Scandinavii... se intoarce (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil' [:)))] super banc!

Citeam ieri in ziarul local gotlandez, cum ca Charlotte nu castiga din cauza tradatorilor nordici , par exemple tara sora Finlanda...care dadu 12 puncte rusilor...cica ccc ca o consolare pentru ca acu' 2 ani la Atena le "furara" trofeul.

vere rusu' ma inclin!

La noi e soare si caldutz ceea ce va doresc si voua!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

RADAR

de unde se vede ca nu avem doar bucatari priceputi poate ma mai lasa astia cu radarul lor ca am deja 9 puncte - la 12 iar ma duc sa dau examen, sunt la al 2-lea carnet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

la noi a venit iarna (((
voljena,nu-mi mai aminti de puncte...mai ales ca am mai incasat 2 in locul jumatatii mele (m-a prostit ca eu conduceam,am trimis cecul si pe urma,uitindu-ma pe calendar, mi-am dat seama ca eu eram la munca in ziua cu pricina...).da' voi ati mai auzit de vreo autostrada pe lumea asta unde limita de viteza e de 60 km/h? daca nu,va zic eu ca se afla in dublin (si e unica autostrada ce strabate dublinul)
ma distreaza grozav politicienii irlandezi,prim ministrul si-a dat demisia acu citeva saptamini (sub suspiciuni ca ar fi luat mita de citeva zeci de mii de euro acu citiva zeci de ani buni si s-a hotarit sa demisioneze pina nu explodeaza rahatul)iar prim ministrul interimar a uitat sa-si inchida microfonul in sedinta parlamentara si l-a auzit toata tara cum i-a facut f*ckers pe ai din opozitie )))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

well, ceva-i putred in UK !! :-))
voljena, pai ar fi pacat sa va dispara politistii taman acu' de-s dati exemplu si pe-acilea (cica s-au inflitrat cu succes pe Internet si-au reusit sa salveze 131 de copii de la abuzuri sexuale. Acilea, saptamina trecuta, ditamai sefu' de politie fu prins cind invita o fata de 13 ani la o intilnire de alint ). Cu punctele, mare belea...si pe tine te prinsera cu 300 de mile la ora??? :-))
speed, alea 2 puncte, le meriti! Uite si tu ce nick ai :-))
narancea, respecte, respecte!!
Cit despre vreme, la noi e ca la Visby si cica in weekend se anunta 29 de grade...My God!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

ps> micuta mea m-a rugat sa aflu detalii de pe net despre cum si-a pierdut urechea Vincent van Golf !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

io-s cu capu rau, ca ma tot duc la concerte si simpozitoane. Am intrat numa sa va invideiz ca va distrati pe forumuri si s-o rog pe Doru sa-i transmita consortului ca am livrat cartea domnului Bentoiu care multumeste din suflet si considera ca Dvorak e un compozitor pe cinste:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Cit despre vreme, la noi e ca la Visby si cica in weekend se anunta 29 de grade...My God!!

"I am a deeply superficial person" - Andy Warhol

Noa nu ma mai joc! Ca la noi tot 18 grade raman maximele.... Si vreau si io sa stau la plaja putiiiiin, sa nu merg alba la Romanika de aci' de pe litoral .

Bey nu stiu altii cum incaseaza amenzi, dar barbate-miu incasa saptamana trecuta un radar de 41 km pe ora in loc de 30. Viteza de viteza, da? Nu stiu daca se exista puncte aici, politistu' nu zise nik si nici Ovi nu intreaba. Da' "potu" ii mare, fir-ar mama lui .
Pe mine insa ma bufni rasul cand politistul il intreba pe Ovi: "e ok daca va dau amenda?"

De fapt intrasem sa va spun somn usooooor!

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

La multi ani, MARA!
Volje sa-ti traiasca fetita:-)

cat despre radar...au chinezii pe www.antena3.ro/Metoda-inedita-de-evitare-a-amenzii-pentru-depasirea-vitezei-folosita-de-chinezi_bt_49067_ext.html" target="_blank"> mama lu' gadgetu .

quote:
Originally posted by voljena

RADAR

de unde se vede ca nu avem doar bucatari priceputi poate ma mai lasa astia cu radarul lor ca am deja 9 puncte - la 12 iar ma duc sa dau examen, sunt la al 2-lea carnet

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

lilanda , bancu asta ilustreaza f bine intelegerea dintre cele doua popoare vecine si pretine
Bafta azi la prezentare, tinem pumnii!

sabina, ii transmisei, zise ca e incantat si o sa transmita si lu Dvorak complimentele:) Apropos de carte, zilele trecute ii scrise editoru ca au vandut 500 de exemplare (ceea ce e f mult pt un subiect care nu iintereseaza pe mai nimeni:))) da' ca deocamdata nu vedem nici un ban de la ei

speed , ii explicasi pana la urma cum a ramas nenea Golfu intr-o ureche?:))

quote:
Originally posted by papadie
cat despre radar...au chinezii pe www.antena3.ro/Metoda-inedita-de-evitare-a-amenzii-pentru-depasirea-vitezei-folosita-de-chinezi_bt_49067_ext.html" target="_blank"> mama lu' gadgetu .

hahaha, ce sa spun, inventara chinezii roata. pai acilea se practica demult chestia cu cate o frunza pe numar si e si mult mai ieftina. Dealtfel auzii si aci despre numerele schimbatoare ale chinejilor da' n-a marcat pe nimeni pe nimeni stirea ca aci au ei si alte solutii. Io din fericire (?) nu am nevoie de nici unele ca la orele si in zona in care circul ar fi excelent daca as putea macar atinge viteza legala...si daca e si zi de greva abia merg cu vreo 5km/h:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

are careva iphone pe acilea ? ca nimic nu se poate pe el, cum dracu se pun poze, filmele cind le mut pe el imi dispare sonorul, inteleg ca word si excel si power point nu merg, dar zicea ca pdf filele s-ar deschide dar cum le bag pe el. ce rahat e cu apple asta

Mergi la inceput