Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 15
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Sa-ti spun drept sotiorul e impotriva Turciei ca cica nu ar fi bine pt copil si ar vrea ceva mai european Spania,Italia.Plus ca asigurarea noastra nu acopera Turcia.Acum incercam sa vedem daca platim extra poate se rezolva.
Si noi ne gandeam la Italia, dar dupa ultimele / recentele / a-tot-frecventele intamplari si incidente ale conationalilor nostri in Italia (Mailat@co) ne-am razgandit . Adica am auzit ca situatia e destul de tensionata, si n-are rost sa stau cu frica in san in concediu doar pt ca limba mea materna e romana .
papanasha Eliza (06.09.07)
mandarinutza spune:
Buna si de la noi!
saun auto avem Romer-Britax King Plus - http://www.scauneauto.ro/modules.php?name=produse&op=show&id=7&p=130.
Pinacolada, in Rhodos am stat la hotel Sunfower, in Kremasti, un satuc linistit, hotelul ok dpdv mancare all inclusive,piscina, gradini, direct la plja, camerele cam saracaioase insa. Daca vreti si night life, iti recomand mai degraba hoteluri in Rhodos town si in Faliraki.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Myral, cand am fost la dr la control cu Antonia, inaintea noastra era o fetita de 11 luni, care avea 7kg, la nastre avusese 2,5 kg si dna dr le-a spus parintilor ca are o greutate normala si e normal dezvoltata.Eu zic sa stai linistita, probabil asa e ritmul eide crestere.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
moldoveanca spune:
Ramonaiani si mie mi-e cam frica sa merg in Italia adica vreau sa ma relaxez in concediu nu sa stau tensionata.Cred ca pana la urma vom opta pt Spania e si mai aproape de noi.
teo
moldoveanca spune:
Si nu vreau sa credeti ca nu-mi iubesc copilul dar asa mi-e dor de o seara intreaga doar cu sotiorul,voua nu?
teo
kriss79 spune:
quote:
Si nu vreau sa credeti ca nu-mi iubesc copilul dar asa mi-e dor de o seara intreaga doar cu sotiorul,voua nu?
teo
ba daaaaaaaa!!!!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
veroboroda spune:
Buna ziua, la fete! Noi iar am lipsit... Am avut musafiri si n-am mai avut timp sa intru pe forum. Au venit rudele de la Bucuresti(cumnata , cumnatul si cei doi copii)si toata saptamana trecuta am fost in pregatiri. A fost foarte frumos, Bianca s-a purtat exemplar , ca o adevarata domnisoara. Mi-a placut sa am casa plina de copii.
Intru mai tarziu dupa ce mai citesc ce ati scris.
Mami de bebe Bianca Elena(29.08.2007)
Avem poze noi
http://www.flickr.com/photos/nasturel/
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by ramonaiani
Am reusit in sfarsit sa descarc pozele de pe camera. Am pus cateva si pe www.flickr.com/photos/21231089@N02/2521799567/in/photostream/" target="_blank">flickr.
papanasha Eliza (06.09.07)
oau ce fete frumoase !!!! ce mamica slaba si ce fetita cocheta .
melaniatud spune:
quote:
teo
Bineinteles ca iti iubesti copilul ce vorba mai e si asta?
Eu lupt cu mine sa ma obisnuiesc fara Tudor pt cateva ore cat ramane cu soacra mea pt a iesi in oras cu prieteni sau a merge la vreo petrecere....ma tine o ora...maxim o ora jumatate dupa care vreau la el
melaniatud spune:
quote:
Originally posted by veroboroda
Buna ziua, la fete! Noi iar am lipsit... Am avut musafiri si n-am mai avut timp sa intru pe forum. Au venit rudele de la Bucuresti(cumnata , cumnatul si cei doi copii)si toata saptamana trecuta am fost in pregatiri. A fost foarte frumos, Bianca s-a purtat exemplar , ca o adevarata domnisoara. Mi-a placut sa am casa plina de copii.
Intru mai tarziu dupa ce mai citesc ce ati scris.
Mami de bebe Bianca Elena(29.08.2007)
Avem poze noi
http://www.flickr.com/photos/nasturel/
F frumoasa Bianca...iti dsai seama ca imi place prim-planul acela unde i se vad dintisorii si ochii minunati