Puiuti de Randunici 2008 !! (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gecko,tare faza-am inceput ziua bine,razand de numa!
Vio,felicitari pt coloraresi Barosanelul nu mai vomita in jet...ieri am fost plecati ,si nu a varsat deloc,deci se poate,da cum ziceam, numai in deplasari se comporta ireprosabil
Naty,nu pui poze??
Cristina,si eu sunt treaza de la 6,30...de la un timp numai la ora asta se trezeste Odorul

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Simo - ai mai primit ceva rezultate la analizele Barosanelului?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

LA MULTI ANI, CLAU! Sanatate, fericire alaturi de familie si sa vezi numai zambete pe chipul copiilor tai!

Am fugit la culcare ca acus se face ziua si mi se trezeste prichindelul.

Va pup! Sa aveti o zi frumoasa!!!

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

LA multi ani!!! cuscra Draga Sa fii sanatoasa , fericita alaturi de cei doi copii frumosi care se converseaza, si sa ai parte numai de bucurii in viatza , iar azi sa-ti fie ziua luminata , linistita si calduroasa.!!!! Pupici si LA MULTI ANI!!!!!!

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Cristina, cuscra, cat esti tu de atenta si de draguta cu mine! Multumesc de invitatia la , as bea chiar 2! Thea cam are acelasi program cu Vladic (sau invers), numai ca ea, dc se trezeste, vrea conversatie (si mai tre' s-o si tin de manuta, "sa-i dau putere" sa faca kk )asa ca nu-i chip sa fiu prezenta la cafea dimineata...Dar e buna la orice ora!
Cat despre "absentat" de pe crenguta...am fost si n-am fost prezenta: am citit tot, dar am avut (si inca mai am) o stare aiurea...Si am accentuat aceasta stare intrand pe forumul Organizatiei EMMA (povestile mamelor de ingeri...). Asa ca o sa revin cu comentarii ceva mai tarziu, cand o sa ma simt mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cristina,la 10 ma duc sa iau rezultatele!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

LA MULTI ANI CLAU!

LA MULTI ANI BB TUDOR DE MARIA, BB MIHAI DE ZOZELA!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Simo - tinem pumnii sa vii cu vesti bune!

Alice - intr-adevar e greu sa fii mamica de ingeras si nu cred ca exista cuvinte suficiente pentru a consola...am fost o singura data in situatia in care a trebuit sa fiu alaturi de o mamica, al carei pui se stingea si urma sa devina ingeras si niciodata nu m-am simtit mai neputincioasa decat atunci, pentru ca nu aveam cum s-o incurajez, sustin...e foarte trist ca se intampla astfel de lucruri, dar sa ne gandim ca numai cei mai buni pleaca sus si devin ingeras. E un privilegiu, care e greu de suportat de cei care raman, adica de parinti. Alice, sper sa-ti treaca starea asta, nu-s buna oricum la vorba in situatii din astea. Bucura-te de minunea matinala din dotare si savureaza fiecare clipa alaturi de ea

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

bai ce bine ma simt cand vad ca nu sunt singura cu neuronii plecati pe campii! ( gecko) dar cred ca ar face bine sa se mai si intoarca, nu-i asa?

lyvy cum fuse cu ?

ali si tu ?

vezi mai tuchi poate merge asa si la voi?!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Naty am vazut pozele de la botez, sunt suberbe si ce mare a crescut Iulia...e o scumpa, ca si mami de altfel

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput