Scandinavii... se intoarce (4)
Raspunsuri - Pagina 15
liris spune:
vreau si eu sa vad meciul asta ro-nl. cind este ? tot forumul vuieste ca ce tipi chipesi sunt pe la olandezi. asta stiu. is chipesi si olandezii aia obisnuiti, pe strada, darmite d'astia sportivi ... maninca bine, dorm bine, etc etc bine.
mihaela eu zic sa fie intr-un ceas bun si sa iasa toti cei noi frumosi si sanatosi.
Sabina spune:
Mihale,a tocmai ce-am dat-o in bara, i se misca un dinte de jos sofiei
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
mihaela_s spune:
liris, multzam! Sper ca vor fi sanatosi dintzocii, ca asa i-a avut si pe cei de lapte...
Meciul e in seara asta, la 20.45 ora europei de vest.
Sabinutz, pupam Sofia , e putin chinuitor, dar trece...mai ales ca va veni Zana Maselutza .
vorbe de copil...
Hobby
lilanda spune:
Cucuuu...io ma uit la meci la norvegieni, ca danejii dau Franta - Italia...intelesei io bine de la ei, ca Toni a simultat penalty-ul???
speed spune:
mda,s-a ispravit...pacat de bunatate de galerie (in afara de cintarile despre mame,bineinteles ))
ah well,ne-om mai vedea la mondiale )))
lilanda spune:
quote:
Originally posted by speed
da chiar asa impiedicati suntem...(((
daaa...asteptaram sa ne califice altii!! Eee, de-acu sintem mai relaxati Hai Olandaaa :-))
Tot io: voljena, ne poti oferi mai multe amanunte de la fata locului???
Rayuela spune:
Ce bataie am luat...phuuu,bine ca s-a terminat,ca altfel pleznea corazonu lu mama rayu:))
Intrebati de Bubu.Pai Bubu s-a saturat cu doi parinti microbisti,asa ca azi m-a interpelat foarte agresiv:mami,de ce tzipi asa??
trebe sa-mi revizuiesc atitudinea vis-a vis fotbal
Si ceva haios,da sa mor daca mai stiu daca am citi la scandinavi sau in alta parte pe forum.Cica sirbii ne-ar "lua" la injuraturi,pe vremea razboiului aveau una tare:"Vedea-ti-as casa la CNN"