Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Melania, multumesc frumos, esti o draguta. Am vazut si eu pozele tale cu Tudor in Gradina Botanica. E tare dulcel.
Mami de bebe Bianca Elena(29.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/nasturel/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am fost si noi la controlul de 9 luni, are 11 kg si 80 cm . Ma duc joi sa repetam uroculturile ca sa stam linistiti cu totii.

Vero, ce ochisori frumosi are Bianca!

Stefan nu mai mananca deloc piureul de legume, vrea sa mestece el si daca ii dau bucati dureaza o gramadaaaaaa masa. Azi i-am pregatit o mancarica cu ardei copti si rosii, sa vedem daca papa sau nu. Pediatra spune ca nu ii mai place consistenta piureului si de aia nu il mai mananca, asa ca incercam bucatele in continuare.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu tot nerezolvata cu concediul, nu stiu ce naiba sa fac, cum aleg ceva cum aflu cate ceva nasol. Medicover iar m-au enervat, incredibil asa penurie de locuri libere. Iar problema mov...daca va spun ca ma abtin cu greu sa nu plang nu stiu daca ma credeti. Dar maine ma duc la doctor.

Pinacolada,, si eu credeam ca am rezolvat problema, nici nu stiu ce am acum si nu pot sa explic pe aici pe forum. Insa traiesc un cosmar.

Ramona, sa stii ca nici anul trecut nu erau italienii prea iubitori de romani, si ce e drept am vazut si eu cateva exemplare de ale noastre nu tocmai ok. Ii gaseai peste tot cu acordeonul, efectiv in toate orasele, ca sa nu mai spun ca tarabele din Florenta aveau posesori romani si duduiau manelele de la ele. Noua ne-a placut enorm Italia si glumeam ca vom merge la anul si spunem ca avem alta nationalitate.

Moldvoveanca, e normal sa mai vrei sa stai si cu sotul. Eu am si actionat in acest sens, nu doar am gandit. La voi mai greu daca nu ai cine sa te ajute.

Vero, aveti o scumpica de fata cu niste ochi superbi!

Sim, e mai greu ca dureaza mult masa, altfel esti de invidiat cu meniul lui Stefan si interesul pentru bucatele. Ia sa vin sa iau la pachet mancarica de la tine, poate asa il conving si pe Andrei.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Rox, adu-l la mine, poate se hotaraste si el sa pape daca il vede pe Stefan. Despre problema mov, no comment, nu vreau sa imi aduc aminte prin ce am trecut.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate

Mergi la inceput

Am incarcat si eu cateva poze de la tara:
http://www.flickr.com/photos/15009148@N07/2524021897/

Luy, esti minunata, multumesc pentru urare

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc

Mergi la inceput

Am uitat sa spun despre crema de protectie solara, mi-a zis sa il dau de fiecare data cand iesim afara. Am luat Avene pt copii cu fps 40.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Am incarcat si eu cateva poze de la tara:
http://www.flickr.com/photos/15009148@N07/2524021897/

Luy, esti minunata, multumesc pentru urare

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc

Domnul Stefan e tare haios...se pregateste pe la tara pt convietuirea la casa?

Mergi la inceput

Sim, Stefan e un dulce si arata a baietel deja. Imi place ca pare ca savureaza orice moment, observ ca e iubitor de flori (pe cine verifica daca il iubeste sau nu? sau nu smulgea petale?). Cat despre Andrei, daca as avea timp, l-as aduce cu placere sa il invatati cu mancatul. Uite tocmai i-am dat biscuite. De data asta Petit Beurre pe care se pare ca a fost tentat sa ii muste macar, fata de cei pentru bebelusi. 2 bucatele a rupt, prima a mestecat-o, a 2a in inghitit-o cu chiu cu vai si facandu-se ca vomita. Dupa care a fugit si cum ma apropiam cu biscuitele de el o lua iar la goana. De problema mov nu mai zic nimic, incerc sa supravietuiesc. Nu inteleg ce a generat criza asta.

Aaa, sa nu uit, cum sta Stefan in picioare? Sta pe varfuri sau nu? Ca am si eu o obsesie mai recenta. Andrei nu sta decat cu un picior pe varf si e cam ciudat. Si cand pica, pica direct in spagat. E de tot rasul. Nu are nici o treaba, apropie picioarele si o ia de la capat.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Noi raportam si dintisorul numarul 2 de sus, in sfarsit e si el normal. Deci 3 dinti jos si 2 sus. Sus insa mai e unul pe drum destul de avansat. Ma intreb ce va iesi primul, cel de sus sau incisivul ramas de jos.

In aceeasi sfera, ce rod copiii vostri? Poate pare ciudata intrebarea dar Andrei roade, in ordinea preferintelor: metal, sticla si lemn. Sigur ca si jucarii, marea majoritate din cele de plastic tare si mai rar de cauciuc. Cele speciale de dentitie zici ca sunt ciumate. Eu deja ma ingrijorez cand vad ce incearca sa muste, ma intreb cum nu il doare. Rama de metal a mesei are cel mai mare succes, urmata de rafturile de sticla. Mai nou a gasit niste suporturi de pahare de lemn si deja a lasat semne cu dintii pe ele. Nici nu stiu cum sa il mai feresc. Mai e cineva asa muscator? Deh, la prostii, ca la mancare nu pupa.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Melania, cam asa ceva .

Rox, a smotocit bine bujorul, cred ca pe Elisa o verifica . De stat in picioare sta pe toata talpa, asa a stat mereu. La ros preferintele sunt: plastic (adica telecomanda si centurile de la carut si scaun de masa), lemn si metal. Roade si el tot ce prinde.

Mergi la inceput