Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, nu stiu ce sa zic de intamplarea de azi cu scaunul de masa, dar mofturile sunt de ceva timp. Ma rog, incerc sa am rabdare, ca vad ca trece ziua si apare cate un dintisor. Iti inteleg grija cu achizitiile motrice, eu m-am mai linistit dupa ce am fost la neurolog. Oricum Andrei nu paseste deloc, adica aproape deloc. Daca se ridica si nu e aproape de pat sau de margini paseste singur sa se apropie (1-2 pasi acolo). Daca il tin eu nici gand sa paseasca. Nici atomica mea care era super mobila nu prea se inghesuia la pasit si a mers pana la un an. Nu cred ca e vreo regula, incerc sa ma calmez. Eu am ce am cu statul asta pe varfuri.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Vazut Daria cea scumpa, e o dulceata se fata si pare ca se distreaza copios. Am vazut-o cu biscuitele si m-a convins ca ei ii plac. Si ce haioasa e la baita.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Ma duc la nani ca pic. Si azi suntem tot singurei ca tati umbla prin tari straine. Sper sa se culce Alex mai repede sa pun si eu cornul in perna, ca nu ma simt deloc bine. Si mi-a picat fisa si de ce ma lalaie astia la agentie. Pentru ca in oferta lor este reducere 9% la orice pachete achizitionate pana la 30 mai. Probabil voi primi o oferta abia lunea viitoare.

Noapte buna!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Am vazut si dulceturi si papanasi ,care mai de care mai frumosi si mai poznasi
Urez LA MULTI ANI !! tuturor sarbatoritilor de astazi.un pupic in plus ANDREIUTULUI cel cumintel si voinicel .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

mama ei de reclama ,oare mai bantuie mult
NOAPTE BUNA si bebei cumintei .
edit:CUSCRAAAAAAAAA????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am vazut o dariuta vesela si papacioasa.

Roxana, sa sti ca si Cristi mai face crize si se arcuieste cand il asez in scaunul de masa, dar dupa ce gusta papica se linisteste, cand vad ca are stfel de apaucaturi ii dau sa guste inainte sa-l asez si apoi se aseaza repede si intinde manutele sa-i pun centura, e posibil sa nu-l fi fortat bona.....zic si eu.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Inainte sa merg la nani, vreau sa urez si eu
La multi ani! multa sanatate, noroc si numai bucuri fluturasului, iar mamica lui sa se bucure e el.

Andrei de mami Nana

Aceleasi urari si pt ceilalti

sarbatoriti ai zilei

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Erina, pe Bianca am pus-o in premergator de 2 zile. Zici ca e in el de cand s-a nascut.Da, am pus-o dupa ce s-a ridicat singura in picioruse, ea sta toata ziua in picioruse la marginea patutului, pe canapea , ar fi in stare sa doarma in picioruse daca ar putea. Nu-ti face probleme, fiecare copil are ritmul lui, Bianca se ridica singura de vreo 2 saptamani. Eu imi faceam probleme ca nu merge de-a busilea, a inceput sa mearga si de-a busilea. Dariuta e o scumpica si seamana cu tati leit.
Mami de bebe Bianca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana- iti tin pumnii pt maine la doctor.....sper sa fie ok!!!
nici nu stiuce sfat sa-ti dau...ketonal mai era pt durere, bai calde, offffff
in ceeace priveste agentiile o sa rezolvi, pb mov insa e stresanta rau!!!!!
Mandarinutza- multumesc pt raspuns, esti o dulce, ca de obicei, ca sa nu mai pomenesc de antonia!

Mergi la inceput

Luy, am ramas datoare cu un raspuns.....pentru tine trebuia ceva mai special(am un profesor bun), era loc de mai mult si mai frumos......data vitoare.

poze noi

Mergi la inceput