Scandinavii... se intoarce (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

asta e de bine sau de rau?
ca citii depsre el ca n-are program realizabil, ca are charisma dar nu si idei, etc etc.
pe de alta parte, nici nu Hillary nu citii de bine, ca sa mai spun de M<cCain
care se baga la o analiza pe intelesul muzicienilor?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

helloooo!

eu sunt la serviciu, mi-e somn si pufai de dimineata. vreau acasa!
aveti vreun remediu la treaba asta?

astept raspuns urgent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

ca am impresia ca uitai - lilanda - felicitari pt prezentare - sper ca nu ai inchis sesiunea la ciocnit pahare...

adela - pe mine m-a luat vertiju' cand auzii stirea... nu ma bag la analiza ca ma incing si-ncep sa ma balbai

p'aci ieri fu asa cam ca-n noiembrie, ploua mocaneste toata ziua si pe la 10C... azi in schimb e soare... desi cu dinti, nu ma plang ca acu' fuge... ia sa ies sa prind si io cateva raze, mai fac economie la spray bronzant

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mara03

helloooo!

eu sunt la serviciu, mi-e somn si pufai de dimineata. vreau acasa!
aveti vreun remediu la treaba asta?

astept raspuns urgent!

***majestate***

cheama un taxi ACUM si acasa cu tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by voljena

ca am impresia ca uitai - lilanda - felicitari pt prezentare - sper ca nu ai inchis sesiunea la ciocnit pahare...

a nuuu, ...mai ales ca p-aci inca e vreme buna. Da' buna; ca am deja color!
Cit despre Obama, io cred ca nici macar n-are importanta daca el candideaza ori Hillary ar fi candidat din partea democratilor...tot McCain cistiga (parerea mea :-))
witchie, ce fain tre' sa fi fost la Sibiu. Mai citisem noutati de-acolo, de pe blogul Veronicai Niculescu...da' de la TIFF nu stim nimic?? mara??

Rayu, gata cumparaturile???

Mergi la inceput

ahhh... de cand tot incerc io sa-l conving pe englezu' meu ca e vreme mai buna la scandinavia si sa ne mutam acolo...

v-am zis ca am intrat in faza cand tot uit diverse... o fi varsta? o fi ca asa-s io imprastiata de cand ma stiu? am vrut sa intreb daca stie cineva (poate doruletz ca e mai aproape) daca exista vreun cont unde se pot varsa contributii la amenda doamnei www.nytimes.com/2008/06/04/arts/04arts-ANOTHERCONVI_BRF.html?ref=arts" target="_blank">bardot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io am o dilema, noa ca daca nu am ce face, trebe sa ma gandesc la ceva...mergem spre Ro prin mai multe orase mari si frumoase, eu as vrea sa ne oprim sa mai vizitam cate ceva, dar "omului" meu se pare ca ii e tare dor de Ro si vrea sa mergem drum intins. Sper ca totusi la intoarcere sa-l conving sa ne oprim. Avem de ales intre Praga, Berlin, Copenhaga, Malmo, Lund. Pareri, opinii?

Sa va spui care e scorul la noi: io vreau Praga sau Copenhaga, sotul Berlin si Potsdam.

ps. La politichie nu ma "bag" ca nu am studiat problema....

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

miha, pai puteti sa le vizitati pe toate in acelasi tur!! De la Praga si pina la Berlin sint doar doua ore de mers cu masina; de la Berlin la Postdam o ora..dupa aia Copenhaga (nu va ia mai mult de trei ore - noi facem 4 pe autostrada, pina la Sřnderborg); de la Copenhaga la Malmö sint vreo 20 de minute...si apoi la Lund, ar mai fi o ora (ca sa spui drept, pe mine Lundu' nu m-a impresionat de niciun fel!). Da' macar doua zile sa aveti pentru Berlin - Postdam si probabil pentru Praga (numai acolo n-am fost, insa e our next target ).

voljena, aoleoo...si cu porcii nostri de Craciun cum ramine??? :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil' cred ca trebuie sa reconsider traseul , prea fain le-ai pus pe hartie. Am uitat sa precizez ca avem numai 4 zile la intoarcere, cel putin asa ne-am gandit. Si "tinem" si de orarul de ferry .
Drumul Berlin-Copenhaga 3 ore pe "pamant"? Noi ne gandeam sa facem Gedser-Rostock cu ferry, dar daca e asa nu "se merita".

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

...sunt inca la serviciu, n-am luat taxi-ul ca astept un din america. omu' se trezeste la 6.30 saracu' sa ma sune si ar fi urat sa nu fiu la birou. asa ca sufar in continuare

despre tiff n-am ce sa zic in plus fata de ce vad pe www.tiff.ro/" target="_blank">net. sambata am programat o excursie culturala la cluj si o sa iau pulsul festivalului.

witchie, wow, ce ciuda poate sa-mi fie si pe tine. eu am fost o data la festivalul de la sibiu, pe vremea cand eram studenta si am regasit o groaza de sentimente si locuri in blog-ul tau.

Mergi la inceput