Puiuti de Randunici 2008 !! (20)
Raspunsuri - Pagina 18
amira_roxana spune:
eu incerc sa nu fiu dar aseara am cantarit-o pe Amira si saptamana asta care a trecut nu a luat deloc in greutate, doar cu laptele meu! oare de ce? in alta ordine de idei, a inceput sa ia bibe, cam 90 ml max, cred ca e putin pt ea, dar mai bine asa decat deloc, cred! am o problema cu sanii, nu pot sa ma mulg (nu stiu de ce) si ma dor de mor! astept sa vina mama sa ma duc si eu linistita sa fac un dush mai fierbinte, poate si-or da drumul! dak nu cred ca mama azi o sa aiba program de supt tzitzi, sa vada si ea cum e! greu frate, greu! sunt destul de chiauna in continuare de la medicamentele alea, dar constat o oarecare imbunatatire!
simo, bafta cu analizele!
astept poze de la botezuri sa ma binedispun!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
kitzy spune:
Naty sper sa-si pastreze figura asta expresiva si pe cand mai creste
Lyvy chiar ca e pufoasa, imi vine s-o pap cand vad ce cute a facut
Gudinde, Simo multumim mult de urari!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
amira_roxana spune:
kitzy diana are ochi albastri? e frumoasa foc!
pozici
pozici noi
kitzy spune:
Roxana da, deocamdata are ochi albastru-inchis, sunt curioasa pana la urma ce culoare ii ramane, eu sper ca tot albastri
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
ada29 spune:
La Multi Ani Clau!
La multe lunisoare si ani bb Mihai de Zozelina!
La multe lunisoare si ani bb Tudor de Maria!
O zi buna tuturor.
Ada
luny spune:
cuscra ff misto costumasul Debenhams! Ti-am zis ca-s fan, rochia mea de la botez, tot de acolo e!
naty, ci intarziere ii urez randunoiului tau LA MULTI ANI, sanatate si noroc!..ati fost superbe la botez!!!
CLAU, LA MULTI AAAAAAANI, SA FII SANATOASA SI FERICITA IMPREUNA CU CEI DRAGI!!
GECKO plina de aventuri ai fost ieri!
revin cu pove de la botez, pozele mai tarziu!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
amira_roxana spune:
mamaruta pt bubitele de pe fata: nu o spala cu apa de la robinet, sterge doar cu ser fiziologic, apa termala si foloseste crema hipoalergenica de la mustela pt fata! succes!
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
unde sunteti? va refaceti dupa petrecrile de ieri? de, eu dak am fost cuminte si nu am petrecut...
pozici
pozici noi
natynic spune:
Luny, asteptam poze. Idem Stela, Cleme si Sovi (cu care m-am sms-uit, ne-am declarat ambele zdrobite de oboseala si am decis de comun acord ca pana la nunta copiilor nostri nu mai dam nici o masa mare )
Vreau sa ies la plimbare dar Iulia doarme adanc; si o las, caci tare agitata a mai fost. M-am mai linistit cand au zis si Clau si Tuchi ca si la copiii lor a fost la fel. Probabil a fost ca un soc pt ea, atata agitatie...Si macar Clau, tu ai putut sa o trimiti pe Rebe cu mama ta acasa; la mine, amandoua bunicile Iuliei nici macar n-au schitat gestul sa stea cu ea acolo in separeu (ce sa mai zic sa o duca acasa!) desi amandoua se plictiseau ca nu-s genul petrecaret. Asa incat eu am fost intr-o permanenta pendulare, inevitabila-fiindca ea a plans mult si nu se auzea din sala mare deci trebuia controlat mereu. N-am mancat decat antreurile (si pe alea pt ca a venit Maxinne sa stea cu Iulia si sa ma trimita la masa), in rest n-am putut nimic. Dar, in fine, daca pt ceilalti a fost faina petrecerea sunt multumita, vreau doar sa o vad iar linistita pe micuta mea.
Fug ca plange! Iesim!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
lyvy spune:
Gecko, esti superhaioasa ca de obicei!!! ne inveselesti diminetile!!
Simo, Roxana, fuse bine, da la mine acuma e 4-a oara, din ce in ce mai bine sper, usor , usor, imi pierd fecioria
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii