Scandinavii... se intoarce (4)
Raspunsuri - Pagina 11
mihaela_s spune:
Azi mai termina un sfert din familion scoala...avura festivitate cu cantece si picnic. Incepu vacanta!
Mey, io cand ma uit la fotbal, ma uit la fotbal .
tatic, placut casutza, gardul si pavajul! Spor mai departe! Noi suntem inca la interioare, sper ca dupa vacanta sa-l terminam .
Tot astept sa-mi revina inspiratia...si te urmaresc din umbra....
vorbe de copil...
Hobby
liris spune:
la noi in casa numai fi-miu de 20 de luni e interesat in minge. foarte interesat chiar ...
in rest ... nici n-avem cablu.
Mihaela, felicitari! e super ultima zi de scoala. ptr ea as mai fi scolarita o data.
Sabina spune:
Mara, cred ca e
www.realitatea.net/turnul-bisericii-evanghelice-din-bistrita-doborat-de-un-incendiu_297382.html" target="_blank">tristete acu in bistrita, nu?
:((((((((((
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
mara03 spune:
buna fetele si baietii!
da, e tristete mare in bistrita. si acum e lume care plange langa biserica. totul e paralizat in oras. s-au anulat si concertele electorale, si zilele bistritei si festivalul "nunta zamfirei". toti banii vor fi redirectinati pentru reconstructia bisericii.
noi am fost acolo de la inceputul incendiului. mergeam acasa din parc. nu pot sa descriu in cuvinte ce era acolo. tudor a inceput sa planga pentru floricelele din parcul de langa catedrala. vreo jumatate de ora a plans si dupa ce am ajuns acasa.
ionu' a facut niste poze
lilanda, da ioana mai scrie. ea zice ca in toamna o sa fie gata. toata lumea o streseaza. cei de la polirom i-au dat o bursa de o jumatate de an pentru ca s-a hotarat sa publice la ei urmatoarea carte. asa ca e oarecum presata si de ei. nu are un termen limita dar o suna periodic sa o intrebe cum merge scrisul. asa ca asteptam cu totii.
pup! revin!
mihaela_s spune:
Sper ca va uitati la meci , macar de dragul romanasilor .
HAI ROMAAAAANIIIIIAAAAA!!!!!
vorbe de copil...
Hobby
lilanda spune:
hai Romaniaaa (am emotii :-) Am si alti sustinatori pe linga mine...
mara, sa ma anunti cind ii gata cartea!!
speed spune:
phhhhhooooaaaa....ce mai meci de meci...de cind si-a dat ronaldo jos tricoul la sfirsitul meciului n-am mai avut asa palpitatii....bravo dragutilor ,chiar daca nu ne calificam a fost un meci pe cinste...
am auzit eu bine sau chiar zbierau tribunele "pe ei,pe ei,pe ei,pe mama lor!"???!!! oricum nu credeam sa avem asa galerie...
Rayuela spune:
Nu am mai injurat in halul asta de la Eurovizion incoa:))
Mutu,ca sa zic asa,a dat un gol, si a ratat un gol...asa ca e zero.
Am zis!
Rayuela spune:
vad ca vorbesc sigura,da nu-i bai,sint obisnuita:))
Deci sa va povestesc:Nici nu am apucat sa zbier de final gooooooooool,ca ne-au tras-o italieni..
Asa ceva...