Scandinavii... se intoarce (4)
Raspunsuri - Pagina 13
Sabina spune:
4-1.
noi pe astia vrem sa-i batem??????
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Rayu, nu pot sa-ti raspund decat cu o noua perla a sofiei, de acu un minut: toti francezii au pielea neagra?
Olanda joaca suuuper...m-as mira sa nu cistige campionatul!! Bravo lor...insa noua ne va fi greu al naibii!!
DE la francezi mi-a placut Ribery ala, nr. 22 (cum joaca, am zis, ca iar ne arata itsmenutza realitatea ).
Si o store de la daneji: "Buffon ii mai tine-n viata pe italieni"!!
mihaela_s spune:
Sabina, super remarca Sofiei!
Olanda joaca mey frate...e sageata portocalie, bomba portocalie...io nu cred ca putem sa-i batem. I-am batut in calificari, da' asta e alta echipa...zau daca ii recunosc!
vorbe de copil...
Hobby
itsme spune:
Lulutz, acuma te rog nu te retine, io numa' am facut asa, o observatie, n-am dat cu paru' :-) Dar daca vrei sa vezi despre ce e vorba uite aici pe cei doi www.tribuneindia.com/2004/20040706/sp5.jpg" target="_blank">impricinati
:-) Na spune si tu, de care ti-e mai pofta sa-l vezi fara camasuta? A?:-)
Oricum, pentru Sabina, daca nu a fost clar, uite aici obectu' viselor mele. Sa stii ca are dreptate Sofia, aia ma intrebam si eu in legatura cu echipa franceza :-)
Rayou, te pup si I miss you si pe d-ra Bubu. Ea cum vede evenimentele? Ia mai povesteste mataluta ce si cum, pliz...:-) Pupici si o bere de la moi. Si lasa-i pe francezi, ca aia sunt specializati in branza, vin si filozofii, nu la sporturi :-) Nu plange prea tare pentru ei, parerea mea. Io la fotbal tin cu Spania si Portugalia, si mai nou si cu Portocalia de holandica, ca facura aia frumos asta seara, si au si niste baieti frumusei (desi nu la modul dezbracat de tricou, doar asa, de stat cu ei de vorba la o coada la butelie, sau la un suc, ceva).
Mihaela, si pe tine te pup si te admir (referitor la limba suedezilor). Eu una, asa desteapta si modesta cum m-a facut mama, la limba aia totusi nu cred ca m-as bunghi. In concluzie, jos cu palaria la toate scandinavele care o dau pe alte limbi (inclusa si doamna lulutza cu daneza ei, adela, conu' Abdula, etc). Eu de aia va respect si va admir :-)
OK, sa va zic eu cum e cu olandezii (ca ne-a spus acuma la televizor). In meciul cu romanii, antrenorul lor are tot interesul sa-i odihneasca pe echipa de baza ca nu mai are rost sa se dea in stambe ca si asa sunt calificati (am incheiat citatul). Acuma (asta e o observatie proprie), jucand cu romanii mai e pericol si de accident la cap prin saritura, asa ca bietul antrenor danez nu are alta solutie decat sa scoata la interval niste jucatori asa, mai tantalai, de care sa nu-i para prea rau daca se accidenteaza sau mor pe teren, sau se obosesc prea tare. Profitand de acest moment de slabiciune al echipei portocalii, tricolori vor putea sa se desfasoare si chiar la o adica sa-i bata pe olandezi (aia de categoria 2), asa ca minunea e posibila. Daca fratii nostri de ginta latina de asemenea fac un egal in meciul dintre ei, nu coteaza ce fac romanii, ca au facut altii treaba pentru ei (asta e pur spirit romanesc in actiune) si se califica romanii de asemenea. Francezii sau italienii au doar sansa daca Romania ia bataie de la Olandezi iar intre ei e un invingator. Eu asa imi explic situatia, dar se poate sa ma insel.
Oricum, bravo lor, in primul meci au fost cam impiedecati si boring de mai ca era sa anulez abonamentul de radio-tv (ma refer la triculorii nostri)
Cu respect, a dvs doamna Minoiu. (cine nu intelege aluzia are voie sa-l viseze pe Ronaldito dezbracat, aici am stabilit stacheta :-)
Va salutez cu respectele mele.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by itsme
Lulutz, acuma te rog nu te retine, io numa' am facut asa, o observatie, n-am dat cu paru' :-) Dar daca vrei sa vezi despre ce e vorba uite aici pe cei doi www.tribuneindia.com/2004/20040706/sp5.jpg" target="_blank">impricinati
:-) Na spune si tu, de care ti-e mai pofta sa-l vezi fara camasuta? A?:-)
Acu' ce sa mai spun?? Ca nu-nteleg aluzia cu Minoiu?? :-)) S-adicatelea te-ai uitat iar la meci avant le temps??
Hai ca daca tot comentam noi acilea "minut cu minut", aseara la daneji dadura niste interviuri cu italienii si francezii care, citez, sint pe picior de plecare. Fu intrebat antrenoru' Frantei, ca ce sanse mai au ei dupa meciul de ieri. Raspunsul fu unu' frumos, cum ca Franta a jucat ieri sa cistige si n-a putut, asa ca n-are rost sa mai vorbeasca despre alte sanse. EEhhhh si cind le venii rindul italienilor, mamma mia, "pai noi inca avem sanse, ala n-a fost penalty, arbitrul s-a inselat si al' de sus a tinut cu squadra"...haha
In alta ordine de idei, pe mine ma trezeste de freo doo zile vecinu' la ora 6 (ca deh, de la 4 e deja ziua) cu muzica...de opera (Traviata). Acu' vorba lu' mama Rayu: ce dreac sa fac?? Sa zic mersi ca nu-s manele, nu???
speed spune:
mneata
se pare ca irlanda a votat "nu" pentru lisbon treaty.tratat care se pare ca a fost respins de franta si olanda,dar ratificat de toate celelalte tari din EU...well,om trai si om vedea...oricum se prevede un nou referendum catre sfirsitul anului in care acelasi tratat va fi supus votarii cu alta palarie insa ))
ps.m-am tot uitat la poze da tot pe ronaldo il votez ))
ce ma aiureste putin e faptul ca am vazut multi jucatori pensati...imi si inchipui ca mai nou pregatirile in vederea unui meci televizat includ si o vizita la salonul de cosmetica,for god's sake! )) si nu,nu exista travellers in echipa nationala irlandeza...ma apuc sa-mi scriu scrisoarea de protest ))
aecnaran spune:
helouuuuuuuuu nice guys
cum mai merg treburile aici la voi ? aaaaaaaaa toate bune ? si Mutu a dat ieri in bara ..... u ha da da
sper ca sunteti bine
si a data Mutu in bara hahahaha
Rayuela spune:
Bravo Suedia!!!Ce v-ati face voi fara imigranti,hhahaaa,noroc cu Zlatan ,cu paru lui negru,ca numa asa mai baga si ei un gol ici colo:))
Uite d'aia e cazu sa-mi pun o bere
aecnaran spune:
ce Zlatan sau Bulan cum il cheama pe negru ala, nu auzi ca a dat Mutu in bara !
http://www.youtube.com/watch?v=Lk6tJxkcw1Q
http://www.youtube.com/watch?v=vsnAai23pVE
sa dea si Zlatan ala in bara, daca poate !
mihaela_s spune:
Zdrastvuite NN!
Da' e krasiva viata in Moscova, veni si la voi vara hmmmm?
Vezi urmatorul meci, cred ca Zlatan o da in www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/fotbollsem2008/gruppd/article2688312.ab" target="_blank">bara de tot!
Hai sa aveti o duminica!
vorbe de copil...
Hobby