Puiuti de Randunici 2008 !! (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Geckoooo, e 7 fara 5, pot cafeaaaa? Pleaseeee!

LA MULTI ANI, CLAU!!!
Sa fii fericita si vesnic tanara alaturi de sotul iubit si de cele 2 mici minuni fantastice pe care le ai!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

LA MULTI ANI CLAU!!!

La multe luni Tudor-Stefan si Mihai!

Cuscra Alice - hai la ! Ai cam lipsit ieri

Naty - asa mama, asa fiica! Sunteti niste frumoase!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Violeta, felcitari pt colorare, acum suntem "imbracate" la fel!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

stiu eu ca de fapt copiii sunt cuminti, doar voi, mame insomniace, va treziti cu noaptea in cap si stricati somnul puiutilor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gecko

stiu eu ca de fapt copiii sunt cuminti, doar voi, mame insomniace, va treziti cu noaptea in cap si stricati somnul puiutilor.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

m-ai deconspirat!

Cand continui povestea nasterii? ca doar si tu ai copil cuminte

Vladic
Daria

Mergi la inceput

quote:

cand ma hotarasc daca experienta nasterii propriu-zise a fost una placuta sau nu. momentan sunt in-between.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gecko

quote:

cand ma hotarasc daca experienta nasterii propriu-zise a fost una placuta sau nu. momentan sunt in-between.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Pai mai infloreste si tu acolo, sa aiba ce citi cel mai frumos din orasul asta pe cand creste mare. Versiunea necenzurata o scrii mai tarziu si ne-o postezi pe privat Eu asa am facut la Vladic.

Vladic
Daria

Mergi la inceput

pana una alta va spun cum a decurs bebe control.

plec din casa la 9 ca sa prind autobuzul de 9:12 si sa ajung la programarea de 9:30. cand ajung aproape de statie...trece autobuzul prin fata mea (era 9:10, deci 2 minute mai degraba). ma uit pe orar...am altul la 9:27. cam tarzior dar il voi lua pe ala. cabinetul medical nu e departe dar e de mers la deal si cu carutul e mai greu. se face 9:27...apare autobuzul (asta nu a stiut sa ajunga mai repede) dar surpriza...neplacuta...e autobuz de tip vechi...fara facilitati pentru urcat cu carutul. soferul opreste, chiar daca nu i-am facut semn, si imi zice sa strang carutul daca vreau sa urc. ete fisss...ca parca eu stiu cum se strange carutul...da ce ...m-o facut mama inginer?....si chiar daca as sti...in timpul asta ce sa fac cu Patrick?...sa mi-l pun in cap? astept urmatorul autobuz de 9:42...vine la timp...e si de tip nou...ajung la cabinet...iar surpriza...neplacuta...nu are rampa pt urcat cu rotile...las carutul afara...iar flacaul in spate si intru. receptionistele imi baga sub nas o gramada de hartogaraie...cu o mana scriu pe formularele puse pe scaun (masa nu exista)...cu cealalta imi tin bursucul agitat pe umar. la un moment dat o baba de 170 de ani (ce arata ca atare) vine si se ofera sa il tina ea pe Patrick...ma uit lung la ea...evaluez situatia...NUUUUUUUUU....e mai sigur in balansul fragil de la mine pe umar.
termin de completat hartiile...i le dau receptionistei care imi zice ca am avut programare la ora 9 si nu 9:30 si ca sunt in intarziere si va trebui sa vin altadata. ma uit blocata la ea...care ora 9?...ea o tine pe a ei....ii explic ca nu sunt proasta si ca programarea e pe 9:30 dar are intr-adevar sunt in intarziere...dar oricum...nu sunt eu de vina ci transportul public.
vad ca nu e de urnit si o las balta...ii zic sa imi faca programare peste 2 saptamani (sa imi faca atunci consultul de 6 saptamani odata cu imunizarea). imi face programarea...iau cartea de vizita si cu bursucul pe umar si cu carotida pulsand de nervi ies afara....o cucoana cocheta ma interpeleaza...e fata sau baiat?...e baiat...ce varsta are?...6 saptamani...aha...postnatal depression (referire directa la carotida mea nervoasa)...sar artagoasa sa ii spun ca nu am asa ceva...doar receptionistele sunt imbecile...raman la povesti cu ea....povestim cate in soare si in stele...vreo ora jumate...aflu ca de fapt merge la aceeasi biserica cu mine...se ofera sa ma duca acasa...are scaun de copil (al nepoatei) in masina ei...o refuz politicos...explicandu-i ca nu stiu sa strang carutul mama ei de tehnologie.... ma intorc pe jos acasa (la vale e usor)...pe drum trec pe langa un alt cabinet medical...intru sa vad daca sunt dispusi sa ia pacienti noi...in cateva secunde imi fac programare maine la 11:10...plec fericita...il sun de pe drum pe sot sa ii explic ce nesimtiti au fost primii si ce descurcareata am fost eu cu a doua programare...ajung acasa...ma trantesc in scaunul de birou si vad postit-ul pe care imi trecusem proramarea de dimineata... monday 26th may, 9 o'clock, dr Middleton ....pare-se ca neuronul ala tot gravid e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Gecko,
n-am putut sa nu remarc faptul ca te-ai dat cu capul de zid de 18 ori. vezi ca nu face bine la neuron

Naty, suntem imbracate la fel si ne sta si bine

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

CLAU,LA MULTI SI FERICITI ANI!!!Sa fi iubita si fericita!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput