Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, nici banana nu vrea sa muste? Sau cartof fiert?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara tuturor!!!

Am reusit sa recuperez din urma.Daria vrea atentie clipa de clipa, iesim de doua ori pe zi afara iar in week-enduri mergem la tara. Mi-as dori sa am mai mult timp pentru forum.

Am vazut o gramada de poze!!!

Fetite in scrinciob galben, dragalasi cu multi dintisori, fetite cu ochi migdalati, fetite pe biciclete... piticuti in gradini, cu bujori roz in minute si obrajori! Ii pupam dulceee pe toti!!!

La multi ani tuturor sarbatoritilor din aceste zile, mari si mici!!!

La multi ani frumoasei Maria!!!
Sa fii mereu sanatoasa si vesela!!!
Am vazut pozicile cu rasfat si ce bine sta in picioruse!!!Sunt si poze cu cercelusii?

Noi nu avem noutati majore.
Astazi am pus-o pe Daria citeva minute intr-un premergator imprumutat. Pare sa ii placa. Deja a inceput sa traga de toate electroniicile de pe mobile.
Al doilea dintisor nu parea ca vrea sa isi faca aparitia.
Joi mergem la doctor sa vedem cum a crescut si mai ales sa ma lamuresc daca sta bine cu achizitiile motrice.
Vacanta minunata celor care au inceput sa plece zilele acestea, sanatate bebelusilor bolnaviori si pofta mare-mare tuturor (asta e o alta mica problema si la noi).

Pe curind!!!

Elena si Daria

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sim, nici Antonia nu mai manca legumele, dar i-am schimbat meniul. Ii fac de exemplu supa de periosare de vaca(din pulpa de manzat) si ii dau cateva perisoare+legume pasate cu furculita+unt+ o lingurita de iaurt si papa tot si i-am mai dat si perisoarele pe masuta ei si imediat le duce in gurita.O sa ii fac si perisoare de pui, caci nu ii place carnea taiata bucatele.

Roxana, Antoania roade tot ce prinde, mai devreme rodea incheietura de la sandaua mea. Si in parc gusta toate carucioarele si bancile.Frunzele o mai atrag in mod special.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

SIM pe Elisa nu trebuie sa o verifice Stefan, ne place garantat il admiram de fiecare data amandoua. Si noi vrem sa venim sa ne invatati sa mancam, i-am dat si eu banana si biscuite se joaca si imprastie firimituri in tot patul, nu cred ca ajunge ceva si in stomacelul ei.MANDARINUTZA la noi nu e vorba numai de crestere in greutate nici nu mananca, si acum are zile cand vrea doar tzatza aaaa si f putin iaurt.Sa inteleg ca acum putem fierbe legumele cu carnea? Ca banuiesc ca asa faci perisoarele. I-as da si eu de la noi din mancare numai sa manance.Noi preferam telefoanele mobile la ros si jucariile, exclus cele speciale pt dinti, altceva nu isi ia singura ca nu se deplaseaza.ROX si eu cu problema mov deci nu fac miracole aia la proctoline asa cum speram eu la pretul ala. Eu tot sper sa scap de constipatie si asa poate mai diminuez problema.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by mandarinutza

Sim, nici Antonia nu mai manca legumele, dar i-am schimbat meniul. Ii fac de exemplu supa de periosare de vaca(din pulpa de manzat) si ii dau cateva perisoare+legume pasate cu furculita+unt+ o lingurita de iaurt si papa tot si i-am mai dat si perisoarele pe masuta ei si imediat le duce in gurita.O sa ii fac si perisoare de pui, caci nu ii place carnea taiata bucatele.

Roxana, Antoania roade tot ce prinde, mai devreme rodea incheietura de la sandaua mea. Si in parc gusta toate carucioarele si bancile.Frunzele o mai atrag in mod special.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

mi-o si imaginez cu sandaua in gurita.....abia astept si eu momente de acest fel...noi roadem deocamdata jucarii, telecomenzi si telefoane mobile...in schimb a rupt plasa de la patut...a facut niste gauri imense...baga degetelul si trage pana se duce un ochi si apoi continua pana face gaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Noi avem scaun chicco si ce e culmea ca sta in el frumos nu mai cere tzatza cred ca eu o invatasem hop cu tzatza imediat si eu nu stiu ce am a inceput sa mi se faca rau in masina daca mergem putin mai mult cu masina la frane, curbe sper sa scap de problema asta.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, pai banane nu mananca, nu ii plac. Cu chiu cu vai l-am facut sa manance cat de cat piureuri cu banane. Cartof nici atat, mai nou pranzul e un cosmar. Cat despre ros, deci mai au si altii gusturi ciudate.

Mandarinutza, sandale roade Antonia? Hmmm, al meu prefera papucii.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Erina, tu ce griji ai cu achizitiile motrice?

Mai fetelor, sigur ca telefoanele mobile au cel mai mare succes, si telecomenzile. Dar nu i le las. Masa si rafturile sunt la indemana. Bine ca nu roade si mobila.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Myral, nu iti recomand deloc proctoline. Nu sunt multumita deloc, nu mi au vindecat nici rana, mi-au operat si hemoroizii si acum nu numai ca sunt la loc, sunt mai rau decat am avut vreodata in viata mea. Si tot eu sunt de vina in opinia lor.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana si Cristi are preferinte la ros: papuci, telecomanda, plastic( jucarii), o lingura de lemn( cu care se joaca, e preferata)si haine....

Legat de papatul legumelor, va spuneam ca noi nu mixam legumele(le pisam cu furculita si prefera supa), ei bine de 2 saptamani papam mixat, deci piureuri....dar conditia este sa-i pun putina sare, altfel nu pune gura.
Papa orice leguma, chiar i-am bagat brocoli si de ieri conopida, a papat de m-a speriat.

Noi facem insa mofturi la fructe, daca nu are para nu mai papa, ieri l-am pacalit, mar cu banana, azi nu a mai mers asa ca i-am facut para cu mar, a inceput sa faca mofturi la borcanelele hipp( piersica si caisa), mai bine ca si asa nu mai gasesc, o sa-i dau curand crude.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput