Scandinavii... se intoarce (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

'nseara!
Rayu, o pagina doua mai in spate?

eu primii laptop de la ai mei(adica l-a adus mama, nu cadou )
maaa.eu credeam ca e bej. Da nu e bej. e cu niste desene funky rau de tot
Artist edition
altfel, e tare de tot jucaria :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by Rayuela
Si ceva haios,da sa mor daca mai stiu daca am citi la scandinavi sau in alta parte pe forum.Cica sirbii ne-ar "lua" la injuraturi,pe vremea razboiului aveau una tare:"Vedea-ti-as casa la CNN"

pai unde altundeva?!
aici sunt clasicii.
itsme

deci a pierdut Ro?
cu cit? pacat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

nu a fost sa fie, duca-se si sa nu mai aud de fotbal !

si diseara sa ii bata rusii pe suedezi si cu asta basta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by liris
deci a pierdut Ro?
cu cit? pacat ...

Aaaa, am scapat ieftin; doar 2-0!!

Rayu, haha, bag sama ca Ilie-un fel de Amelie; aseara numa' pe muteste am oftat. Da apropo, cre' ca nu v-am povestit cum a intrat musiuu' la apa; el care uraste apa :-)) Eram mai acu' vreo citeva zile pe plaja si batea un viiint numa' bun de-mpins marea la nemti. Dumnealui alerga dupa pietre, una din ele tocmai ce fu deviata-n zbor de vint, Ilie cu gura cascata dupa piatra si deodata...pleosec: s-o trezit cu apa la barbie. Mai, a intepenit! S-a uitat la apa si dup-aia, incet-inceeeetisor sa nu care cumva s-o miste, s-a-ntors la 180 de grade si la fel de precaut, o-nceput sa paseasca peste pietre pin'a ajuns la mal. A fost de milioane!!

Sabina, wowww Sa-l stapinesti si sa-l folosesti sanatoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

am si io o intrebare - cum se cheama joaca de prestara baietii nostri cu olandezii aia de jucara fotbal? ai nostri parca erau din alta editie... io ma gandesc sa ma mut cu strigaturile pe partea croatiei

la cursele de biciclete nu m-am bagat (nici la londra nici la brighton) ca io-s romanca si ma tem de www.telegraph.co.uk/global/main.jhtml?xml=/global/2005/08/16/exroman.xml" target="_blank">curent... si in plus nu am probleme cu petrolul... mai ales de cand mi-am luat carnet...si sa nu uit! - nici macar nu stiu sa merg pe bicicleta ... deh! copil crescut in centrul bucurestilor din parinti carieristi... am auzit pe unul comentand ca n-a durat mult cursa 'din pacate'

dar sa halesc am invatat - ia uite ce www.ananova.com/news/story/sm_2897712.html" target="_blank">bunataturi ma asteapta... sa mai ziceti ca englezii nu au bucatarie sofisticata...

bolovanul n-a sosit inca... cuie nu pun ca mi-e mila de pisoii care se plimba prin zona, gard nu se preteaza... si da, sper sa vina cu macaraua anunt cu 'no parking' nu are rost sa pun ca de ani incerc sa le explic prin viu grai si prin mail si degeaba... si nu-s turci, ci niste englezi aroganti si cu 2 fetze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by voljena

am si io o intrebare - cum se cheama joaca de prestara baietii nostri cu olandezii aia de jucara fotbal?

BAMBILICI!

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Hai ca o primesc si suedezii de la rusi...e 1-0 deja....

Mie aseara cel mai mult mi-a placut cand galeria romaneasca a cantat imnul pe stadion, era deja 2-0.

Ovi e de garda acum, n-am cu cine comenta, intelegeti nu?

Mai viu in pauza .

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Noa vad ca nici aici n-am cu cine vorbi.... Ma'c sa culc pruncele...

edit ca vorbeam la dezinformare .

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

v-a dat rusii la cap ! hahahahaha

davai russia !davai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Mygod,m-am ramolit de tot,daca incerc sa va amuz cu ce am citit cu doua pagini in urma.Sper sa nu ma duc de tot cu capu,acu in praf de facturi si rente la banca,hahhaha!!
In alta ordine de idei,suedezii am mincat bataie,si sa va zic sincer,nu m-am suparat:))Meritau,ca prea sint plini de aere si au impresia ca sint buricu pamintului,ma irita teribil atitudinea asta de aroganta,mai ales prin ziare!
Azi ziceau ca suedezii au fost prea:
1.batrini
2.lasi
3.obositi

Da n-ar zice ai dreacu nici sa-i bati:"Da domnule...rusii au fost mai buni,respectele noastre,jos palaria"

Of
hai Glad midsommar,scandinavi de pretutindeni!

Mergi la inceput