Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
ramonaiani spune:
Am reusit in sfarsit sa descarc pozele de pe camera. Am pus cateva si pe www.flickr.com/photos/21231089@N02/2521799567/in/photostream/" target="_blank">flickr.
papanasha Eliza (06.09.07)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Piciulika spune:
Cu intarziere:La multi ani fericitzi trioului imbatabil: Puiutzilor de Luy, Sim si Tomasa!
La multzi ani Yaya! Sa ne ramai voioasa, tonica, sanatoasa, hazoasa si activa! Pupici si delfinasului - l-am vazut in RO! Duuulce! (dar si verii - faina familie)
Si La multzi ani! FLUTURASULUI Andrei de Nana! Sanatate muuulta si apetit si sa-i aduci multe buncurii mamei cu fiece lunutza si fiece anisor!
Voiam sa dau un ochi + niste urari mai iute, dar bantui abia la ora asta pe aici ca virgula castorul meu are febra 39.1 - dintzii 7 & 8 il chinuie - dar chiar asa?! Nu mai papa... Sunt ingirjorata. (Primii 6 au iesit fffff elegant.) Maine vorbesc cu medicul, poate-l controleaza un pic, sa nu fie altceva.
Abia ma tzin dupa voi - ma rog, cat pot - si sunt asa in priza cu misunatorul si parca lipsita de energie, ca nu apuc sa mai postez nimic... Am vazut atatea poze, cu copilasi minunatzi! Nu nominalizez - dar dulci si tot mai expersivi ne devin comorile!
Merci Maria de gazduire dupa (si de strigare
- la fel si restului (Luy si... nu mai stiu, ca-s cheauna) si am sa incerc sa mai intru. Dor imi e de voi, asta e clar!
Pe curand cu ceva povesti despre castor, si cine mai vrea sa ne mai vada, pe unde a fost, ce mai face si cum arata tuns, am pus poze in luna a 7a + a 8a.
Ma duc sa ved cum mai stam dupa paracetamol...
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
adimercedes spune:
Yaia, La Multi Ani!!! Sa imparti si cu noi tortul ala, macar in poze . Si apropos de poze, le-am vazut pe cele din perindarea voastra in RO. Tare mult a crescut Tudor!!!
Sa traiti si sa fiti fericiti si iubiti!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Vazut poze de puiuti ghidusi. Sa va traiasca smecherasii si domnitele!!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
gabitz78 spune:
neatza.
la multe luni fluturasului!multa sanatate si fericire si un mare pentru mamicutza lui!
eliza a dormit mai bine, semn ca s-a linistit cu dintisorii.
pupam toti papanashi si toate dulcetelele.
sa aveti o zi minunata!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Pinacolada spune:
Nana- sa-ti traiasca printisorul, sa fie sanatos si voios!!!!
yaia- la multi ani!
Roxana-ce faceti?unde plecati in CO?Alex mai are muci?
Mandarinutza- la ce hotel a-ti stat in rodos, mai ti minte?
Sa stapaniti sanatosi dintisorii!!!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielle02/danielle02.jpg)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Dani aici a tot plouat si a fost vant daca e vreme frumoasa cu siguranta ne intalnim.Unde e cununia civila?Sau mai bine intrebat prin ce zona ajungeti voi?
teo
dragutza,cununia e la ambasada,dar noi mergem direct la petrecere seara,nu o sa ajungem dimineata la ambasada,sa iti zic drept,nu stiu unde e restaurantul,in ce zona,asteptam un msj cu adresa
dar apoi cred ca o sa ajungem pe undeva prin sudul londrei,o sa iti zic exact mai tarziu,nu stiu la care prieteni o sa ne oprim peste noapte :(((
![](pupic.gif)
_
pozici
![](zana.gif)
Ebonee(02/10/2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielle02/danielle02.jpg)
danielle02 spune:
`neatza fetelor,eu si azi ma duc la scarbici,nu stiu maine ce program am,sa vad,
roxana,am fost sa ma interesez ptr vergeturi,sa le scot cu laser,am folosit crema ceea,e ok dar de e un pic frig iar imi apar dungulitze rosii,
ma costa 150 lire o sedinta si trebuie sa fac cam 5-6,depinde,in ce stadiu sunt vergeturile,cat de mari etc.
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
afibebe spune:
buna dimineata,
noi am avut o noapte de cosmar. Cristi s-a trezit din sfert in sfert de ora urland.
cred ca o fi de la dintisori.
acum doarme de la 9.
macar sa se odihneasca.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
Pinacolada spune:
Afibebe- da, de la dintisori cred!
oricum, incearca sa atipesti si tu langa el daca poti!