Puiuti de Randunici 2008 !! (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Sara buna!
Sunt bine, doar putin agitata cu plecarea de maine! De-abia s-au culcat puii si ma apuc de un mini bagajel!
Poate inainte de nani apuc sa ma impac si cu randunoiul!
Am vizionat poze de la botezul Iuliei, cu personaje minunate!
{b]Naty si Seb a fost foarte agitat dupa botez, a doua zi, si mai ales dupa baita! I-a trecut repede( si eu ma ingrijorasem!)
Lyvy[/b] succes la !
Pupici la tot stolul si v-oi povesti cand m-oi intoarce!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Tuchita, sper sa te impaci cu randunoiul
Ma duc in pat, il astept pe randunoi sa vina de la servici ca avem program , am niste emotii parca ar fi pt prima data dupa 4 luni de zile repaos total cred si eu...
Noapte buna tuturor

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, foarte frumos botezul, sa va traiasca mica crestina! Rebecca a fost agitata 3 zile dupa botez, sti ca povesteam atunci pe forum! I se dereglasera si orele de masa si de somn, nu mai dormea nici noaptea bine!!! Dupa 3 zile, am revenit la normal cu toate...
Si ea a fost foarte deochiata atunci, seara a fost cumplit din cate mi-a povestit mama mea ca eu am ramas la petrecere si le-am trimis pe ele acasa cu soferul care ma ducea si pe mine sa alaptez la 3 ore. Cand ii zicea Tatal nostru ii venea sa vomite si o durea capul rau si pe masura ce derula, incepea sa i se limpezeasca si capul si rebecca usor, usor se linistea!

Sunt foarte obosita, Rebecca a plans toata seara dupa ce a avut o zi foarte buna!

Fug la culcare, va urez noapte usoara, fara multe intreruperi si fara caraieli, maraieli, paraieli, etc...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,frumoase pozele de la Botez..si Iulia este tare draguta si delicata !imi pare tare rau ca ai pierdut inregistrarea...si legat de agitarea de dupa botez...e normal,se mai intampla,nu te nelinisti
Roxana,fain te-ai colorat
Tuchi,sa ai maine o zi frumoasa in deplasare
Clau,Rebecca agitata
Ali,noroc la "programul"-sper sa fie De VIS
Kitzy si Remaliss,poze tare frumoase-2 fetite superbe
Mamaruta,da cu Reviken
Livi,parca si tu te mandreai ca ai "program"-sa spui cum a fost
Gudinde,-ma bucur ca te-ai mai desumflat la piciorute

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Noi raportam un Barosanel exemplar in deplasari!a papat,a dormit,nu a vomitat,nu a marait-am gasit leacul:nu trebuie sa stam acasa,in vizite se comporta ireprosabil

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Cuscra,cum fu?????inca va chefuiti????hai cu povestea si cu pozele ...sunt nerabdatoare!si chiar asa,nu mai e nimeni???ca vorbesc singura-plec la -vise placute

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

puiul meu este suparat rau astazi, plange de 2 ore de se inroseste. niciodata nu mi-a facut asa...

Naty, si tu si Iulia ati fost foarte frumoase la botez.

Simo, cum se mai simte Barosanelul? Mai da lapticul afara?

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

La Multe Luni si Anisori!!!!

bb Tudor de undequeen!!!

bb Mihai de zozela!!!

La Multi Ani!!! clauclau, sanatate si numai bucurii alaturi de puiutii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si daca m-am trezit prima...v-am facut si cafeaua , aveti voie sa va dati la ea doar dupa ora 7.

eu acum plec la bebe control de 6 saptamani...ca sa se mai minuneze si altii de ce copil frumos am eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Dupa 7 zici? Spune-i asta lui Vladut, ca se trezi de la 6.

Saru'mana de , Gecko

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput