Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 13
myral spune:
sarbatoritilor de aziANDREI de NanaRazvan de BeeVLAD de MoldoveancaLUCA de MadaTOMASA sigur va fi bine cu amandoi puii in concediu, greu dar frumos.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
tomasa spune:
Si eu am dat de Rita pe siteul Biancai Brad. Tare m-au impresionat cele citite acolo... Si m-au facut sa realizezinca o data ca sanatatea copiilor e singura care conteaza cu adevarat.
Myral,
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
myral spune:
Si putin despre noi, azi i-am luat sange Elisucai , a durat putin, a plans putin, mai speriati am fost noi, sotului i s-a facut rau, bine ca lui de obicei i se face rau in astfel de situatii. Acum sper sa iasa bine adica sa nu aiba lipsuri prea mari ca nu prea le-am folosit pe vitamine. Saptamana trecuta i-am facut si urocultura care e gata tot miercuri.Analizele ni le-a recomandat pediatra ca micuta mea nu numai ca nu mananca dar nici nu a mai crescut deloc in greutate, ba chiar a scazut putin, deja a devenit prag psihologic 7 kile. Ne-a sugerat si biberonul cand a auzit ca suge si noaptea si tot nu creste, nu intelegem de ce se tot trezeste noaptea asa des ca nu sunt problema dintii deocamdataMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Am intrerupt brusc mesajul ca micuta mea rodea la mobil si il facuse numai baluteMi-am pierdut ideea oricum ca acum se smiorcaie la mine in brate, nu stiu am vrut sa-i dau si lapte praf afara in carucior dar il impinge de nu se vede, in schimb apa bea.Acum nu stiu cat de normal e sa nu mai creasca in greutate, ca pediatra a mai zis si ca asta ar putea fi ritmul ei, daca analizele ies bine.Sa vedem acum.gata a venit sotul, va pup si va urez o saptamana placuta!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
kriss79 spune:
tomasa, te vei descurca cu siguranta.esti o mamica priceputa doar. concediu placut de pe acum iti doresc!
myral, pupam Elizuca,intepata de acusor..imi pare rau de probl de greutate..sper ca analizele sa arate de ce micuta nu asimileaza.
Noi abia am atins 7 kilograme la cantarirea de aseara..dar suntem ok..dupa probl avute si noi cu greutatea, punem constant si papam binisor.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Roxana_G spune:
Myral, imi pare rau ca a fost nevoie sa intepi pitica, dar mai bine sa vedeti daca totul e ok. Poate asta e ritmul ei de crestere totusi si nu e nimic in neregula, tinem pumnii. Sa stii ca asa era si atomica mea, e drept ca la 6 luni jumate avea 7,5 kg, insa apoi a ajuns doar la 9 kg la un an. Pe Andrei nici nu l-am mai cantarit, dar sigur e baban.
Tomasa, ma bucura nespus cand citesc vesti de la voi. Am tot zis noi ce ne vedem si vad ca ne-am tot luat cu altele. De cand cu serviciul eu sunt si mai prinsa. Sa stii ca si eu imi fac griji serioase pentru concediu, pana la urma vor merge ambele perechi de bunici. Nu ca nu m-as descurca cu 2 copii, insa pentru cei mai mici e o varsta dificila, nu au inca un program stabilit, sau il au si e total diferit de al fratilor mai mari. Ca atare ma gandesc ca bunicii vor fi utili sa se ocupe de cei 2 conform programului lor. La anul nu cred sa mai fie probleme, in principiu nu ar mai fi asa diferente.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Sabina spune:
Am vazut-o si eu aseara pe Rita la stiri.
incredebil cata putere intr-i femeie asa de fragil! e subtireeeee....zici ca e ireala. Si foarte frumoasa.
Rita, ma rog pentru tine sa-ti Dumnezeu repede un copil sanatos
eu sunt cam prinsa zilele astea ca ma duc la http://www.muzica-contemporana.ro/
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
moldoveanca spune:
Uauu Rox ce norocoasa esti cu bunicii.Cu siguranta o sa aveti un concediu super.Noi suntem in cautari multumesc pt informatii degeaba imi spui tu ce gasesti in tara ca aici au alte oferte.Am gasit si noi ceva in Belek dar nu ne putem decide.Sa-ti spun drept sotiorul e impotriva Turciei ca cica nu ar fi bine pt copil si ar vrea ceva mai european Spania,Italia.Plus ca asigurarea noastra nu acopera Turcia.Acum incercam sa vedem daca platim extra poate se rezolva.
teo
afibebe spune:
quote:
Originally posted by Pinacolada
Afibebe- da, de la dintisori cred!
oricum, incearca sa atipesti si tu langa el daca poti!
Pinacolada
mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
si eu zic ca e tot de la dintisori.
astazi a dormit mult.
de la 8.30 la 11.30.
acum a adormit din nou.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
afibebe spune:
noi l-am cantarit pe Cristi ieri.
la 9 luni are 9,1 kg.
va rog mult, spuneti-mi si mie nu e prea putin?
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare