Scandinavii... se intoarce (4)
Raspunsuri - Pagina 14
voljena spune:
vai de capul nostru - www.dailymail.co.uk/news/article-1026561/Up-1-4-garages-run-dry-today-petrol-drought-worsens.html" target="_blank">benzina nu prea avem... si in plus si alte www.dailymail.co.uk/news/article-1026536/Id-says-vicar-row-Britains-gay-wedding-Anglican-church.html" target="_blank">griji (asta cred ca de la lipsa de benzina ni se trage )...
deschid casa de pariuri - am comandat un bolovan de vreo 200-250 kile sa trantesc pe gradina mea sa priceapa si vecinii mei ca acolo nu e parcarea lor... oare il fura si pe asta? ca avusei unul mai modest de vreo 25 de kile si-l facura disparut...
mihaela_s spune:
Sa vedeti ce stirba mica am eu ...
vorbe de copil...
Hobby
speed spune:
mihaela,felicitari stirbutei )) sper ca vine zina maseluta la noapte,rata e de 5 euro pentru primul dinte )))
voljena,lasa bolovanii si pune niste cuie!
itsme spune:
Mihaela, :-) ce dragalasa stirbutza ai!
voljena, dar un simplu panouas cu "No Parking" la intrarea gradinii nu functioneaza? sau ai vecini turci care nu stiu a citi?
tavarisci narancea, oceni haraso pe malurile Moscovei, mai trimite poze! ce faci, tot acolo esti? vezi ca se supara aia daca le iei drojdia din bere/tuica si o bagi la paine.
taman am citit un articol despre rusia si sunt toti alcoholici se pare, adica campioni mondiali. vorbea articolul chiar despre fete de 15 ani in nevoie de cura de desalcolizare...acuma as pune emoticonul ala unde-ti sar ochii din cap de uluiala dar n-am timp sa-l caut...
vezi ce faci acolo, spune nu la tabac si alcohol, ca cine mai stie ce patesti dupa aia, citim de tine prin ziare...
apropos de nici nu mai stiu ce, am citit undeva un clasament (neoficial) al primelor 10 natiuni la injuraturi...romania pe locul 1 biensur, iar suratele megiese din blocul de est tinanad aproape :-) La sarbi de exemplu, una din injuraturile citate era "vedea-ti-as casa pe CNN!" :-) (asta inventata recent, in anii 90 cand era razboi la dumnealor acolo)..
gata, pauza s-a terminat, hai Romania !!! (asta pentru contul zilei de maine)...
da' ce-i cu amorteala asta pe aici? vreti sa va amenit cu catalogul? eee...! :-)
Sabina spune:
Miha, dejaaaaaaaaa???
wow maiculita:)
da la cat i-au iesit dintii?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
mihaela_s spune:
Sabina, deja ...ne-a luat prin surprindere pe toti! Aveam experienta Dianei care a inceput dupa 7 ani...inca mai are masele de lapte...
Silviei i-au iesit primii 2 dinti la 5 luni, chiar in ziua cand le implinea. Nu stiu daca are legatura, copilasi de varsta ei carora le-au iesit dintii la 4 luni inca ii au pe toti...o singura fetita de aici din grupa ei, care a implinit 5 ani in aprilie si-a pierdut primul dintisor de vreo 2 saptamani...
istme, multzam!
speed, daca stiam, cotiza si Zana mai mult . Aseara i-a cazut si azi noapte zana si-a facut datoria...azi dimineata striga fericita din varful patului: Maaaaami, a trecut zana si mi-a lasat tie kronor -zece coroane. Cam circa 1 euroi .
voljena, bolovanul vine cu macaraua?
Io azi am asa o stare...
vorbe de copil...
Hobby
lilanda spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
speed, daca stiam, cotiza si Zana mai mult . Aseara i-a cazut si azi noapte zana si-a facut datoria...azi dimineata striga fericita din varful patului: Maaaaami, a trecut zana si mi-a lasat tie kronor -zece coroane. Cam circa 1 euroi .
Vaaaai ce zgirciti cu Zina Maseluta Ti kroner....pai cind o sa-i mai cada fetii dintii??? :-)) E-o scumpete, asa stirba
Deci, chiar si pe riu' Moskwa, conu' NN le are cu inchiriatu' Auzirati, daaa?
voljena, da' nu mai ieftin era un gard??? Plus ca va pazea de stalkers
Miine avem meci?...iar am neeeste emotii :-)
mihaela_s spune:
lil', noroc cu fata ca e mica si nu stie valoarea banului, ca de era si o coroana, pentru ea era la fel . Si cum voia o moneda, iar moneda mai valoroasa nu este...zana "s-a scos" ieftin!
peseu: ai emotii pentru olandezi?
Maine la 20.45 suntem pe pozitii!!!!!
vorbe de copil...
Hobby
Sabina spune:
LIl, bea o tarie pentru emotii:)), sotu meu zice ca se vor marca 5 goluri, da nu stie daca Olanda ne bate 5-0 sau 4-1
Mihaela, eu te sustin, macar acuma cat mai putem sa-i pacalim:)))
Se zice totusi ca dintii aparuti devreme se si schimba mai repede, Sofia e cu un an mai mare si nu da semne, dar ei i-a iesit primul dinte la 10 luni jumate, si al doilea la un an:))
Musiu cel mic e mai precoce, la 7 luni jumate primu si acu are deja 5!
si azi m-a strigat la suparare, mi-a zis mam-mam-mam:))
cand e vesel imi zice ba-ba-ba ba, oare ce-o fi insemnand asta?
Doru, de la voi din fotoliu cum se vede campionatu??
ce ma distreaza pe mine aia care cred pe bune ca olanda va juca la blat. alooo, lumea nu e becali's playground
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
liris spune:
vreau si eu sa vad meciul asta ro-nl. cind este ? tot forumul vuieste ca ce tipi chipesi sunt pe la olandezi. asta stiu. is chipesi si olandezii aia obisnuiti, pe strada, darmite d'astia sportivi ... maninca bine, dorm bine, etc etc bine.