Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Multumim din suflet pentru urari!Azi facem 8 luni!Ce repede trece timpul!
Am pus poze noi

http://family.webshots.com/album/563592186OxmUyt?vhost=family
Suntem bine.Luca a inceput sa stea in fundulet.Ieri s-a sprijinit de tatal lui si s-a ridicat in genunchi si apoi in picioare. Vorebeste mult de cateva zile: dada, baba, mama, ada, tata. Si alte variatiuni pe aceeasi tema. Nu asociaza inca tata cu persoana dar mama zice cand plec de langa el.
De mancat, ca si Maria de Tomasa, Luca se bazeaza pe san. Vrea alaptat mereu. Noaptea o singura data. Respectam masa de fructe si de seara dar la pranz nu prea vrea legume, oua sau carne. Nu pot sa zic ca nu mananca ca e grasut 10.3 kg dar nu prea pot sa-l las cu altcineva.
Cred ca voi avea o bona in curand, pentru ca de la 1 sept vreau la munca. Sa se adapteze Luca cu ea si eu sa ma mai ocup de mine.

Fetelor vreau si eu un sfat: Ce scaune de masina aveti? Care sunt mai bune. O sa plecam la munte si nu mai incape in scoica.

Va pup si ne mai auzim
Mada si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

afibebe, 9.1 kile e greutate de copil de un an

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Mada,Luca e un scumpic scaunel de masina noi tocmai ce am cumparat Britax pt ca nici Vladutz nu mai incape in scoica.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Buna ziua mamici! La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi …sunt multi si frumosi!

Da …MA IMPUSC… am vazut poze Ramonaiani…esti f slaba si ai o fata superba si am vazut si pozele Piciulikai ….Michael este o floare rara intre flori…superbe poze
Rox tb sa scapi de starea asta nasola sa nu te tina toata sapt!!!
Myral sa dea Domnu sa fie bine cu Eliza!!Noua ne-au iesit bune analizele dar tb sa recunosc ca nu i-am facut urocultura si inca stau pe ganduri pt ca Tudor a inceput sa pape f bine chiar daca nu ia in greutate…tot asa mi-a zis si mie pediatra ca asta o fi ritmul lui…..mai vedem

Aporopos de scaune de masina (am vazut ca intreba Mada) si eu sunt interesata sa cumparu unul. Astept impresii si sugestii de la cele care au luat deja!!

Si inca ceva...noi vrem sa mergem anul acesta la mare la noi...nu m-a convins sotul cu Turcia si am vrea sa stam intr-o garsoniera sau vila/pensiune unde sa am acces la un aragaz.
Puteti sa-mi recomandati ceva?

Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

quote:
Originally posted by Sabina

afibebe, 9.1 kile e greutate de copil de un an

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina draga, intotdeauna salvatoare.
multumesc mult, m-ai linistit.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Asta e scaunelul lui Vladut am luat din asta 9-36de kg ca am zis ca o sa-l folosim mai mult timp.Mai sunt si 9 -18 kg.Noi suntem foarte multumiti de alegerea facuta.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Moldoveanca, voi stiti mai bine unde e ok de mers, eu nu imi fac griji pentru bebe, chiar mi s-au parut super pentru copii. Ofertele nu cred sa fie altele ca doar hotelurile alea sunt, si in plus am vazut pe tripadvisor si comentarii de le englezi, ceea ce inseamna ca au ajuns cumva acolo. Dar daca ai ocazia sa alegi o versiune europeana cred ca e mai bine asa, Spania e si mai aproape de voi si cred ca e super. Cat despre bunici, nu stiu daca va fi chiar asa bine, ca mai apar discutii si in plus o sa ni se urce copiii in cap.

Melania, stiu si eu ca trebuie sa fac ceva sa ies din proasta dispozitie dar cam greu.

Vazut Luca de Mada, este un frumos! Doamne si ce ochisori expresivi are, m-a terminat in poza aceea in care se uita in sus.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Noi avem Brevi, Grand Prix si suntem FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF MULTUMITI!!!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Afibebe- 9 kg e o greutate f buna! nu ai de ce sa-ti faci pb!!!!
Roxana- da, sunt de acord cu tine in ceea ce priveswte agentiile:)
in legatura cu pb mov...offf e groaznic, dar iti facusesi ceva, de ce a revnit?????
Tomasa- e greu cu 2 copii in CO, mergeti numai voi 2 cu ei?
eu cand ma voi duce la mare o voi lua si pe mama mea cu mine, pt ca......asta e!O sa te descurci, mai ales daca va duceti la un resort unde au programe pt copii etc!!!nu-ti mai face griji, o sa fie totul ok!

Mergi la inceput