Puiuti de Randunici 2008 !! (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Io ma bag la un film pe computer,apoi vreau sa-l vrajesc pe randunoi!!

Deci, va spun noapte buna!!!

Cuscra draga, ESTI BINE???????????????

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

In lipsa randunoiului am umblat la camera video si ma tem ca am stricat mini-DVD-ul cu inregistrarea de la botez, ca-mi tot apare "disk error"; si nici macar nu stiu daca mai exista altul sau era singurul
Edit: a venit randunoiul. Cica ar fi discul prost. Am pierdut inregistrarea, pe care era si baita de azi! (ca poze n-am mai facut, am zis ca am video)
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

aha, am inteles lyvy, sar'na!

hai mai naty nu fi supi! lasa ca tu stii ca a fost frumos, iar noi ne imaginam ca a fost asa ca altfel nu are cum sa fie! multi

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

buna seara! hop si eu dupa multe zile de nerandunit :(
randunoiu uracios mi-a furat laptopu
n-am citit nimic din urma, si nici n-am timp ca mitza miorlaie in brate la tac-su

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

va zicem si noi noapte buna ca asteptam sa se termine LOST si apoi mergem la baitza ,poate un bibe mic, si nani! ne vedem maine, sa speram ca in conditii mai bune! va pupam pe toate randunelele si pe toti puiutii!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

va rog! raisa e plina de bubitze! :(( au aparut intai cateva pe frunte, apoi in cateva zile pete rosii pe cap, acum are si pe obrajori, pe gat, si pe spate! sunt brobonate, doar f putine au cap alb, in rest pete rosii sau broboane. am dat cu ceai galbenele, musetel, apa termala

Mergi la inceput

la spital ne-au invatat asa: triderm pt eritem alergic, baneocin pudra pt iritatii pe piele. dar de unde sa stiu ce o fi? la farmacie mi-au dat bepanthene unguent. dr mea e plecata tralala, eu am alergat la voi...ca altfel nu stiu..

Mergi la inceput

daca s-a mai discutat subiectul, scuze..da nu am timp sa recuperez acum...apreciez orice sfat multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Kitzy foarte frumoase poze.

mamaruta una din fete (parca ariel dar nu sunt sigura; oricum nu conteaza) spunea ca REVIKEN este bun.

Naty imi pare rau ca ati pierdut inregistrarea. Oricum cele mai frumoase poze sunt cele care au ramas captate in sufletul tau. Pe astea nu le poate sterge nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

mamaruta nu stiu ce sa-ti raspund, si Alex a avut bubite pe fata, pe gat dar i-au disparut, am dat-o cu bephantene, eu cred ca aproape toti bebelusii le apar bubitem, mai ales ca acum e cald sa vezi ce multe apar ...eu am patit asa si cu Bianca, si acum iar are si Alex si spre amiaza ii dispar (de la caldura sunt astea de acum)

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput