Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, imi pare rau ca te chinuie problema mov....sa scapi repede, desi este tare greu. Eu ma consider fericita, desi imi plangeam de mila la un moment dat, vad ca am scapat usor....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Am vazut pozici cu Luca, Bianca si Stefan, sper ca nu am uitat pe nimeni, toti sunt niste frumosi, care de care mai expresivi.

poze noi

Mergi la inceput

Mandarinuta, tu cum ii faci perisoarele frumoasei Antonia???????? te rog, vreu reteta.

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, la noi fructele au mare succes, ar manca orice, la banana mai face putin mofturi. Dar la pranz face scandal. Deci si voi roadeti ciudatenii? M-am linistit.

Azi am remarcat si ceva ingrijorator pentru mine. Cand l-am pus in scaunul de masa a inceput sa se arcuiasca si sa urle, exact asa cum facea si Alex. Sper ca nu l-a fortat bona cu mancarea azi. Offf!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna seara!
Rox, Sim, Cecilia, multumim frumos pentru complimente. Nici piticii vostri nu sunt mai prejos. Eu ii mai arat pozele si Biancai si mangaie calculatorul.
Rox, imi pare tare rau de problema ta mov, banuiesc ca e crunt, ce sa-ti spun, multa sanatate.
Sim ,baietelul tau e romantic, ii plac florile... eu am probleme cu a mea cand ma apropii cu o floare de ea face asa urat zici ca cine stie ce-i fac.
Apropo de premergator fii'mea ma dispera umbla prin toata casa , trage de tot ce ii iese in cale si acum mai nou are treaba cu dvd lu'tacsu', apasa pe butoane, mama, mama.
Azi am incercat sa o pun pe olita,(i-a cumparat buna olita ca cica e fetita mare), urla si isi incordeaza piciorusele de nu pot sa o asez. Mai incercam si maine poate am mai mult succes.
Spunea cineva pe aici ca bebe nu mananca daca nu are papica putina sare. Si Bianca incepuse sa-mi faca mofturi la mancare si de vreo 2 sapt am inceput sa-i pun putina sare.Acum papa fetita mea fara nici o problema. Si nu papa blenduit, doar pasat cu furculita de la 7,5 luni.
In general papa orice, nu prea face figuri. Am vrut sa-i dau si peste, salau, dar din pacate nu gasesc nu stiu ce se intampla, la noi de obicei se gaseste peste, o fi prohibitie. Cred ca o sa ma duc la Carrefoure sa-i iau pangasus.
Sim, parca tu spuneai ca i-ai dat piticului pangasus , nu?
Fug sa ma joc un pic cu fii'mea ca ma trage de pantaloni si ma boscorodeste ca nu ma joc cu ea.
Pupi
Mami de bebe Bianca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, sper sa fie doar un episod singular cu Andrei.
Eu trebuie sa recunosc ca daca nu vrea supa-crema (papa doar citeva lingurite), in zilele de galbenus si carnita ii pun amestecul in biberon, adaug citeva masuri de lapte si o papa asa.

Multumesc de intrebare Roxana. Vad atitia bebelusi care se ridica singuri si merg si nu pot sa ma intreb daca nu e ceva in neregula cu Daria. Am mai spus ca vrea sustinuta pe picioruse dar odata sus face genoflexiuni si se bitiie dar nu paseste.
Astazi in premergator a facut doua ture de camera (vreo 4m), apoi a fost atrasa de ledurile de la electrnice.
Pe de alta parte am auzit de bebelusi care au mers la un an, de altii care intii au mers si abia apoi au mers in patru labe asa ca incerc sa ma relaxez si sa nu o fortez.

Succes la alegerea statiunii pentru vacanta de vara. Si mie imi place sa , ma documentez temeinic in orice as face.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

TOMASA primeste si de la o
intarziata multi si LA MULTI ANI pentru micuta ta printesa.

Mergi la inceput

Scriam ca am sa incerc sa ii dau Dariei mincare mai putin blenduita.
Melania, imi spuneai sa nu o grabesc pe Daria, poate dupa aceea nu mai vrea deloc.
Nu am incercat pina acum dar nu stiu ce sa ma fac sa accepte legumele!!!
Miine incerc sa le sau pasate cu furculita. Problema e ca legumele le fac la cook ricer si ies oarecum al dente. Daria maninca biscuiti singura, ii aduce in zona gingiilor si ii "mesteca" dar ma gindesc ca legumele nu se farimiteaza usor si le-ar inghiti intregi.

Va spun cum a mers.

Azi am incercat sa ii dau iaurt simplu si nu a acceptat.

Mergi la inceput

Veroboroda, ai pus-o pe Bianca in premergator dupa ce s-a ridicat singura in picioruse? Facea pasi sustinuta de cineva inainte de a o pune in el?La inceput cite minute ai lasat-o?

Miine incerc si sarea!

Mergi la inceput

Am pus citeva poze noi. Prima data in leagnul de la tara, prima data in scaunelul de baie, prima data in premergator.
Aici:
http://www.flickr.com/photos/23256333@N02/

Mergi la inceput