Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare, salutare. Iaca o noua saptamana la munca. Sunt cam frustrata azi, nimic nu iese cum trebuie. Cu Turcia numai nervi, incredibil ce nesimtiti sunt astia pe la agentii, trebuie sa te rogi tu de ei. Nu am primit nici acum macar oferta aia amarata, si e deja a3a agentie la care sun si super laudata. La Medicover mai era un singur loc, ca voiam sa o duc pe Alex sa vedem ce e cu nasul asta infundat, si pana sa imi faca programarea se ocupase. Si am o super criza de problema mov, ce sa va spun...infernal. Numai bine pentru o zi de luni.

Moldoveanca, eu am optat pentru Belek, Antalya. Depinde mult de buget, spune-mi cam ce ai vrea. Cred ca vom merge la Calista pana la urma, Rixos mai era pe segmentul de lux, insa inteleg ca nu e chiar cum se asteptau toti, asa ca am abandonat. Cornelia Deluxe cica e cam vechi, s-a deschis unul nou anul acesta, se numeste Cornelia Diamond si cica este super tare. La segmentul 5* dar nu de lux. Club Voyage Select cica ar fi cel mai bun. Aaa, si tot la lux, Papillon cica ar fi f bune. Zeugma e nou, dar nu prea au vegetatie. Ce sa zic, as scrie romane, cel mai bine e sa imi zici tu cam ce cauti. Aaa, inca o chestie. Vezi ca la subiectul cu Turcia de pe forum, se recomanda diverse hoteluri pentru diverse statiuni. Unul super ca lumea este Royal Wings, si mie imi place, insa este in stop sales pentru Romania, dar tu poate mai gasesti la voi ceva oferte.

Simona, va invidiez profund pentru succesul la mestecat si interesul pentru mancare al lui Stefan. La noi nici gand.

Ramona, pai si eu m-am sesizat, desi il vazuse si neurologul cum sta acum 2 saptamani si nu i s-a parut nimic in neregula. Probabil ca nici nu este, si pe masura ce exerseaza o sa stea si mai bine. Vazut si pozele, vai ce frumusica este Eliza! Si ce plimbareata. E tare haioasa cu casca. Am remarcat si interesul pentru cabluri.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Afibebe, probabil dintii sunt de vina.

Pinacolada, in afara de Antalya Belek, nu stiu nimic altceva. Si proabil o pensiune pe la Moeciu. Mucii Alexandrei sunt la locul lor, dar cat timp e doar atat nu ma agit.

Danielle, vai ce scumpa e o sedinta de de-vergetureala din aceea. Macar sa aiba efect, asta este important.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Piciulika, iti dusesem dorul. Multa sanatate lui Michael, sper sa nu fie bolnavior, desi mi se pare cam mare febra pentru a fi de la dintisori. Vai si ce de dintisori are, si sa ii iasa asa pasnici chiar e un mare noroc. Vazut pozele, e un frumusel si un scumpic, e tare haios cu carliontii lui aurii. Sa inteleg ca ulterior l-ati tuns ca au disparut buclitele, dar e tare dulce si asa, un baiatel in toata regula. Si in ce locuri minunate l-ati plimbat.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

micutilor sarbatoriti ieri si azi!:

Maria Teodora de mami Luy
Stefan de mami Sim
Teodora de mami IrinaC. 9 luni
Andra Maria de mami alina.clau
Vera Helena de mami mishuta

Mergi la inceput

Maria Diana de mami tzuc
Maria de mami tomasa
Andrei Stefan de mami Nana
Eduard Stefan de mami bumbita
Miruna Ioana de mami andreea1002 8 luni
Robert de mami laurici_27
Andra Maria de mami nikol 31
Luca Mihai de mami Mada28
Vlad Dominic de mami moldoveanca
Alexandru de mami alexpa

Mergi la inceput

Razvan Dimitrie de mami Bee
Eliana de mami mihastroescu 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Multumim din suflet pt. urarile de ieri si le intoarcem si noi inzecit tutror sarbatoritilor!!! Sa fiti norocosi si sanatosi!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Ah, ce de poze frumoase!Frumoasa ELIZA ce e fff plimbareata si cu barcuta si cu bicicleta si la iarba verde si cu cablurileSi pe frumosul MICHAEL, ah i-ati tuns carliontii, e un scump si asa stie sa pozeze. L-am admirat cu strabunicile ffff impresionant. Si el e tare plimbaret si binenteles ca se ridica in picioruse, un adevarat barbatelMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ca tot am intrat dau si un scurt raport, de 8 luni. Deci vom incepe cu cei multi de NU: nu merge de-a busilea, nu se ridica singura in picioare, nu mananca pasat cu furculita...Sta insa in fundulet, are un dintisor, e cumintica (prea), doarme si mananca bine. Sanul e inca de baza, suge toata ziua, mai mult de sete cred, macar noaptea o doarme intreaga. Noroc ca nu sunt pudica, i-am dat sa suga acum o saptamana cand am fost la pasapoarte si am asteptat cu orele pe acolo ca sa plateasca sotul la CEC nu stiu ce taxe. Se cam uita lumea cand te vede cu copil asa mare la san, dar pana la urma asta este...cui nu ii place sa intoarca privirea, ca eu nu o pot lasa sa planga. Si la Botez am alaptat in biserica pana a inceput slujba si in parc, etc. dar atunci era mai mititica, cred ca nu parea aiurea. Dar acum efectiv ma trage de bluza.
Plecam si in concediu si am ceva emotii, desi eu cu Tudor (cel mult mai activ si agitat) am fost la mare din primul an, de la 5 luni adica si Maria va avea 9. Insa mi-e groaza acum cu 2 pui mici...cum ma voi descurca? Unul va vrea in apa, altul...fiecare cu nevoile specifice varstei. Mergem in Bulgaria ca e mai aproape, cu masina, la all inclusive ca sa n-am batai de cap cu mancarea. Si am ales acelasi hotel de anul trecut, de care am fost per total multumita desi nu e ideal, asta ca sa risc cat mai putin. Totusi nu aveam curaj sa merg undeva total necunoscut, macar aici stiu la ce sa ma astept. Plecam la sfarsit de iunie, apoi venim sa petrecem si sa taiem motul finutului nostru mic si atat de iubit.
Imi aminteam acum scriind cum asteptam anul trecut sa il Botez, gravida in 8 luni, iar acum deja se face anul. A trecut foarte repede, curand vor incepe si aici la noi motzuri si turte.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
LA MAI MULTE LUNITE sarbatoritilor de astazi!!
Vad ca vorbiti de concedii..noi inca nu ne-am hotarat..am vrea sa plecam numai noi 2, fara fata, prin septembrie..Dar inca mai alaptez si nu stiu cat va mai dura, daca voi mai avea si in sept..o vom lua si pe ea..
Aseara la stirile tvr am vazut-o pe Rita vb de Maya..era un reportaj intreg..pt. o mamica puternica! si sa ii dea Dumnezeu un copilas sanatos!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput