Puiuti de Randunici 2008 !! (20)
Raspunsuri - Pagina 13

amira_roxana spune:
quote:
Originally posted by natynic
Stiu eu, Roxy? Ma gandesc ca s-ar putea sa-ti fi scazut nitel tensiunea si de-aia esti ametita. Altfel, ia-l fara grija, s-au spus multe dar e un medicament bun.
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
multzumesc frumos naty!
ROXANA, mami de AMIRA

pozici
pozici noi

lyvy spune:
Roxana, de care Celebrex iei, de 100 sau 200 mg??? Ai mare grija cu el, mananca bine, e un medicament puternic!
Si pe langa reactiile adverse digestive, alergice, respiratorii,are si reactii adverse la nivel nervos care se manifesta prin ameteala, cefalee, stari confuzionale si altele nu mai zic pentru ca nu cred ca e cazul la tine.
Vezi ca daca mananci mai gras isi face efectul un pic mai lent.
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii

lyvy spune:
Gudinde, brava darling!!!
Pozele mele
Povestea nasterii

underqueen spune:
buna seara! in sfarsit reusesc sa intru...recuperez maine din urma.
azi dimineata Tudor a refuzat sa manance...impingea biberonul cu limba afara...am fost afara si cand ne-am intors deja avea 4 ore de la ultima "masa", dar tot nu a vrut sa manance...de data asta plangea cand ii bagam biberonul in gura...dupa 1 ora si 50 de ml inghesuiti a adormit si a dormit 4 ore jumate, timp in care i-am dat prin somn vreo 90 de ml de laptic, sa am constiinta impacata...a stat treaz vreo ora si cand a atipit iar i-am dat prin somn sa manance...astept sa-i fac baita si sper sa manance cum trebuie
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare

natynic spune:
Si noi am avut azi zi mai grea cu mancarea...cantitativ nu, dar cu 2 varsaturi si cu regurgitari dupa fiecare masa...si mai ales cu mult, mult plans.... Voi ati mai auzit copil dupa botez sa planga mai mult ca inainte??? Ma rog, probabil n-are legatura, o fi doar o indispozitie a ei. Acum am pus-o pe burta si, ca de obicei la manevra asta, s-a linistit complet dar...ma nelinistesc eu
si-s cu capul pe usa la fiecare 2 minute sa vad ce face.
Nu te nelinisti Maria, sigur e ceva trecator. Si nu-l forta cu mancarea, sa nu verse.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

amira_roxana spune:
lyvy multzumesc frumos de info! eu iau de 100 dar deja m-a chiaunit bine! deci sa nu manac gras! dar tu de unde ai atatea informatii despre medicamentul asta?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

kitzy spune:
Poze noi noutze la semnatura, cu ocazia implinirii unei luni
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)

natynic spune:
Roxy, Lyvy e farmacista! -deci e chiar mult mai in tema decat mine la treaba asta...
Naty
Iulia mea

natynic spune:
Kitzy, din ce in ce mai frumoasa e Diana!...Si e extrem de expresiva
Naty
Iulia mea

lyvy spune:
Kitzy, sa-ti traiasca pufoasa, am vazut pozici frumoase!!
Roxana, ti-a zis Naty ce si cum!!
Vad ca azi mai multe dintre noi am avut probleme cu papatul bebeilor, nici cu a mea nu prea m-am inteles!!
Pozele mele
Povestea nasterii