava
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
ia uite domne, tocmai azi vorbii cu
el la telefon:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Rayuela spune:
Vin si eu la spartul tirgului,se mai primesc urari de La multi ani?
Marutza,sa ne traiesti,si tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat:Sa ne traiti!
Eu am ajuns la o concluzie.Inteligenta.Cind esti pe picior de mutare,iaca incep toate sa cada:calculatoru e pe moarte,televizorul e pe moarte,ala din dormitor(tot televizoru:)),tot pe moarte.
Asta asa,ca sa leshine cardu lu mamarayu,sa faca infarct.Cardu.
Sau sint io nebuna si le vreau pe toate noi noutze?
Ha?
P.S.-oare vreau io in subconstient un Plasma TV,si nu stiu?Iaca dilema:))
mihaela_s spune:
Noi furam si ieri la plaja, Silvia decreta ca suntem in concediu si seara vru la restaurant...logic, nu? Cum adica am fost la plaja si mergem acasa?
Cu toate astea azi dimineata s-a trezit cu greu si s-a dus la camin...
Diana are ultima saptamana de scoala, se pare ca vine vacanta pentru toata lumea. Noi facem planuri si trasee, cred ca vom ajunge si pe teritoriul tau Lil' -la danezia adica, sa trecem cu bamporul la Rostock. Drumul pe care am venit in toamna nu vrem sa-l facem si intors.
Sabina, multzam fain!
vorbe de copil...
Hobby
mara03 spune:
buna sa va fie inima!
mihaela, eu iti interzic ccc categoric sa mai pui poze cu marea. atat imi e de dor de mare ca nu mai pot. si cand mai vad si poze ma ia si mai rau dorul.
amr 20 de zile dar orisicat tot un chin e.
sabina, ok, te sun intr-una din zile. multam de filmultul cu tomescu.
rayu, e obligatoriu sa-ti iei o plasma. sa vezi aici, la romanika, tot omu' isi ia plasma. si ala care n-are bani ia imprumut si tot isi ia una, ca doar e la moda. ofofof!
Witchie spune:
Eu am fost la Sibiu, la festivalul de teatru. Am povestit aici ce si cum. A fost frumos.
speed spune:
bonsoir )
mihaela,n-am mai ajuns sa vizitam gradinile,am fost in schimb la padure si-am facut gratare ))
mara,mi-e si mie un dor de mare de nu mai pot...de fapt imi e dor de orice fel de concediu..)) au bagat nitzica caldura si pe la noi,numa buna sa te faca sa-ti doresti sa fii pe plaja...)) pe 4 august iau concediu si ma mai vad aia pe la munca doar in septembrie!
witchie,ai scris frumos tare despre sibiu