Puiuti de Randunici 2008 !! (20)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
lyvy spune:
CLAU, LA MULTI ANI DRAGA MEA!!!
SA FII IUBITA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA!!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lyvy spune:
Luny, tu nu sari cu poze??????
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
buna fetele! am avut un bb super cuminte ieri, papacios si nanicios, insa azi noapte si-a cam facut de cap...a devenit zbieracios si colicios...vreo 2 ore si a reinceput de dimineata, cu noapte in cap...asa ca ochii mei sunt undeva, prin gura!
am descoperit metoda optima de a spala ceva rufe, ca nu mai reuseam sa gasesc timp de pus masina...pun rufele de cu seara in masina, detergentul si o pregatesc, numai sa apas pe butoane si atat, iar cand se trezeste teo sa isi ceara drepturile, la 5-6 dimineata, apas butoanele si eu imi vad de treaba(alaptat si apoi nani)....asa ca, dupa masa urmatoare, la 9-10 , am rufele spalate, numai bune de intins :) si uite asa fac economie de timp!
acum astept sa plece marcel la spital, sa vina cu vesti...mama nu a reusit sa afle mare lucru, sunt tare zgarcite in informatii asistentele de acolo, iar dr. de garda ne-a spus destul de putin...acum sper sa dea marcel de dr. care se ocupa de alex si sa ne dea mai multe detalii. ea se simte bine, dar era suparata ca i-au luat iar sange pt analize si ca a durut-o...in schimb, biata mama e obosita, ca e nedormita...vechea problema, cu insotitorii care nu au unde sa doarma!!! culmea e ca mai si platesc!!! nu e mult deloc, dar...mi se pare o idiotenie sa-l tii pe omul ala in pat cu pacientul sau pe scaun!!! au renovat, au facut frumos, dar la asta nu s-au gandit! macar un pat pliant! traim in Romania...
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
clau, LA MULTI ANI!!!! sa fii fericita alaturi de toti dragii tai!
gecko, ai facut cucui? hahahaha! am numarat si eu ca si vio...de 18 ori te-ai dat cu capul!
naty, cand incepusem sa am o unda de regret ca nu fac botez cu petrecere mare, am vazut postarile tare, care mi-au intarit ideea ca mai bine fara:))) mie imi intrase in cap sa merg la tara sa fac acolo....e superba locatia, dar e bataie de cap si o sa mi-l umplu si eu de cucuie:))
mai aveam de zis, dar neuronul amortit....tre sa-l pun pe al meu sa-mi mai ia o prajiturica:))) poate mi se trezesc si mie simturile.
editez: mamaruta:REVIKEN....la cata reclama ii fac, ar trebui aia care l-au produs sa-mi dea comision:))) si ai grija sa nu fie imbracata prea gros...
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
cleme spune:
Buna fetele! Am aparut si noi, ieri am fost prea obosita (doar 4 ore de somn) si pitica fff agitata (perfect normal datorita agitatiei de la botez). Momentan nu am poze, am avut un fotograf care mi le da in 2-3 zile, tot ce am sint din aparatul meu de la restaurant. In mare a fost frumos, exceptind faptul ca unii "prieteni" nu au venit si nici nu au binevoit sa anunte dar asta e, am ajuns acasa pe la 1.00 si la 5.30 mi-a dat pitica scularea. Pitica a fost cuminte, la biserica a adormit in bratele nasei , s-a trezit cind a bagat-o in apa si a plins doar la imbracat si Naty si soacra-mea la restaurant a stat cu ea in brate la inceput sa se laude si cind a inceput sa plinga a venit sa tipe la noi ca-i e copilului foame (e greu sa faci un biberon cu lapte) si ca nu ne intereseaza de ea si acum tot ea e suparata pt ca s-a luat fii-su de ea!!! (asta in timp ce primeam invitatii)
In alta ordine de idei aseara ne-am vaccinat si e cam miorlaita pitica si sint cam suparata pt ca e a doua luna in care ia in greutate la limita, doar 730 grame (cred ca tine la silueta de acum), pediatra a zis ca s-ar putea sa fie si din cauza ca e doar de 2 sapt pe lapte praf si dupa una de urlete in care nu se satura, daca continua asa o sa schimbam laptele, momentan notez cit si la ce interval maninca.
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
cleme spune:
Si nu in ultimul rind: LA MULTI ANI Clau si ginereului meu, TUDOR sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de lucruri bune!
Roxana (ce albastra te-ai facut) daca vrei iti dau totusi pompa de la mine, ca si-asa sta in debara si mie nu-mi tb, poate te descurci mai bine cu ea.
Ariel ma bucur ca nu a fost mai rau cu Alexuta si multe felicitari si pt puiutii crestinati ieri asteptam sa vedem poze.
Mama ce miorlaita e fii-mea de la vaccin (mi-a zis pediatra ca se poate intimpla asa), prevad o zi taaaareeeee lunga
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
gecko spune:
numarati dragele mele...numarati...dar strategia mea este buna...dau cu capul de perete...mi se edematiaza neuronul...si gandesc bine...daca e tot sa am numa' unu atunci baremi sa fie maaaaaaaaareeee.
vio...frumoasa culoare...uite asa mi-am amintit ca trebe sa ma colorez si eu.
clauclau spune:
Multumesc mult dragelor, sunteti niste dragute ca intotdeauna!
Offfff, m-a chiaunit Rebecca pana la ora asta, tare agitata a mai fost de cand s-a trezit ( 6 dimi ). Abia acum a luat-o somnul in carucior cand voiam sa o scot afara sa se linisteasca. Asa ca mai stau putin in casa...
Ieri am tot umblat cu ea si a fost cumintica, am fost prin Plaza la cumparaturi si a papat acolo! Apoi la socrii la masa si am venit acasa pe la 5, iar la 7 a iesit randunoiul cu copiii afara ca eu aveam ceva treaba cu niste acte.
Am primit sambata dvd-urile de la petrecerea Rebeccai de la botez si m-am delectat toata ziua cu ele ( sunt 5 la numar ). Am si un cd cu poze si cand o sa am putin timp o sa descarc cateva.
Merg sa mananc ceva si revin...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Bine v-am gasit!
La Multi Ani, Clau!!! Sa fii sanatoasa si fericita si iubita, si toate dorintele sa ti se implineasca! Si sa ne traiasca fetele, sa creasca mari! Nu imi vine sa cred ca au trecut deja trei luni...Pup Rebeccutza frumoasa si mamica ei sarbatorita .
Sa creasca mari si Tudor-de-Marie si Mihai-de-Zoze ! Sa fiti sanatosi si voiosi!!!
Va multumesc tuturor pentru urarile de ieri ( Gecko, esti mortala cum incepi tu ziua neuitand pe nimeni, niciodata ), sunteti niste dragute ca nu ne-ati uitat! Am sarbatorit copilul pe drum, ca abia aseara am ajuns acasa. Azi am fost la doctor, ca a vrut sa o vada si la fix trei luni, asa ca la trei luni si o zi raportam 61cm si 5750g
.
Despre vacanta sunt multe de povestit...Ce e important insa este ca Sophie ( ca asa am ajuns sa ii spunem, din cauza sora-mii care a propovaduit varianta asta a numelui ei, de nu ii mai spune nimeni bietului copil pe nume asa cum intentiona mama ei ) a fost extrem de cooperanta, atat pe drum, cat si in zilele in care am stat acolo. Nu a plans, nu a racit ( am avut doua zile de ploaie grea ), a mancat in cele mai nastrusnice locuri ( cabine de proba, statii de metrou, carciumi, cafenele, parcuri etc...), a capatat chiloti curati aidoma, i-a lasat pe parintii ei sa viziteze tot ce au vrut...nu stiu, sunt multe de zis, a fost minunat! Abia astept anul urmator sa repetam experienta. O sa pun si poze curand ( destul de greu, ca sunt cam o mie din care sa selectez ).
Nu am citit decat capitolul de fata, si deja am multe intrebari: Ariel, ce e in neregula cu Alexutza? Gudinde, ce ai patit la picioare? Tuchita, unde pleci? Si cu ce gresi bietul randunoi?Roxana, sorry tare pentru toate complicatiile date de tratament..Uf, tare pe langa mai sunt! Stiu ca mai simplu ar fi sa citesc din urma, insa pana o fac, sa stiti ca va urez tuturor sanatate si insanatosiri rapide!
Nu inchei inainte de a felicita piticii proaspat crestinati Iulia, Sasha, Teo, Cleme si Matty! Am vazut poze de Iulie scumpa, leita tati ( sorry, Naty )! Abia astept sa ii vedem si pe ceilalti!
Fug la despachetat bagaje! Pupam toate mamicile si toti puii mici!!!
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE