Scandinavii... se intoarce (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Pfffuii...adica tre' sa batem noi Olanda acu??? Asa sa fie!!
Io nu m-am uitat la tot meciul, ca ccc cu Ilie asta-l meu nici nu pot sa ma exprim; de cite ori scot un offf ori aiii ori mai rau, s-apuca sa latre ca zurliu...mi-or fost de-ajuns doo goluri!! Noah, da' din ce-am vazut, mi-a placut...

Tot io: adica iar tre' sa tin cu Olanda?? Ca daca Olanda bate Franta, noi am avea sanse la calificare si c-un egal??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

LIl, tre sa batem olanda, pt ca daca nu-i batem, depindem de meci nul italia franta:)

Rayu, despre mutu sofia a zis:
de ce plange asta? ce, e gheorghita???

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

acuma lasind meciul romaniei la o parte,eu am o problema maaaaare ...chiar n-a mai lesinat nimeni cind si-a dat ronaldo jos tricoul? )))) is eu in criza virstei mijlocii? )))
hai olanda!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

speed, de poza asta zici?? Mie-mi place si nr 4!!!
Sabinelu, ai dreptate Da' macar am avea sanse mai mari, nu??
Yeesss...gol Olanda!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

bre, io v-am spus mai de mult ca nu te poti baza pe Mutu asta ca se drogheaza, dar cine sa ma auda? eu n-am vazut meciul ca sunt pe tarla acuma, dar am pus la inregistrat si vedem diseara cu famelionul cand ne reunim de pe campiile muncii. Sosu' a zis ca daca ma uit la scor si ii spun ma divorteaza, asa ca eu numa' m-am uitat la scor, de spus nu i-am spus nimic, iar diseara o sa "act surprised" :-) Ma distreaza ca noi asa am vazut tot campionatul (adica inregistrat si mai tarziu), iar eu nu ma pot abtine si ma uit la scoruri dinainte, chestie care il streseaza teribil pe consort in timpul meciului (adica nu numai ca are bietul emotii pentru joc, dar se mai teme si de mine ca scap porumbelul si slobozesc scorul :-). Anyway, la alea plicticoase rau, desi nu vrea sa stie scorul, ma intreaba "in meciul asta se mai intampla ceva interesant? pot sa skip? Da' sa nu'mi spui scorul !!!" :-) Acuma ori vrei, ori nu vrei, eu nu inteleg atitudini de felul asta...
mai, lasati mai copilul in pace (la sarmanul Ronaldo ma refer), ca numai voi si copila mea aveti nevoie de saruri cand isi arata ala pectoralii. La ea e de inteles, ca are abundenta de hormoni la varsta ei, dar voi ce scuza aveti? trecurati in zona interzisa :-). La mine e mai simplu: daca se excita copila, pentru mine e off-limits. Eu ca atare sufar ca nu-si scoate Scolari tricoul :-) (cu alte cuvinte ma multumesc si eu cu ce a mai ramas)

Va pup, eu va mai citesc dar ba mi-e lene sa scriu, ba sunt o'cupata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Daaaaa fain meci fu! mai eu ii acord lui Mutu circumstante atenuante...noa a fost si la el vineri 13! Pacat de ratare, era tare afectat, chit ca asta nu schimba nimic....

speed, asa striga ggg galeria , cred ca sunt in majoritate stelisti .

(Pre)cum va spuneam, io ma uit la fotbal, nu ma momiti pe aici....

istme ! Ce bine imi pare sa te "vad"!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

tot io...lil' te dai la suedeji hmmmm?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by lilanda

speed, de poza asta zici??

sweet mother of god!!!
itsme,nu ma mai necaji si tu ca deja incep sa ma simt ca demi moore!! ))
mihaela,galeria a fost nemaipomenita,stelisti sau nu,cu mamele lor sau ale altcuiva ))) sincer nu ma asteptam...)))
da m-au infuriat tare comentatorii irlandezi si cred ca o sa fac o plingere in scris...cind a aparut banel pe teren au zis ca face parte din roma community si ce greu le e celor din roma community sa joace in echipa nationala romana...no eu nu ma pronunt asupra chestiei respective doar ca stiu ca in echipa nationala irlandeza nu e nici un reprezentant al travellers community...(adica nomazii irlandezi) las' ca le arat eu...da intii ma documentez sa nu-si fi facut aparitia vreun traveller in echipa lor nationala si eu sa nu fi stiut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

of....itsme,nu ti-am mai spus de mult,esti teribila,parol:))

P.s.-deci mama rayu e Pa....daca cistiga o Olanda ,e bine?
Io ce dracu fac,ca iubesc Franta???
Ha???
Of viata mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rayu, nu pot sa-ti raspund decat cu o noua perla a sofiei, de acu un minut: toti francezii au pielea neagra?

Itsme io nu stiu cum arata Scolari:-)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput