Scandinavii... se intoarce (4)

Scandinavii... se intoarce (4) | Autor: arboria

Link direct la acest mesaj

(1), (2), (3)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!
sunteti de coma!
baui doo cafele pana "vizionai" eurovizionu'. multzam!

voljena, sa-ti traiasca fetitzu'
cat despre varsta zic si io ca tine ca si io am unu' in ograda :) ... da'ntradevar frumoasa varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

neatza'... merci Adela - sa ne traiasca, da' poate ne lasa si pe noi pe langa ei

citind pe la jenerale io tot nu poci sa crez ca lumea ia in serios iurovizionu' asta io ma uit la el ca la o susanea mai internationala si ma amuz sa vaz ce mai inteleg din cantecele alora de nu au trecut pe engleza, mai un crac, mai un decolteu, o rochita, un hunk acolo... imi spal si io okii si citii cum lumea e in prag de infarct

noi bem si azi ca avem liber si maine - bank holiday... si ploooooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza!

voljena crezui ca io-s defecta de nu ma pot manifesta cu atata patos pe la jeneralele celea...noa bine ca esti si tu pe aceeasi lunjime de unda cu mine .

Asa deci, la noi e soare, caldutz, putin vant. Mergem mai tarziu la o plimbare pe malu' marii si apoi la pretenii nostri, au un joc nou WII si cica punem de-o competitie. Din aia fara patos .

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonjuuuur Euroooopaaa!! Ramasei, clar, cu sechele de ieri
Pe-aci e liniste, caldut. Cronicile de la Eurovision arata ca Rusia a cistigat in mod asteptat (da' Simon cintaretu' zice ca nemeritat), ca tot se mai poarta bimbo cintarete, ca melodia Danemarcei fu apreciata la justa valoare de vecinii nordici (Islanda si Norvegia ) si ca se clasa, yeeees, de-asupra Suediei, care chiar visa ca va cistiga potul :-) Ia sa ne zica Adeluctza, Rayu si Mihaela daca cccc chiar asa e! Io abia acuma realizai ca aia de intindeau rufele pe sirma sint pe locu' 10!!! Ca sa nu mai zic ca frantuzu cu semitonii lui (am zis bine Sabinelu') se clasa pe-acelasi loc cu sclipicioasa svenska, asta peste noi si Croatia
Noh...cine preia legatura?? Conu' narancea de la cistigatori, ori doruletz cu Cannesu' ei? :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

pai cannesu e taman diseara, deocamdata suntem p'afara "cu bichiteta" pe malu marnei sa vedem www.festival-oh.org/" target="_blank">festivalu apei. bine ca nu ploua, vaz ca anu asta e "soaie" ca de obicei aveam apa din toate directiile la festivalu asta

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Am revenit!
Aseara am avut o multime de mosafiri.Nu a iesit cu scandal,dimpotriva,dupa ce ne-am incins un pic ne placeau toate melodiile:))
La votare nu stiu ce naiba am facut ,ca am vrut sa votez Croatia si mi-a iesit Franta,am apasat gresit pe botoane,hahha,dar nu-i bai,pentru ca mi-a placut de fapt si Frantzia:)
Mai viu si io cu cometarii mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

bonjour
mi-am adunat si eu membrii familiei de care incotro...numa acuma imi dau seama ce bine mi-a fost aseara in linistea mea ))
voljena,da chiar n-ai glumit cu injunghiatul asta...acuma am citit si asta http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/2022742/Harry-Potter-actor-stabbed-to-death-protecting-his-younger-brother.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

iar luaram fratilor o palma de aur la cannes, pentru scurt metraj de data asta: Marian Crisan pentru filmul www.jeunecineaste.net/spip.php?article746" target="_blank">Megatron .
Saracu, parea cazut din luna cand il strigara astia, zise ca nu se astepta absolut deloc:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Doru, tocmai am citit pe hotnews si veneam tantosa sa anunt
mai, frumoasa miscare cinematografia.
sper sa reusim si noi in muzica (contemporana si de film) acelasi lucru. la scara mai mica, pt ca si cascavalul e mai mic:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by doruletz

iar luaram fratilor o palma de aur la cannes, pentru scurt metraj de data asta: Marian Crisan pentru filmul www.jeunecineaste.net/spip.php?article746" target="_blank">Megatron .
Saracu, parea cazut din luna cand il strigara astia, zise ca nu se astepta absolut deloc:)

Mijtooo subiectu'!! E si tragic, e si comic, e si adevarat!! :-)
Io vazui alaltaieri, Restul e tacere...e fain, insa iar prea romanesc, nu stiu cum altfel sa spun Sint niste scene faine, da' faine rau de la o inmormintare, pe care - pun pariu - ca numai noi le putem gusta!!

Mergi la inceput